Comfycopenhagen Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Kære comfy Jeg har lige modtaget min pakke og jeg elsker 😍 jeres tøj dejlig kvalitet og pasform jeg er ikke en lille dame og kan sagtens passe jeres tøj i den store str har købt flere gange før kan... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Lækkert tøj, dog er der stor forskel på størrelsen afhængig af tøjet. En t shirt skulle kun have været m og en anden var kun lige stor nok i en str xl. Noget af tøjet skjuler så fint eventuelle mave... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fik en forkert farve tilsendt, men beholdt den og bestilte den rigtige farve igen istedet for at sende den retur. Så nu har jeg cardiganen i 2 farver. Zipper buks også. Elsker tøjet. Min ekssvigerin... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Lækre varer som lever op til navnet. Kvaliteten har aldrig skuffet. Hurtig levering og også hurtig refundering ved returnering af varer. Det har jeg haft brug for et par gange, da jeg har vurder... Zobacz więcej

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

1 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 42

Napisz recenzję

Kære comfy

Kære comfy
Jeg har lige modtaget min pakke og jeg elsker 😍 jeres tøj dejlig kvalitet og pasform jeg er ikke en lille dame og kan sagtens passe jeres tøj i den store str har købt flere gange før kan nærmest ikke få nok elsker jeres stil varme anbefalinger herfra og ikke at forglemme hurtig levering tog mindre end 24 timer

7 września 2026

Odpowiedź od Comfycopenhagen

Tusind tak for din skønne anmeldelse – den gør os virkelig glade.

Vi elsker især at høre, at både kvaliteten og pasformen bare spiller 💃
Hos Comfy Copenhagen designer vi tøj til rigtige kvinder ❤️, så komfort, god pasform og at det er pænt at have på, hører sammen - også i de større størrelser.

Og mindre end 24 timers levering – dét gør os SÅ glade at høre!

Tusind tak fordi du handler hos Comfy Copenhagen igen og igen, og fordi du anbefaler os videre. Det betyder mere, end du tror ❤️❤️❤️

Comfy Hilsner fra Louise

Fantastisk tøj❤️

Fantastisk tøj❤️

24 sierpnia 2026

Hej Ulla ❤️
Tusind tak for de søde ord og præcise ord !

Vi er så glade for, at du er vild med tøjet fra Comfy Copenhagen. Vi arbejder netop for at skabe blødt, komfortabelt tøj med god pasform og et afslappet look, man har lyst til at bruge igen og igen.

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os ❤️

Knus, Louise fra Comfy Copenhagen

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk tøj og hurtigt levering

Fantastisk tøj og hurtigt levering , hvor er jeg glad for at vi igen kan bestille på jeres hjemmeside...

27 lipca 2026

Søde Gitte ❤️
Tusind tak for de 5 stjerner og de skønne ord. Hvor er vi glade for, at du igen handler hos COMFY COPENHAGEN – og at både vores tøj og hurtige levering lever op til forventningerne.
Vi glæder os til at sende mere COMFY din vej 🤗

Knus fra Comfypigerne

Ren COMFYness!

27 lipca 2026

Kære Hanne ❤️
Tusind tak for de 5 stjerner og “Ren COMFYness!” kommentar 🤩
Det er præcis den følelse, vi gerne vil skabe med Comfy Copenhagen: blødt, behageligt dametøj med god pasform, som er nemt at bruge igen og igen. Tak fordi du handler hos os !

Kærligst Comfypigerne

Hej Jeanette ❤️
Tusind tak for de 5 stjerner ! Vi er super glade for, at du oplevede hurtig og god levering fra Comfy Copenhagen. Vi håber, du bliver rigtig glad for dit comfy tøj.

