Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Fikk beskjed om leveringsdato,samme morgen beskjed om endring til dagen derpå. Derfor ikke 5 stjerner. Fikk telefon 2 timer før levering. Kom som avtalt. Levert av en hyggelig ung mann. Han var hjel... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Sjåføren skulle levere varer bestilt av min mann. Jeg ba om å få se ordrelisten, for å være sikker på at alt som var bestilt ble levert. Da ble sjåføren skikkelig sur, snudde på hælen og trampet avgår... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Helt ubrukelig som transportør. To dager ble vi sittende hjemme og vente på en leveranse som aldri kom, fikk heller ingen meldin eller annen beskjed om at de ikke kom. Prøvde å ringe men kom ikke gjen... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Møbler fra Skeidar har ligget på terminal i snart 2 uker, kun 2 timer unna. Ble forsøkt oppringt for noen dager siden, men var i møte. Jeg ringte opp like etterpå men uten svar etter mange forsøk. St... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Usługa transportowa

Napisane przez firmę

Vi är ett innovativt företag som erbjuder alla logistiktjänster såsom: sjöfrakt, tågtransport, vägtransport in- och utrikes, tredjepartslogistik, flygfrakt, distribution och lager. ColliCare Sverige är ett dotterbolag till ColliCare Norge. Vi har lokaler i Göteborg, Östersund, Sundsvall och Jönköping.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 1 z 5

Dette firmaet er helt sløkt

Dette firmaet er helt sløkt bruker laaaang tid om de i det hele tatt leverer,kommer ikke når de sier de skal komme totalt ubrukelig firma
STYR UNNA COLLICARE

14 listopada 2023

Velg noen andre!!

Veldig fint å få beskjed at sofa skulle komme mellom kl 8-16, selfølgelig dukker ingen opp..sofa ble bestilt 24okt og nå er det 11nov... Lang ventetid mildt sagt men å få en mld på at den skal komme idag å den ikke gjør det er rimelig frustrerende når vi har kastet ut den gamle sofaen å nå står med null å sitte på

11 listopada 2023

Styr unna

Styr unna ! Velg et annet alternativ om mulig. Dukker ikke opp når de skal. Har ventet hjemme 2 dager på rad (siden de leverer mellom 8-16). Null info. Etter flere telefoner med kundeservice fikk jeg nå beskjed om at leveransen kommer i morgen. Har ikke mulighet til å være hjemme på dagtid mer nå, så måtte bare bed avsender ta leveransen i retur.

31 października 2023

Utrolig dårlig service!!!

Verste servicen jeg har opplevd. Jeg bestilte sofa på kid.no. Så har jeg hørt fra andre at de også hadde betalt ekstra penger på kid.no for å få levert og bært inn. Samme gjorde jeg. Så sende jeg ekstra mail til kid.no at jeg hadde bestilt sofaen med bæring, at jeg hadde hørt fra andre at Collicare bare møtte opp med 1 person til å levere. At bæringen måtte de ta seg av selv. Jeg fikk beskjed at dette var i orden, to personer skulle levere og bære opp sofaen.

Leveransen av sofa var flere dager forsinket. Fikk tlf kl 10.00 en fredags morgen fra Collicare at de skulle komme innen kl 15.00. Så sa jeg «dere er to stk som kommer?» fikk i svar at det bare var han som kom, ingen andre.

Jeg ga beskjed at jeg har bestilt og betalt for bæring. Dette skulle han finne utav å ordne.

Klokka gikk å begynte å nærme seg 14.30. Jeg prøvde å ringe han flere ganger uten svar. Til slutt ringte jeg Collicare sitt kundeservice nummer. De sa at de var nok litt forsinket. Klokka ble nærmere 15.30 før jeg fikk tak i han som skulle levere.

Da sier han at nei de kon ikke i dag alikevell, siden sofaen skulle bli bært å de var ikke folk til å bære. Heller visste han ikke når de kunne komme.

Da har jeg vært hjemme å venter i flere timer, en fredag, uten å få noe som helst beskjed. Leveransen kommer over 14 dager etter, som skulle være 4-7 virkedager!

