Snel reactie op de mail duidelijke beschrijving en snel geleverd Slaap er nu 2 nachten onder een nieuwe na de brand in 2023 een oude gekregen was op 7 kilo is goed ga zo door
Zobacz, co mówią recenzenci
Wat een fantastische aankoop! Deze elektrische deken is van topkwaliteit en een stuk langer dan ons vorige model. Wij leggen hem dwars bij het voeteneinde onder de flanellen lakens: het wordt ech... Zobacz więcej
nadat we 2 electrische dekens hadden besteld kregen we problemen met de dekens. daarna contact gezocht en kregen we nieuwe. Dit is nog eens service van dit bedrijf dus een dikke pluim, mag ook wel ee... Zobacz więcej
Degelijke elektrische onderdeken voor een goede prijs. Ik mis alleen de beschrijving van de verschillende warmtestanden. En ik heb mijn bed moeten ombouwen omdat de schakelaar voor mij aan de verkeerd... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Bij Comfeur begrijpen we hoe belangrijk comfort en welzijn zijn in het dagelijks leven. Daarom bieden we hoogwaardige elektrische dekens en verzwaringsdekens die speciaal zijn ontworpen om jouw ontspanning naar een hoger niveau te tillen. Wat ons onderscheidt? Onze dekens zijn extra lang, tot wel 210 cm, zodat ook langere gebruikers optimaal kunnen genieten zonder koude voeten. Dit unieke kenmerk vind je nergens anders! Onze elektrische dekens bieden veilige, gelijkmatige warmte, ideaal voor koude nachten of om te ontspannen na een drukke dag. Onze verzwaringsdekens zijn OEKO-TEX 100 gecertificeerd en bieden een rustgevend gewicht dat helpt bij stress en een betere nachtrust. Bij Comfeur staan kwaliteit en klanttevredenheid centraal. Of je nu op zoek bent naar verlichting van spanning, een goede nachtrust of gewoon extra comfort, wij hebben de perfecte oplossing. Met snelle levering, uitstekende klantenservice en producten die écht het verschil maken, streven we ernaar om jouw verwachtingen te overtreffen. Kies Comfeur voor warmte, rust en ultiem comfort in jouw dagelijkse routine. Comfeur – Jouw partner in ontspanning.
Dane kontaktowe
Holandia
- comfeur.nl
Inni użytkownicy przeglądali również
Prima service
Een paar maanden geleden een electrische onderdeken besteld. Helaas bleek de deken nu geen warmte meer te leveren. Na contact met Comfeur is een nieuwe deken binnen 1 dag aan ons geleverd. Prima service!
Zeer goede klantenservice
Iedereen kan verkopen, maar niet iedereen kan service verlenen. Product ging helaas na 2 maanden stuk, dit werd direct opgepikt door de klantenservice en binnen 1 werkdag een oplossing gevonden, chapeau!
Een deken van formaat....
Lekkere grote deken, waarbij je niet hoeft te kiezen tussen koude voeten of een koud bovenlichaam. Je hele bed warm van boven naar onder.
Voorzien van een timer, die zorgt dat de deken zichzelf uitschakelt na het aantal ingestelde uren en 6 warmtestanden.
Je voelt de deken niet als je er op ligt (behalve de warmte).
Qua prijs, mogelijkheden zeker een aanrader, ook omdat hij lekker snel warm wordt.
Top en Supersnel
Zondagavond laat een elektrische deken besteld en tot mijn verbazing werd deze maandag al bezorgd,
Heerlijke lange deken die het bed van top tot teen verwarmd. 6 standen en een timer. Ik ben er heel blij mee, want ik ben een vreselijke koukleum.
De deken is super snel geleverd en het…
De deken is super snel geleverd en het is een fantastische deken! Heerlijk warm bedje!
Het pakket was na bijna een week nog…
Het pakket was na bijna een week nog steeds niet bezorgd. Email contact gezocht met comfeur.nl. Netjes te woord gestaan en indien de deken echt niet meer werd bezorgd zou er een nieuwe worden opgestuurd. Gelukkig werd de deken savonds laat toch bezorgd na 7 dagen. Echt slecht van postnl
Lange elektrische onderdeken 190cm
Lange elektrische onderdeken 190cm, snelle opwarmtijd, snelle levering, redelijke prijs
Super fijne, lange electrische onderdeken
Vantevoren had ik wat vragen gesteld via de website van comfeur en daar kreeg ik keurig binnen 4 uur antwoord op. Op basis van de antwoorden overgegaan tot aanschaf. Zoals beloofd kwamen de twee onderdekens de volgende dag (een zaterdag) al aan. Deze dekens worden gebruikt in een niet verwarmde slaapkamer die meestal tussen de 13 en 15 graden is. We waren van die bikkels die vonden dat ze daar maar tegen moesten kunnen. En het was ook wel te doen, met goede donsdekbed maar het eerste kwartiertje was toch oncomfortabel, Vooral je voeten werden niet snel warm. Nu met deze lange onderdeken zet je hem een kwartiertje voor het naar bed gaan aan op standje 6 en je komt in een heerlijk verwarmd bed en geen koude voeten meer. Standje 1 of 2 is goed genoeg om de eerste twee uur een lekker warm gevoel te behouden. Zelf houden we dekens maar 2 uurtjes aan (hetgeen ook makkelijk instelbaar is met de geleverde bedieningsunit). Het licht van de bedieningsunit is zeker niet storend, Kortom een hele goede aanschaf (hadden we onszelf best jaren eerder mogen gunnen). Voor de productontwikkelaars heb ik nog wel een tip. Het aan kunnen zetten (heel mooi zou nog zijn op afstand) met een timer. Zodat je overdag al zorgt dat je de deken een half uurtje tot kwartiertje voordat je naar bed gaat aan laat gaan. Maar de deken verwarmt snel genoeg op 6 dus dat maakt dat deze deken voor ons toch een dikke 5 sterrren verdient
S,avonds besteld en echt de volgende…
S,avonds besteld en echt de volgende dag in huis en dat rond de drukke feestdagen
Fantastisch service
Wat een fantastisch service heeft dit
Bedrijf , ik had een elektrische deken die het na 3 weken begaf , een mailtje gestuurd 2 dagen later had ik zonder enige discussie een nieuwe 😊 dat heb ik werkelijk nog nooit mee gemaakt !!
Van mij een dikke 10 👍👍👍👍
Hemels warm slapen!
Goede service, bij vragen snel antwoord en vriendelijk geholpen. We hebben de deken dwars over het voeteneinde liggen in een tweepersoons bed. Nooit meer in een koud bed stappen, heerlijk. Hij wordt snel warm, ik begin op stand 6 ga me omkleden en wassen en daarna zet ik hem 2 uur op stand 1. Hemels slapen in een warm bed.
Electrische dekens voldoen uitstekend
Electrische dekens voldoen uitstekend. Prima lengte.
Degelijke goedkope elektrische onderdeken
Degelijke elektrische onderdeken voor een goede prijs. Ik mis alleen de beschrijving van de verschillende warmtestanden. En ik heb mijn bed moeten ombouwen omdat de schakelaar voor mij aan de verkeerde kant zat.
We waren opzoek naar grote maat…
We waren opzoek naar grote maat elektrisch onder deken geslaagd bij Comfeur. We hebben ze meteen geprobeerd werkt uitstekend.
Snelle levering, ziet er goed uit maar hoe die bevalt weet ik nog niet. Staat onder de kerstboom!
Uitstekende ervaring
Alles was goed, snelle levering en duidelijke gebruiksaanwijzing alsmede gemakkelijke montage en last but not least voortreffelijke, directe werking.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.