Hejsa alle sammen der læser denne feedback. Jeg har for nyligt i 2026 været hos Colosseum Tandlæge i Hellerup og de er seriøst de bedste tandlæger jeg har besøgt! Jeg har aldrig før oplev... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
Virkelig søde og imødekommende personale. Man bliver taget hånd om, lige når man træder ind af døren. Man bliver mødt med forståelse og får sin behandling efter egne behov. Jeg har haft tandlæges... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
"Behagelig" er aldrig rigtig forbundet med et tandlægebesøg. Men min erfaring med Colosseum i Hellerup kommer så tæt på den beskrivelse som muligt. Min behandler Nina Balen var højt professione... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Napisane przez firmę
Bernstorffsvej 69A, 2900, Hellerup, Dania
Odpowiada na 65% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Hejsa alle sammen der læser denne feedback.
Jeg har aldrig før oplevet så søde folk som bare er så hjælpsomme og du føler dig meget velkommen der over.
Jeg fik spurgt de ting jeg skulle få tjekket før jeg tog der ned og de gjorde præcis de ting jeg ønskede fra dem.
Hvis du ærligt søger en god tandlæge anbefaler jeg stærkt at i tager på besøg hos dem.
Have en vidunderlig dag!

Odpowiedź od Colosseum Tandlægerne - Hellerup
A high professionalism, and knowledge on topic. You feel trusted. Expensive operations are not recommended if it does not make sense. You feel in good hands and have trust in what is suggested. Fully painless operation. Nice people.

Odpowiedź od Colosseum Tandlægerne - Hellerup
Venlighed og professionalisme. Alt var godt og der er intet at kritiser.

Odpowiedź od Colosseum Tandlægerne - Hellerup
Fantastisk oplevelse, rigtig sød og professionel personale, skud ud Iman

Odpowiedź od Colosseum Tandlægerne - Hellerup
Professionel behandling med god info undervejs. Følte mig tryg selvom jeg har tandlægeskræk.

Odpowiedź od Colosseum Tandlægerne - Hellerup
Stephen har været min tandlæge gennem 16år. Høj faglighed og ville ikke tilbyde unødvendige undersøgelser

Odpowiedź od Colosseum Tandlægerne - Hellerup
I visited this dental clinic for the second time, and unfortunately, my experience was disappointing compared to my first visit.
The cleaning felt rushed and lasted only about 10 minutes. It was rough, leaving my gums irritated, swollen, and painful afterward.
During the appointment, X-rays were taken, but they were never shown to me. I mentioned having two previous root canals and wanted to see how they were doing. I was told that the X-rays were only of the teeth, not the roots. I believe that reviewing X-rays is an important part of understanding overall oral health.
My first visit had been gentle and thorough, so this recent appointment felt lacking in care and attention. I value professionalism and attentive service.

Odpowiedź od Colosseum Tandlægerne - Hellerup
Jeg kan varmt anbefale Colosseum Tandlægerne i Hellerup! Hele klinikken udstråler professionalisme, ro og tryghed fra det øjeblik man træder ind. Personalet er altid imødekommende og venlige, og man føler sig virkelig godt taget hånd om.
Et særligt stort tak skal lyde til tandlæge Nina, som er helt fantastisk! Hun er både utrolig dygtig og meget omhyggelig i sit arbejde, og samtidig formår hun at skabe en rar og afslappet stemning. Hun forklarer altid, hvad der sker undervejs, og man kan virkelig mærke, at hun går op i, at patienten føler sig tryg og får den bedste behandling muligt.
Første gang jeg er i klinikken og helt sikkert ikke sidste gang! Kan helt klart anbefales til alle, der leder efter en professionel og pålidelig tandlæge i Hellerup.

Odpowiedź od Colosseum Tandlægerne - Hellerup
Jeg blev mødt med smil og åbenhed i receptionen og synes også tandlægen samt resten af personalet var venlige, imødekommende og gode til at forklare undervejs og tage hensyn fx til hvis der var noget der var ubehageligt ved at få renset mine tænder. Dette gjorde at det var en rigtig god og behagelig oplevelse.

Odpowiedź od Colosseum Tandlægerne - Hellerup
Behagelig behandler, som gav god information hele vejen under forløbet. Hun spurgte også ind til om, jeg var okay med de ting, som hun var igang med.

Odpowiedź od Colosseum Tandlægerne - Hellerup
Første besøg hos ny tandlæge. Blev taget rigtig godt imod lige fra jeg trådte ind ad døren med smil, omsorg og imødekommenhed. Tydeligt at mærke besøget var velforberedt. Grundighed i tandundersøgelse og god forklaring undervejs. Tak til Nina og Team - er glad for mit valg af ny tandlæge.

Odpowiedź od Colosseum Tandlægerne - Hellerup
Sød personale og dejlig modtagelse samt behandling. Varm velkomst og dejligt sted.

Odpowiedź od Colosseum Tandlægerne - Hellerup
Jeg har haft tandlægeskræk i 10 år. Men efter få behandlinger er jeg blevet fri for huller og kan smile igen efter virkelig god og professionel behandling hos Colosseum tandlægerne i Hellerup. Tak til Nina og hendes super venlige team.

Odpowiedź od Colosseum Tandlægerne - Hellerup
Kan klart anbefale at man benytter Nina som sin foretrukne tandlæge. Jeg havde ikke været til tandlægen i 10 år så var en smule utryg, både i forhold til behandling og til hvad der ville blive fundet, men jeg har aldrig fået en så god behandling. Både Nina og hendes klinikassistent Maria gav mig en fantastisk behandling, fik mig til at forstå hvad der skulle ske samt gjorde mit besøg trygt og behageligt. Alle mine anbefalinger går til Colosseum Hellerup og Nina

Odpowiedź od Colosseum Tandlægerne - Hellerup
Jeg har tidligere haft en tandlæge, hvor jeg desværre ikke følte mig hverken set eller hørt. Det var derfor den bedste beslutning, jeg kunne tage, da jeg valgte at skifte til tandlæge Nina Balen.
Hos Nina Balen føler jeg mig i trygge hænder. Hun er yderst kompetent, lyttende og grundig i sin behandling. Hun tager sig tid til at forklare og sikre, at man føler sig tryg hele vejen igennem. Det gør en stor forskel – både for tilliden og for oplevelsen som patient.
Jeg kan varmt anbefale hende til andre, der søger en tandlæge, der virkelig ser én og tager ens behov seriøst.

Odpowiedź od Colosseum Tandlægerne - Hellerup
De bedste tandlæger i København. Fremragende behandling og meget professionel. 100% anbefalet.

Odpowiedź od Colosseum Tandlægerne - Hellerup
Nina er eksemplarisk i sin behandling og vejledning. Bedste behandling jeg har fået i nyere tid! Alle derinde er venlige og rare for den sags skyld. Jeg har aldrig turde håbe på så god en behandling hos sin tandlæge – de er kompetente, sympatiske og effektive.

Odpowiedź od Colosseum Tandlægerne - Hellerup
Jeg føler mig i gode hænder. Har udviklet et paradentoseproblem, men en meget kompetent, grundig og realistisk tandplejer, Elena, tager sig så godt af mine tænder at jeg nu er helt rolig

Mega god behandling . og yderst kompetent personale. Vh Jesper

Odpowiedź od Colosseum Tandlægerne - Hellerup
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.