Ringte kundeservice igjen å ga beskjed, de sa det var nok misforståelser å ikke mye de kunne gjøre nå

Utrolig dårlig service!

27 października 2023
Oceniono na 1 z 5

Hvor dårlig kan man bli for sine kunder

Vi skulle i dag 3. oktober få levert et console bord. Levering mellom 08:00 og 16:00. Rundt klokken 14:30 tikker det inn en melding fra Collicare om nytt leveringstidspunkt - onsdag 4. oktober mellom klokken 08:00 og 16:00. Begrunnelsen for forsinkelsen var trafikk…….
Vi tar kontakt og formidler at dette er ikke akseptabelt.
Helt greit om meldingen hadde kommet til oss tidlig på dagen, men ikke 1,5 timer før siste frist for levering.
Videre budskap er at de kan levere når som helst utover kvelden, eller til et spesifikt tidspunkt i morgen.
Collicare ignorerer dette fullstendig, men gir «tidsrabatt» på levering i morgen - mellom 12:00-1600.
Dette er lite bærekraftig kundebehandling - og verst av alt - dette rammer de firma som bruker ColliCare til logistikktjenester.
Vi kommer aldri til å kjøpe en vare hos noen som bruker ColliCare til hjemkjøring.
Beklageligvis vil ikke dette bare ramme ColliCare. Desverre eneste måten å åpne øynene til firma/leverandører at kvalitet i alle ledd er nødvendig for å få fornøyde kunder og gjenkjøp. Dette oppnås ikke med ColliCare som partner på logistikk.

3 października 2023
Oceniono na 1 z 5

Umulig å få en tilbakemelding på når de…

Umulig å få en tilbakemelding på når de omtrentlig planlegger å hente en vare.

Dette betyr i praksis at man er fastlåst til eget bosted hele døgnet i mange dager frem til det passer for dem å hente varen/-e.

Mottar heller ingen informasjon om hvordan de skal hente varene og eventuelle forberedelser jeg må gjøre.

De og sjåføren virker til å være forvirret angående hvordan de skal utføre jobben sin.

Jeg mottok aldri en fraktseddel jeg skulle sette på produktet, men dette virket til å gjøre dem forvirrede.

Håper i det minste at alt går bra med varen/-e under transport med dem.

20 września 2023
Oceniono na 1 z 5

Klarer ikke levere i tide

Logistikken hos collicare er en tragedie. Skal får varene levert hjem mellom 0800 og 1600, etterlyser varene via forhandler jeg kjøpte dette hos, de kunne ikke si hverken hvor eller når varene kommer, fikk ikke noe konkret svar fra ColliCare heller når de ringte til dem og etterlyste sjåfør. Dette er ikke sjåføren sin feil, men han ringer klokken 1700 og sier han er hos meg klokken 1730 sånn ca. Dette er 1,5 time etter avtalt tid. Sjåfør måtte også ha hviletid (Lovpålagt) men igjen, så er dette for sløvt for de som driver å planlegger ruten til sjåføren. Tragisk hele opplegget, men forhandler skal ha kudos for å prøve å finne ut hvor varene er.

Så heretter så skal det undersøkes bedre hvilken transportør forhandlere bruker, når det skal bestilles ting hjem.

18 lipca 2023
Oceniono na 1 z 5

Helt håpløst med levering fra Collicare

Vi bestilte en seng som skulle bli levert av Colliecare. Bestillingen ble levert som avtalt fra produsenten, men leveringen fra collicare har vært et kaos. Først får vi melding om at leveringen skal komme, men så kommer det ingenting. Når vi ringer de, så ser de at leveringen er ankommet men de klarer ikke lokalisere den. Det tar tre uker før sengen kommer, men da mangler halve bestillingen. Vi må vente flere dager på den siste delen. Når den blir levert så nekter sjåfør å hjelpe med bæring selv om vi he betalt for levering til hoveddør. Helt håpløst!

6 czerwca 2023
Oceniono na 1 z 5

Håpløst firma, styr unna!!!