Mange hilsner Comfyteamet

Tusind tak for de 5 stjerner. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi er mega glade for, at du oplevede det som nemt og overskueligt at handle hos Comfy Copenhagen.
Vi gør os umage for at skabe en enkel webshop og en tryg købsoplevelse fra bestilling til levering ❤️

Knus fra Comfypigerne

Oceniono na 5 z 5

Har lige modtaget mine skønne skønne…

Har lige modtaget mine skønne skønne vare. Alt passer perfekt og en dejlig blød kvalitet.
Jeg har comfy tøj helt tilbage fra 2016 og det er blevet brugt flittigt ♥️

4 sierpnia 2026

Hej Silje ❤️

Tusind tak for de 5 stjerner her på trustpilot!
- og for din skønne anmeldelse.
Hvor er det skøøønt at høre, at dit nye tøj fra Comfy Copenhagen passer perfekt, og at du er glad for den bløde kvalitet.

Det betyder ekstra meget, at du stadig bruger dit Comfy-tøj helt tilbage fra 2016 🤗 – det er præcis sådan, vi håber, vores behagelige og bløde dametøj bliver en del af garderoben i mange år.
Tak for din loyalitet ❤️

Knus fra Comfyteamet

Gode oplevelser

Altid lækkert tøj

24 lipca 2026

Hej Gitte ❤️
Tusind tak for de 5 stjerner!
Det glæder os virkelig, at du altid har gode oplevelser med Comfy Copenhagen, og at du synes, vores tøj er lækkert.

Vi gør os umage for at skabe blødt, behageligt dametøj med god pasform, som er nemt at bruge igen og igen.
Tak fordi du er med hos os ❤️

Comfy Hilsner fra comfypigerne

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse, fantastisk levering 👍

24 lipca 2026

Hej Lisbeth ❤️
Tusind tak for de 5 stjerner !

Hvor er det dejligt at høre, at du havde en fantastisk oplevelse med Comfy Copenhagen, og at leveringen levede op til dine forventninger.

Vi gør os umage for at sende vores bløde og behagelige dametøj hurtigt og sikkert afsted.

Tak fordi du handlede hos os❤️

Comfy hilsner fra Comfypigerne

Oceniono na 2 z 5

porto

Ja, I tager porto selv om der er købt for beløb som giver gratis fragt

25 czerwca 2026

Hej Aino

Vi er lidt i tvivl om din kommentar, da vi kan se, at din seneste ordre blev sendt med fri fragt?
Hos Comfy Copenhagen er der gratis fragt til GLS PakkeShop ved køb over 799 kr. Ved køb under 799 kr. koster levering til GLS PakkeShop 49 kr.

Hvis du har oplevet noget andet, eller hvis vi har misforstået din oplevelse, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice med dit ordrenummer. Så undersøger vi det gerne ❤️

De bedste hilsner
Frederikke

Oceniono na 4 z 5

Virkelig det bedste tøj

Virkelig det bedste tøj, købte denne gang skjorte og leggings bor i det🥰

22 czerwca 2026

Hej Linnea !
Dejligt du er med os !
Tusind tak for din anmeldelse og de 4 stjerner ❤️

Hvor er det skønt at høre, at du er så glad for din nye skjorte og leggings fra Comfy Copenhagen. Vi designer vores dametøj med fokus på bløde materialer, høj komfort og en pasform, der gør tøjet behageligt at have på hele dagen.

Tak fordi du delte din oplevelse. Vi håber, du får glæde af dine favoritter i laaaaang tid 💃

Knus Comfypigerne

Tusind tak for de 5 stjerner! ❤️

Vi ved, at hurtig levering betyder meget, når man glæder sig til nyt, blødt comfy tøj. Vi pakker og sender vi alle ordrer så hurtigt som muligt fra vores lager i Havnsø.

Tak fordi du handler hos Comfy Copenhagen – vi håber, du bliver lige så glad for dit nye tøj, som vi er for din anmeldelse. 🫶

Knus Comfypigerne

Oceniono na 5 z 5

Modtag en t-shirt med defekt og på…

Modtag en t-shirt med defekt og på trods af jeg ikke opdagede det før den var vasket fik jeg jeg en fantastisk god reklamations service. Jeg kan kun anbefale Comfy Cph for deres service og skønne behagelige produkter/stiles.

22 czerwca 2026

Hej Lone
Tusind tak for din fine anmeldelse og anbefaling af Comfy Copenhagen.

Vi er glade for, at du oplevede en god reklamationsservice ❤️ Vi samler nemlig på glade kunder.

