Collegehub.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Oceniono na 1 z 5

Meget dårlig den lader mig ikke komme ind på hjemmesiden lige pludselig kommer den ind på dating apps når man prøver at købe noget så siger den du skal downloade en dating app før du køber noget meget... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Købte en hoodie og en t-shirt til julegave til min datter og min nevø. Begge dele blev modtaget inden jul. Hoodie'en gik op i syningen efter få ganges brug. Skrev til colllegehub via hjemmesiden, og d... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

Helt klart en stor anbefaling herfra. Mega sød kundeservice, med hurtige svar der kunne løse en fejl jeg havde lavet med det samme uden problemer. Super lækker kvalitet af tøj og en leveringstid der o... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Odzież z nadrukami

Napisane przez firmę

Følg med i vores univers af fede styles til fantastiske priser!

Średnia

Wynik TrustScore: 3 na 5

235 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

God kundeoplevelse

Billige produkter samt hurtig levering.

22 stycznia 2024

Kære Rikke

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du sætter pris på vores billige produkter og hurtige levering. Vi håber, at du vil fortsætte med at nyde dine køb hos os. / Collegehub

God service!

Vierklig billig priser og virkelig hjælpsom, de svare virkelig hurtigt vis man er i tvivl om noget! :)

25 stycznia 2024

Kære Dg.resell

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du værdsætter vores konkurrencedygtige priser og hurtige respons. Vi sætter pris på din støtte! Kæmp high fra teamet i Collegehub

Godt mærke

Mega godt tøj til nogle billige penge god kundeservice til og med hurtig svar når man har spørgsmål kæmpe anbefaling 👍🏻

24 stycznia 2024

Kære Marcuz

Vi sætter pris på dine rosende ord!
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores tøj, priser og kundeservice. Tak for den store anbefaling, og hvis du har flere spørgsmål, er vi altid klar til at hjælpe. 👍🏻

Vh Thomas fra Collegehub.dk

Forkerte størrelser

Bestilte en størelse small og fik en størelse 5-6 år? Er meget shockeret…

Kære Isabella

Jeg forstår simpelthen ikke hvordan man kan finde på at give os en dårlig anmeldelse på grund af og når du ikke har styr på fakta. Vi har ikke sendt dig et forkert produkt baby tees der af navnet børne t-shirt. Det er helt vildt at vi igen skal stå model til anmeldelser der ikke er korrekt.

- Baby Tees er det mest hotte produkt i øjeblikket, ikke kun hos os, men alle steder, og prøver ikke på anden måde at snyde dig. Vi sælger tusindvis hver uge.

*det er decideret børne tees der sælges, altså 3-4år, 5-6år osv, og vi har så, som i alle andre webshops angivet xs, s, m osv samt afbilledet en model med de forskellige størrelser på så man har en fornemmelse af hvad man skal bestille.

Hvis du nu havde skrevet til os istedet for så kunne vi have hjulpet dig.
Jeg har refunderet dig dine penge retur. Og du kan bare beholde t-shirten.
Så må du jo selv bestemme om det er din ret og rimeligt at angive en anmeldelse på de informationer vi lige har givet dig.
Vh Thomas fra Collegehub

Virkelig god service

Jeg havde bestilt et par bukser og en t-shirt. Jeg kunne ikke passe t-shirten og ville derfor sende en tilbage men var itvivl om jeg skulle betale fragt igen og skrev til deres søde medarbejder og fik sendt en ny t-shirt og måtte beholde den anden😊

Kære Sarah

Vi er glade for at høre, at jeg kunne hjælpe dig med at løse problemet. Vi sætter pris på din forståelse, og vi er glade for din støtte og din gode anmeldelse!

Venlig hilsen,
Thomas fra Collegehub

Virkelig god webshop

Virkelig god webshop, det er billigt og mega behageligt! Størrelserne passer og leveringen kan man heller ikke klage over.

Kære Lasse

Vi er utroligt glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores webshop! Det glæder os, at priserne og størrelserne har levet op til dine forventninger, og at leveringen har været tilfredsstillende. Vi sætter pris på din støtte og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden. Tak for din gode anmeldelse! vh Thomas fra Collegehub

Oceniono na 2 z 5

Min datter på 13 købte en t-shirt i…

Min datter på 13 købte en t-shirt i voksen størrelse M, da hun allerede er 170 cm høj. Men firmaet valgte at sende en størrelse børnestørrelse 7-8 år/128 cm.