Levering av vinskap var bestilt til 30 mai. Dukket aldri opp denne datoen. Ved telefonhenvendelse til Collicare informeres det om at de ikke finner pakken og at den ikke vil bli levert som avtalt. Altså har de rotet bort forsendelsen. Henviser meg til butikken hvor vinskapet er kjøpt når jeg etterspør kompensasjon. Collicare har ingen informasjon om når dette kan forventes levert eller hvor skapet er. Styr unna, de aner ikke hva de driver med. Useriøst, og virker ikke som de bryr seg om problemene de skaper ved manglende leveranser.

30 maja 2023
Oceniono na 1 z 5

Helt elendig service både fra…

Helt elendig service både fra leveransefolkene og kundeservice. Aldri opplevd problemer med leveringer før, men med dette firmaet hadde jeg virkelig en dårlig opplevelse. Budfolkene ødela heisen der jeg bor, og Collicare fraskriver seg alt ansvar. Styr unna!!

21 kwietnia 2023

Upålitelig transportør, dårlig kundeservice

Nok en gang opplever jeg at ColliCare ikke leverer til avtalt tid, roter bort kolli og svarer ikke på henvendelser. Vi har kunder som venter, men vi kan ikke gi dem et svar på hvor sendingen er eller når den blir levert. Oppleves som svært upålitelige og uprofesjonelle.

21 kwietnia 2023
Oceniono na 1 z 5

This is a terrible company

Should not be a one star, This is a terrible company, who don't care at all when they deliver your things, because they have been paid. I have wasted 2 days waiting for them, both days they said it was coming.

Do not use this company. A bunch of time wasters.

12 kwietnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Har ventet i hele dag uten å høre en lyd.

Har avtalt levering med innbæring av kombiskap. Skulle leveres 31.3.23 mellom kl 09 og 16. Ringte kundeservice kl 15:30 de skulle kontakte sjåfør for å gi tilbakemelding til meg, ikke hørt en dritt jeg! Jeg er ikke alene med dårlig kundeservice fra denne transportøren ser jeg.

31 marca 2023

Vare ikke levert

Kjøpte en seng fra Skeidar. Fikk sms om at den skulle leveres i dag før kl.16. Tok fri fra jobb å har ventet hjemme hele dagen. Tracking information viser at den er lastet på bilen, og ute for levering. Klokken er nå nesten 18, og sengen har ikke dukket opp. Jeg har heller ikke hørt noe fra hverken ColiCare eller deres sjåfør. Prøvde å ringe kundeservice, men de stengte selvfølgelig kl. 16!
Firma anbefales absolutt ikke!

1 marca 2023
Oceniono na 1 z 5

Burde aldri jobbet i servicebransjen…

Veldig vanskelig å kommunisere med på telefon når de ringte for å avlevere varen. Klarte ikke å finne frem selv om jeg forklarte om og om igjen hvor det var.
Varen var et tungt verkrøyskap som han slepte rundt hele huset så pappen gikk i stykker underveis, hadde ingen tralle og fikk ikke hjelp av sjåføren i bilen.
Vi hadde betalt for levering helt inn, men han satte skapet fra seg på trappa og nektet å hjelpe til å bære inn tre trappetrinn. Jobben hans var gjort sa han.
En urtivelig og uhøflig ung mann.

13 lutego 2023
Oceniono na 1 z 5

Colliecare er aktøren du velger om du…

Colliecare er aktøren du velger om du driter i kundene dine, eller ønsker å skaffe deg et dårlig renommé.

Et leveringsfirma som ikke klarer å overholde bestilling, eller avtaler gjort direkte med kjørekontoret burde ikke være en ting i 2022.

I dag er vi på virkedag 8 i en 2-5 dagers leveringstid avtale, der dem selv først tok kontakt på dag 4.

Om du er gla i kundene dine, hold deg langt unna, om du er avhengig at varen leveres som avtalt, hold deg langt unna.
Om du vil at folk skal bli fortvila, benytt dette firmaet.

Hilsen tidligere budbilsjåfør og butikkselger

29 listopada 2022

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej