Snel reactie op de mail duidelijke beschrijving en snel geleverd Slaap er nu 2 nachten onder een nieuwe na de brand in 2023 een oude gekregen was op 7 kilo is goed ga zo door
Zobacz, co mówią recenzenci
Wat een fantastische aankoop! Deze elektrische deken is van topkwaliteit en een stuk langer dan ons vorige model. Wij leggen hem dwars bij het voeteneinde onder de flanellen lakens: het wordt ech... Zobacz więcej
nadat we 2 electrische dekens hadden besteld kregen we problemen met de dekens. daarna contact gezocht en kregen we nieuwe. Dit is nog eens service van dit bedrijf dus een dikke pluim, mag ook wel ee... Zobacz więcej
Degelijke elektrische onderdeken voor een goede prijs. Ik mis alleen de beschrijving van de verschillende warmtestanden. En ik heb mijn bed moeten ombouwen omdat de schakelaar voor mij aan de verkeerd... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Bij Comfeur begrijpen we hoe belangrijk comfort en welzijn zijn in het dagelijks leven. Daarom bieden we hoogwaardige elektrische dekens en verzwaringsdekens die speciaal zijn ontworpen om jouw ontspanning naar een hoger niveau te tillen. Wat ons onderscheidt? Onze dekens zijn extra lang, tot wel 210 cm, zodat ook langere gebruikers optimaal kunnen genieten zonder koude voeten. Dit unieke kenmerk vind je nergens anders! Onze elektrische dekens bieden veilige, gelijkmatige warmte, ideaal voor koude nachten of om te ontspannen na een drukke dag. Onze verzwaringsdekens zijn OEKO-TEX 100 gecertificeerd en bieden een rustgevend gewicht dat helpt bij stress en een betere nachtrust. Bij Comfeur staan kwaliteit en klanttevredenheid centraal. Of je nu op zoek bent naar verlichting van spanning, een goede nachtrust of gewoon extra comfort, wij hebben de perfecte oplossing. Met snelle levering, uitstekende klantenservice en producten die écht het verschil maken, streven we ernaar om jouw verwachtingen te overtreffen. Kies Comfeur voor warmte, rust en ultiem comfort in jouw dagelijkse routine. Comfeur – Jouw partner in ontspanning.
Dane kontaktowe
Holandia
- comfeur.nl
Inni użytkownicy przeglądali również
Het bedrijf heeft de electrissche deken meteen vervangendefecte…
Het bedrijf heeft de defecte elektrische onderdeken zonder garantie bewijs gratis vervangen. We hadden de deken de volgende dag al in huis. Een geweldige service. Fam. Klein
Handleiding zoek
Handleiding zoek. Maurice gebeld, binnen half uur stond de handleiding op de mail. Helaas kregen we het deken niet opgestart.
Maurice weer gebeld, binnen 3 dagen nieuw elektrisch deken in huis. Zo’n service kom je bijna niet meer tegen. TOP!!!
een heel goede service van Comfeur
Warmtedeken stukgegaan, perfecte service achteraf!
Het warmtedeken is recent stukgegaan. Na een melding kwam ik snel terecht bij Maurice die mijn casus heeft opgepakt. Mijn probleem werd vrijwel meteen van de aardbol weggeveegd. Super snelle service, perfect alternatief en waanzinnige afhandeling, waar je als consument tegenwoordig nog maar enkel van kan dromen. Ik mag spoedig thuis een nieuw warmtedeken verwelkomen.
Maurice heeft die dag er alvast voor gezorgd dat dát het hoogtepunt van de dag werd.
Geen gezeur, ontevredenheid bij hen of mezelf, gewoon perfecte afhandeling waar iedereen blij van wordt. Langs deze weg ook nog een welgemeende dankjewel, Maurice! Ik zou je wel 10 sterren geven als dat kon!
Het is een fijne elektrische matras…
Het is een fijne elektrische matras verwarming.
Netjes afgeleverd bij de buren en nu in gebruik.
Super
Alles verliep prima ! Goede verpakking.
Deken ziet er goed uit, lekker lang!
Blij met de pre heat functie
Ik bestelde de pre-heat onderdeken Deze wordt een stuk warmer dan de dekens die ik hiervoor had. En daarnaast door de pre-heat functie ook nog extra snel een warm bed. Top!
Het artikel werd snel geleverd
Het artikel werd snel geleverd. Ik heb het nog niet gebruikt, dus daar kan ik nu nog niets over zeggen.
Snelle levering en product voldoet aan…
Snelle levering en product voldoet aan de verwachtingen.
mooi afgewerkte deken
mooi afgewerkte deken met een goed ogende regelaar die m.i. goed werkt ..... nog niet frequent gebruikt, maar laat de kou maar komen.
Ben erg blij met deze dekens, heb er namelijk gelijk maar twee gekocht....want voor de prijs hoef je het niet te laten.
kortom erg tevreden.
Omruilen ging prima…
Helaas deed de electrische deken het niet goed. Na contact prima opgelost. Nieuwe deken nog niet geprobeerd.
Geweldig wat een service,nemen de tijd…
Geweldig wat een service,nemen de tijd voor je en denken goed mee.
Geweldige service
Na een prettig telefonisch contact was het totaal geen probleem een elektrische onderdeken te kunnen ruilen. Ik kreeg zelfs een betere en actuelere versie aangeboden die er de volgende dag al arriveerde. Super, wat een fijn bedrijf
Comfeur, prima service!
Ik had een extra lange elektrische onderdeken gekocht, helaas raakte deze binnen een paar maanden defect. Contact opgenomen met Comfeur, zij gaven aan dat ze binnen korte termijn een verbeterde versie binnen zouden krijgen. Deze is zonder gedoe toegestuurd, klasse service!
hulp
Alvast hartelijk dank voor de professionele en snelle hulp. Laat dit een voorbeeld zijn voor andere bedrijven — zo hoort service te zijn! Zelden zo'n klantgerichtheid meegemaakt. Proficiat en oprecht bedankt!
Wat een fantastisch bedrijf
Wat een fantastisch bedrijf! De kwaliteit van service die je weleens hoort in verhalen van vroeger maar dan in 2025,ongekend!
Had een probleempje met een product,zonder gedoe en gezeur stuurde men direct een nieuwe,service zoals het hoort.
Niets is teveel,je kunt altijd vragen stellen en krijgt direct antwoord,daarbij enorm voordelig met hun producten en een zeer ruim aanbod,een absolute aanrader dit bedrijf!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.