Firmaet påstår, at vi kunne regne ud, at der var tale om børnestørrelser, da produktet er navngivet “baby-tee”.
Men det er en voksen der er afbilledet i produktbeskrivelsen og hendes voksenhøjde er angivet og hvilken størrelse hun bærer angivet i S,M eller L. Dvs man bestiller ikke 128 cm osv. Man har ikke en chance for at vide at det er er produkt til børn. Vi tænkte gange enkelt at de kaldte produktet noget med baby for beskrive at designet er sødt og lidt nuttet.

Det skal nævnes at vi fik afsluttet sagen på tilfredsstillende vis, så derfor får de 2 stjerner. Men det var efter en kommunikation med kundeservice der var præget af en hånlig og vredladen tone, som var ret ubehagelig.

11 stycznia 2024

Kære Mette

Vi håner ingen når vi prøver at forklare ved tekst hvorfor produktet hedder baby tees, og at produktet er det mest hotte produkt ligenu på TikTok hvor alle vores kunder har dem på og viser dem frem?
Desuden så har du jo glemt at skrive at vi gav dig pengene retur med det samme som vi faktisk gør med alle der må have fået forkert størrrlse og at folk bare kan beholde den forkerte størrelser vi sender skam også anden størrelse til folk hvis de ønsker det.
Men når man starter ud med at skrive en anmeldelse som ikke er helt rigtig og håner os med at vi ikke svare og vi sender varer som er noget vi bare vil af med, så kan man jo ikke forvente andet og at det må vi jo reagere på.
Hvis du nu kigger på vores andre anmeldelser så har vi hurtig service, vi er en lille virksomhed med 2 måneder i luften og vi laver fejl men gør alt hvad vi kan for at give god service, men vi skal ikke findes os i alt fra kunder der ikke værdsætter vores arbedje.

Jeg står noget uforstående over for din anmeldelse og er faktisk meget ærekær omkring mit arbejde så jeg synes faktisk ikke er du en ordentlig kunde der anmelder mit arbejde på den måde og at du skriver at det er en nem måde at komme af med vores usælgelig rester på, du er decideret uforskammet for det er simpelthen ikke korrekt.
Vi svare alle kunder og hjælpe alle kunder i vores kundeservice.
Vi beklager eventuelle misforståelser du har opfattet jeres køb som.
Vi har altså sendt den korrekte størrelse i henhold til dit køb.
Du har købt en baby tee t-shirts deraf navnet børne t-shirts oversat😊 og derfor er der børnestørrelser i tshirtene og det er ligesom stilen at de er meget små i størrelsen alle dem vi sælger til har ikke brokket sig over deres køb og vi sælger mange hver dag og dem der har taget fejl har fået deres penge retur hvis de overset betydningen af tshirten.
Kontakt venligst vores kundeservice med yderligere oplysninger hey@collegehub.dk. Vh Thomas Som faktisk svarer alle kunder hver dag også i weekenden.

Oceniono na 4 z 5

Lang leveringstid, men rigtig glad for tøjet

Jeg modtog min pakke på 7 hverdag, så lang leveringstid - skrev dog til kundeservice, som var meget hurtig til at svare og de forklarede at der var travlhed pga 19krs tilbud og omkring deres behandlingstid på 3-5 arbejdsdage som jeg ikke lige havde set på hjemmesiden.

Udover lang leveringstid så er jeg meget tilfreds med varene. Baby tee sidder præcis som forventet på, og hættetrøje er dejlig blød. Begge varers kvalitet er der intet at klage over fra min personlige siden ☺️
Det er ikke sidste gang jeg bestiller tøj fra jer ihvertfald 🫶🏻

16 stycznia 2024

Kære Freja

Tak for din ærlige feedback! Vi beklager den længere leveringstid, men det glæder os, at vores kundeservice kunne hjælpe dig med forklaringen. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med kvaliteten af varene, og at de opfyldte dine forventninger. Vi sætter pris på din støtte og ser frem til at have dig som kunde igen! 🌟 Vh. Collegehub

Oceniono na 1 z 5

Dårlig returservice

Jeg købte en hoodie til min søn i julegave. Desværre var den for lille, så jeg returnerede den 29. december.