Hos Comfy Cph gør vi os umage med både kundeservice, kvalitet og bløde, behagelige styles, så det betyder meget at høre, at du følte dig godt hjulpet.

Comfy Hilsner Comfypigerne

Oceniono na 5 z 5

Compfy copenhagen er det fedest og…

Compfy copenhagen er det fedest og blødeste tøj - elsker det😊
Fantastisk at webshoppen blev åbnet igen samt servicen i top🙏🏻

22 maja 2026

Odpowiedź od Comfycopenhagen

Tusind tak for din skønne anmeldelse – den rammer lige ned i hjertet❤️

Vi er så glade for, at du elsker vores styles og oplever dem som både bløde og behagelige at have på – det er præcis dét, vi arbejder for hver dag hos Comfy Copenhagen.

Og ja… vi er også ret vilde med, at webshoppen er tilbage igen.
Tak fordi du er med hele vejen – og for at bemærke vores service, det betyder mere, end du tror.

Vi glæder os til at forkæle dig igen💃

Comfy hilsner fra Comfypigerne

Oceniono na 5 z 5

Dejligt med 100% bomuld som holder…

Dejligt med 100% bomuld som holder pasformen fint. Hurtig levering

1 maja 2026

Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for, at du oplevede både hurtig levering og en god bestilling hos os. Hos Comfy Copenhagen gør vi os umage for, at din ordre bliver sendt hurtigt afsted – og at hele oplevelsen føles nem og tryg fra start til slut 😊

Vi håber, du bliver lige så glad for dine Comfy styles.

De bedste hilsner fra Comfyteamet ❤️

Oceniono na 5 z 5

Altid lækker kvalitet og god service

Altid lækker kvalitet og god service! Har købt derfra mange gange og stopper ikke!

27 kwietnia 2026

Hej Lotte!
Tusind tak for din anmeldelse ❤️

Vi er glade for, at du oplever både lækker kvalitet og god service hos Comfy Copenhagen. Mange af vores kunder vender tilbage netop på grund af vores smørbløde materialer og fokus på en tryg og personlig købsoplevelse.

Tak fordi du handler hos os igen og igen – det betyder mere, end du tror.

Kærligst Comfyteamet 😊

Vildt hurtigt levering

Vildt hurtigt levering
Super fed bestilling

24 kwietnia 2026

Tak for din anmeldelse! ❤️

Vi er glade for, at du oplevede både hurtig levering og en god bestilling hos os. Hos Comfy Copenhagen gør vi os umage for, at din ordre bliver sendt hurtigt afsted – og at hele oplevelsen føles nem og tryg fra start til slut🤗

Vi håber, du bliver glad for dine styles💃

Knus fra Comfy teamet

alt var perfekt

alt var perfekt - tak-

22 kwietnia 2026

Odpowiedź od Comfycopenhagen

Tak for din anmeldelse – det betyder virkelig meget for os.

Hej Preben
Vi er glade for, at din oplevelse med Comfy Copenhagen var perfekt. Vi arbejder hver dag for at levere blødt, komfortabelt tøj i god kvalitet – med hurtig levering og god service.

❤️ Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det betyder alverden for os ⭐️

Lækre lækre vare

Lækre lækre vare. God størrelses info.og hurtig levering 👍👍☺️
Mvh Tanja

20 kwietnia 2026

Kære Tanja

Tusind tak for din anmeldelse ❤️

Vi er virkelig glade for, at du oplever både lækker kvalitet, god størrelsesvejledning og hurtig levering hos Comfy Copenhagen. Det er præcis det, vi ønsker at give videre i hver eneste ordre.

Tak fordi du er med os 🤗

Tøjet er Super kvalitet

Tøjet er Super kvalitet.
Hurtig levring.

20 kwietnia 2026

Odpowiedź od Comfycopenhagen

Tak for din fine anmeldelse ❤️
Vi er så glade for, at du oplever Comfy Copenhagen er super kvalitet – og at leveringen var hurtig.

Vi håber, du får masser af glæde af dit bløde Comfy-tøj 🤗

Knus fra Comfyteamet

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej