Fattar inte riktigt på vad man kunde beställa lite oklart vissa foton dock man bara digitalt ej katalogen även om man ville betala mer. Bra taget foto dock i sig. Men sen fick jag bara en kylskåps mag... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hej, Jag tycker att leveransen är alldeles för lång! Jag tycker att det är lustigt att man behöver beställa så långt innan och även ligga ute med betalningen, utan att ens varan kommit på 4 veckor.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Uppskattar verkligen skolfotograferingen, katalogen och fotona på barnen. Men kvaliteten på katalogerna var väldigt varierande. Färgerna är bra på de flesta bilderna för att sedan övergå till att var... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jag förstår att det ska gå fort att fota av en hel klass/skola men tycker man får försöka vara engagerad och proffsig nog att se till barnen man fotar av tar av sig mössan, rättar till tröjan och är h... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Collage Fotos moderna skolfotokoncept ger stora fördelar för Miljö, Föräldrar samt Skolor och Förskolor.
Adolfsbergsvägen 14b, 702 27, Örebro, Szwecja
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Fick inte mina kort som jag beställde. Och ni svarar inte på mail!

Odpowiedź od collagefoto.se
Det har gått 3 veckor och jag har fortfarande inte fått något.

Odpowiedź od collagefoto.se
Det gick snabbt och smidigt att göra beställningen hos på er. Kommer garanterat göra det varje år.

Odpowiedź od collagefoto.se
Tyvärr har bilderna ”vik-skador”.
Upptäckte detta för sent för retur.
Annars god bildskärpa.

Odpowiedź od collagefoto.se
Bra bilder och bra support!
Bilderna var jättefina och när vår leverans strulade fick vi riktigt bra support från kundtjänst.

Odpowiedź od collagefoto.se
Har blivit ett bluff-företag. Vi är några föräldrar som sambeställde (och förskottsbetalade) ett gäng kataloger för snart tre månader sedan, och fortfarande ej har fått dem. Får bara nonsens-svar från supporten. Kommer driva mot skolledningen så man byter företag som gör kataloger nästa år.

Odpowiedź od collagefoto.se
Fick aldrig mina kataloger som jag betalat och beställt

Odpowiedź od collagefoto.se
Jag beställde min dotters skolkatalog för över 70 dagar sedan och jag har fortfarande inte fått något! Jag vet vad jag ska säga till min dotter, support är bara att prata strunt, jag förstår inte hur en kommunal skola har ett avtal med ett sånt oseriöst företag
From: Collage Foto info collagefoto
Sent: Tuesday, September 17, 2024 5:27 PM
Subject: Beställningskvitto för 32683ac2
Tack för din beställning, den är nu registrerad i vårt system med följande ordernummer: 32683ac2

Odpowiedź od collagefoto.se
Har bara fått de digitala bilder jag beställde, inte de två skolkataloger jag la i beställning.

Odpowiedź od collagefoto.se
Jag skulle önska att man kunde blanda mer bland storlekarna plus sätta ihop ett eget paket o blanda om man har syskon.

Odpowiedź od collagefoto.se
För dyrt och man kan inte välja fritt vilka kort / gruppbild man vill ha.

Odpowiedź od collagefoto.se
Jag tycker utbudet är svag - man kan inte välja riktigt bildkonstruktionen. Man kan inte lätt redigera. Och priserna är dyra iförhold till det man får.

Odpowiedź od collagefoto.se
Dåliga bilder, suddiga och barn som inte ler. Köper endast för att ha kvar från varje årskurs.

Odpowiedź od collagefoto.se
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.