Collegehub skrev en mail d. 2 januar, hvor de bad om min konto nr. pga. at der desværre var sket en fejl i deres system. Jeg har rykket for mine penge, men har intet hørt fra dem. Status er, at jeg i dag den16. januar forsat ikke har fået mine penge retur:-(

16 stycznia 2024

Lang levering😕

Jeg har bestilt 1 baby tee og har stadig ikke fået min pakke og der er nu gået 6 dage☹️

13 stycznia 2024

Odpowiedź od Collegehub.dk

Kære kunde, vi undskylder dybt for den forsinkede levering af din baby tee.

Vi er beklageligvis blevet forsinket i behandlingen af din ordre, og vi forstår din frustration. Vi tager dette alvorligt og arbejder på at forbedre vores leveringstider.
Din pakke er undervejs, og vi sætter pris på din tålmodighed. Vi håber, du vil give os en chance for at gøre det bedre fremover.
Normalt hvis man kontakter vores kundeservice så bliver der altid svaret og reageret hvis vi har lavet fejl og ikke har informeret om udsolgte varer, hvad der jo nok godt i dit tilfælde kunne være tale om og vi derfor ikke har sendt din pakke endnu. Skriv gerne en mail til hey@collegehub.dk så hjælper vi dig gerne nu hvor det er en anonym anmeldelse.

Godt

God, fantastisk flot, kvalitet og mega billig hoodie!

Men så lige et lille problem med leveringen, 9 dage måtte der gå inden jeg fik mig min pakke, men selfølgelig er det acceptabelt for jeg tænker da der er en masse bestillinger!

12 stycznia 2024

Kære Celina

Vi beklager dybt for den forsinkede levering af din pakke. Vi har oplevet udfordringer med et højt antal ordrer og skiftet fragtfirma, hvilket desværre har påvirket leveringstiden.
Vi sætter stor pris på dine rosende ord om vores produkt, og vi arbejder hårdt på at forbedre vores leveringsservice.

Hvis du havde skrevet til vores kundeservice så skulle vi nok have informeret dig og hjulpet dig med din ordre.

Vi håber på din forståelse og takker for din tålmodighed. Vh Thomas fra Collegehub

Oceniono na 5 z 5

Omg virklig dejlig kunde service

Omg virklig dejlig kunde service, og gode priser. Klart anbefaling

7 stycznia 2024

Kære Tilde

Tak for din positive anmeldelse! Vi sætter virkelig pris på din støtte og er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice og priser. Vi ser frem til at betjene dig anden gang på collegehub.dk vh Thomas

Super Fed Hjemmeside

Super supder fed hjemmeside med det sødeste kundeservice🤩

Jeg bestilte et par sweatpants til 19 kroner, men endte med at få en hoodie med oven i købet.

Super fed butik med mange lækre designs

3 stycznia 2024

Kære Tjalfe

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores webshop og kundeservice! Og du fik noget ekstra godt ud af din ordre med hoodien som vi sendte dig ekstra. Tak for din støtte, og vi håber at byde dig velkommen igen snart! Vh Collegehub

Helt fantastisk!!

Helt fantastisk!!

Jeg havde brug for ombytning - og det gjorde de uden problemer. Super service 😊

30 grudnia 2023

Kære Janice

Tak for din rosende anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede vores service som helt fantastisk. Vi sætter pris på din feedback. 😊 vh Collegehub

Service

Jeg ville sige at deres costumer service er en af de bedste jeg har set længe.

30 grudnia 2023

Kære Marisa

Tak for din positive tilbagemelding! Vi er glade for at høre, at vores kundeservice har gjort indtryk på dig. Vi stræber altid efter at levere en fremragende service, og det er dejligt at vide, at det bliver bemærket. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden. Vh Collegehub

Nemt

Nemt, hurtigt og lækkert!

20 grudnia 2023

Kære Mikkel,

Vi sætter pris på dine rosende ord! Det er fantastisk at høre, at du oplevede vores service som nem, hurtig og lækkert. Vi er glade for at have tilfredse kunder som dig. Tak for din støtte! Vh. Collegehub.dk

Fantastiske bukser

21 grudnia 2023

Kære Mikkel,

Tak for dine rosende ord! Vi er glade for, at du finder vores bukser fantastiske. Vi stræber altid efter at levere kvalitetsprodukter, og det glæder os at høre, at du er tilfreds. Vi håber at kunne byde dig velkommen til flere fantastiske oplevelser med vores tøj. Vh. Collegehub.dk

Super god

Super god, hurtig levering

21 grudnia 2023

Kære Alma,

Tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og den hurtige levering. Vi sætter pris på din støtte og ser frem til at betjene dig igen. Vh. Collegehub.dk

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej