Fattar inte riktigt på vad man kunde beställa lite oklart vissa foton dock man bara digitalt ej katalogen även om man ville betala mer. Bra taget foto dock i sig. Men sen fick jag bara en kylskåps mag... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hej, Jag tycker att leveransen är alldeles för lång! Jag tycker att det är lustigt att man behöver beställa så långt innan och även ligga ute med betalningen, utan att ens varan kommit på 4 veckor.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Uppskattar verkligen skolfotograferingen, katalogen och fotona på barnen. Men kvaliteten på katalogerna var väldigt varierande. Färgerna är bra på de flesta bilderna för att sedan övergå till att var... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jag förstår att det ska gå fort att fota av en hel klass/skola men tycker man får försöka vara engagerad och proffsig nog att se till barnen man fotar av tar av sig mössan, rättar till tröjan och är h... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Collage Fotos moderna skolfotokoncept ger stora fördelar för Miljö, Föräldrar samt Skolor och Förskolor.
Adolfsbergsvägen 14b, 702 27, Örebro, Szwecja
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Har inte fått beställningen trots att det har gått flera veckor.

Odpowiedź od collagefoto.se
Samla allt i en faktura. Sluta med att skicka förseningsavgiften när ni har själv en rörig faktura system. Hur enkel beställer man foto eller andra varor hos er ska vara så enkel med faktura samling.

Odpowiedź od collagefoto.se
Det är löpande-band-fotografering där kvalitet får stå tillbaka. Priset för bilderna är dessutom högt och leveranstiden lång. Två av fem stjärnor - då var jag generös.

Odpowiedź od collagefoto.se
Väldig sen leverans . Och ännu har inte skolkatalogerna kommit som beställdes samtidigt

Odpowiedź od collagefoto.se
Informera om när ni skickar ut brevet från er.

Odpowiedź od collagefoto.se
Jag tycker att leveransen är alldeles för lång!
Jag tycker att det är lustigt att man behöver beställa så långt innan och även ligga ute med betalningen, utan att ens varan kommit på 4 veckor. Men samtidigt så har jag väldigt stor förståelse för att man önskar förskottsbetalning, när man lever i en värld full av bedragare som inte betalar för sig. Det jag tänker att informationen borde vara tydligare gällande leveranstiden. Dock vet jag detta nu efter att ha beställt av er i över 10 år.. / Mattias

Odpowiedź od collagefoto.se
Jag var tydlig i min reklamation med bifogat foto och markeringar + med vad jag förväntade mig för lösning och de skickade nya foton utan problem. Snabb och smidig hantering.

Odpowiedź od collagefoto.se
Kvalitet på singel fotona var så mörka jämfört med verkligheten. Konturer för markerade. Kände knappt igen min son på bilden. Så beställde endast klassfotot tyvärr.

Odpowiedź od collagefoto.se
Jag tycker i sin helhet att det inte är bra dessvärre. Upplever bilderna som suddiga och mycket mörka. Nu har vi så bra mobilkameror att jag förvånas att dessa bilder tagna med systemkamera är så suddiga/grumliga. De småbilderna är ok men stora är inte helt klara. Väldigt tunn katalog dessutom, saknar de som fanns tidigare då hela klassen fotades och det fanns fler bilder t.ex. elevråd, från skolan.
Tror eventuellt det är bättre att fotas hos en fotograf om man vill ha fina bilder i ram på väggen. Men dessa är bra för skolan att ha i klassrummen och för lärare.
Dyrt dessutom tyvärr, dyr frakt!! Tog lång tid att få skolkatalogen, orolig att den försvunnit först och fick mejla.
Förvånad att en fotograf som inte ens fotar hela klassen utan ett barn i taget inte ser till att barnen blir bra heller utan tom blick, vänder huvudet snett och halvblundar. Är man ens van att fotografera barn?? En sak om man gjorde gruppbild men detta är en separat bild, är förvånad av så dålig kvalitet.
Föräldrar köper såklart för barn vill ha katalog och man vill ha bilderna för barnens skull men mycket dålig kvalitet, lite lura oss föräldrar på pengar.

Odpowiedź od collagefoto.se
Vi gjorde en beställning av en fotokatalog men fick ingen leverans. När vi hörde av oss fick vi beskedet att den kommit bort och att de inte kunde skicka en ny. Dåligt.

Odpowiedź od collagefoto.se
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.