Lang op zoek naar specifieke schoen - collectie kreeg het voor elkaar hem te bestellen in gewenste maat en kleur - top! Redelijk vlotte levering (sneller dan aangegeven). Wel 12,5% extra betaald hierv... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De verzending duurt erg lang, ik wacht al 2 weken. Ik krijg ook helemaal geen updates binnen. Verder was iedereen in de winkel wel vriendelijk Update: mijn schoenen zijn vandaag, 3 weken later, bin... Zobacz więcej
Service is gewoon geweldig, een maand geleden de Jordan 4 a ma maniere besteld. (Ivm aparte maat import uit Amerika) keurig op de hoogte gesteld en inmiddels in ontvangst genomen.
Vandaag met mijn zoon sneakers gekocht. Deze heeft bijzondere voeten, waardoor een goede schoen belangrijk is. We zijn heel goed geholpen door het personeel en ze dachten fijn mee. Wat fijn dat er nog... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Collett is dé bestemming voor liefhebbers van exclusieve sneakers en streetwear. We bieden een zorgvuldig samengestelde collectie van unieke en stijlvolle sneakers van topmerken zoals Nike, Jordan, Adidas, New Balance en meer. Ons aanbod is gericht op iedereen die op zoek is naar iets bijzonders en zich wil onderscheiden met een eigen stijl. Of je nu achter de nieuwste releases aan zit of een tijdloze klassieker zoekt, bij Collett vind je altijd net dat beetje extra. Bij Collett combineren we expertise met persoonlijke service. Onze winkel is dé plek om advies te krijgen over stijl en trends. We helpen je graag bij het vinden van sneakers en kleding die perfect passen bij jouw smaak en uitstraling. Daarnaast houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sneakerwereld, zodat je altijd vooroploopt. Collett onderscheidt zich door een ontspannen sfeer en een sterke focus op kwaliteit en service. Ons team staat altijd voor je klaar, of je nu gericht iets zoekt of gewoon even binnenloopt. Met een collectie die verder gaat dan het standaard aanbod, is Collett dé plek voor iedereen die waarde hecht aan exclusiviteit, stijl en de nieuwste trends.
Hinthamerstraat 13, 5211MD, ‘s-Hertogenbosch, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Super aardig personeel ,
Weten waar ze over praten
En nette service
De schoenen die ik wilde hebben hadden ze niet in de winkel
Daarom voor mijn besteld
Na de beloofde 1.5 week
Netjes opgehaald in de winkel
Ze hebben Mij super blij gemaakt met
NIKE AIR MAX 1 CONCEPT FAR OUT
SUPER SERVICE

Odpowiedź od Collett.
Wat een prachtige schoenen daar! Maar het allerbeste was dat ze de schoenen persoonlijk kwamen afleveren!!
Dat is echt top en gewoon lief, meedenken en handelen!!

Odpowiedź od Collett.
Er was bij mijn bestelling iets mis gegaan bij de bezorgdienst, erg snel en fijn geholpen door Wessel van Collet. En zoals beloofd, de volgende dag stonden ze op de stoep. Netjes in de doos met een vriendelijk briefje er in.
Zeker een aanrader als je van toffe sneakers houdt

Odpowiedź od Collett.
Leuk zaakje met mooie collectie en prima geholpen. Helaas wacht ik al 2 weken op mijn bestelling en hoop ik echt dat deze zsm komt. Wel al eerder contact opgenomen. Het
Leuk en gezellig personeel met veel kennis van schoenen! Altijd open om iedereen te helpen als het nodig is.
Fijne mensen en goed advies.
Alle hippe vibes onder één dak! Ook leuke t-shirts trouwens.

Odpowiedź od Collett.
Op 19 april schoenen in de winkel besteld omdat mijn maat niet meer op voorraad was. Zouden binnen 10 werkdagen geleverd worden. Helaas lukte dat niet, ik zou best nog eens schoenen kopen, maar niet meer laten versturen. Uiteindelijk na veel contact is het wel netjes opgelost.

Odpowiedź od Collett.
Super snelle levering en makkelijk contact met de verkopers
Hele fijne en goede persoonlijke service, als je op zoek bent naar je holy grail, of gewoon een speciaal paar schoenen is dit dé place 2 be :)
<3 naar COLLET

Odpowiedź od Collett.
Top winkel. Ben in Den Bosch geweest. Erg vriendelijk personeel en mooie collectie.
Goeie service in de winkel, eerlijk personeel en snelle levering na het aanvragen van een paartje. Aanrader!

Odpowiedź od Collett.
Heel goed geholpen bij collet.
Mijn dochter had Nikes gezien in een bepaalde kleur.
Helaas waren deze nergens aan te komen.
Dus had mijn dochter bij een andere zaak in Den Bosch maar een andere kleur gepakt.
Heel veel geld voor betaald.
Later kwamen wij langs collet lopen en mijn andere dochter wilde daar even binnen kijken.
Daar binnen was mijn dochter die de Nikes graag wilde erg verdrietig want welke schoenen stonden daar exact dezelfde als die ze wilde
Maar ook degene die ze dus iets eerder bij een andere zaak had gekocht maar tot mijn verbazing bijna de helft goedkoper als bij collet.
Helaas heeft deze zaak geen geld teruggegeven.
Maar bij collet de kleur besteld die ze wilde want ze moesten nog binnen komen.
Later die week werd ik gebeld dat de schoenen er waren.
Wij er naartoe schoenen paste dus toch meer meegenomen ondanks dat we eerder die week voor de schoenen heel veel te veel betaald hebben.
Heel fijn personeel bij collet en dus super goed geholpen.
En ook heel vriendelijk en ook netjes aan de afspraak gehouden.
Wij gaan hier dus zeker terug.
Bij de schoenen zaak waar we de andere kleur hadden gekocht zien ze ons dus echt niet meer.
Collet is een top winkel

Odpowiedź od Collett.
Top service! Schoenen gekocht voor mijn zoon. Ze werden snel verstuurd en de communicatie was hartstikke goed.