Misschien een beetje hypocriet maar na mijn vorige review mag ik zeggen dat het bedrijf Coef contact heeft opgenomen met ons en kwamen met een zeer nette oplossing nu dus ook 5 sterren. Vandaag he... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fijne winkel, chille vibe. Het personeel was ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Er werd wel meerdere keren dezelfde vraag gesteld door verschillende collega’s, dat kan een beetje opdringerig ove... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jasje gekocht in de winkel in Nijmegen. Helaas bij thuiskomst viel het op dat er een vlek in zat. Contact gezocht met de klantenservice en al heel snel een oplossing geboden. Jasje terug gestuurd, nie... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Coef is een (online)fashion store met een zorgvuldig samengesteld assortiment bestaande uit kleding, schoenen, accessoires en lifestyle artikelen van internationale topmerken. Met focus op kwaliteit, stijl en innovatie vind je bij ons gevestigde merken als Stone Island, C.P. Company, Carhartt WIP, AMI Paris, New Balance, Jacob Cohën, NN.07 en meer. Het merkenpakket wordt verrijkt met opkomende, innovatieve labels als FLÂNEUR en Bram’s Fruit. Bij Coef staat de klant centraal. We streven naar een persoonlijke benadering en een hoog serviceniveau, zowel online als in onze winkels. Onze betrokken verkoopadviseurs hebben een passie voor mode en voorzien je graag van deskundig advies en een unieke winkelervaring!
Heb schoenen besteld bij voeg maar geen bevestigingsbrief e mail gekregen daarnaast is er gewoon een geld van mijn bank afgegaan wat moet ik nu doen? Als ik inlog in mijn goed account staat er ook geen bestellingen. Hoe weet ik of ik het geld terug gestort krijg of dat ik wel nog mij bestelling krijg????

Odpowiedź od Coef Men
Maandag de 30e een CG jas besteld. Gelijk na de orderbevestiging een mail gestuurd, met de vraag de jas de 31e te versturen ivm vakantie de 3e. Geen reactie per mail gehad. Gebeld met de klantenservice. Jas was in het filiaal Leiden, en zou via intern transport oid, dezelfde dag via verzonden worden. Nogmaals einde dag gebeld wat de status is. Een onduidelijk antwoord. Ja, 2-5 dagen levering. Einde dag werd ik gebeld door iemand vh filiaal Leiden, het was ze gelukt om mijn pakket aan te melden bij PostNL. Vandaag 3 x 10 minuten in de wacht gestaan bij de klantenservice, niemand te bereiken. Het filiaal weer gebeld, degene op de klantenservice zit alleen vertelde men mij... klanten"service" ...Het is nu 20.41u Woensdagavond, en nog steeds niks aangemeld in de PostNL app. In de mail vroeg de klantenservice ook, of ik de bestelling wilde annuleren. Annuleren? Het was al verzonden toch? Ik heb wel eens vaker besteld bij Coef, zonder problemen, naar tevredenheid. Echter deze ervaring is waardeloos. Er zijn websites als je voor 15u besteld, heb je het de volgende dag in huis. Zelfs voor 23.59u. De volgende dag in huis.
Het afdoen met " je krijgt een e-mail als ze bestelling onderweg is", is een dooddoener. Scriptwerk. Geen persoonlijke benadering. Alleen" erg vervelend". Ik geef een hoop geld uit, met het verzoek het de volgende dag te versturen, dit lijkt mij geen hogere wiskunde toch?
Ik vertrek straks zonder de jas op vakantie, waarvoor ik deze juist besteld heb. Die vakantie begint al goed. Not!
Geen empathie, zeggen dat het onderweg is, terwijl het pakket nog niet eens is aangemeld bij PostNL..
Ik krijg hier een nare smaak van in mijn mond. Telefonisch niet bereikbaar, mail wordt quasi nonchalant op gereageerd.
Vrijdagmorgen 12u.rij ik naar Oostenrijk, ik mag toch hopen dat de jas er eindelijk is..
UPDATE:
Vanaf vanochtend (2/2) druk aan het bellen geweest, zou teruggebeld worden, niet gebeurd ( gòh )
Na de middag gebeld door een aardige dame van, filiaal Arnhem (?)
Wat blijkt.. er zijn voor " mijn" jas, 2 bestellingen geweest(?) " mijn" jas is naar iemand anders gestuurd.. huh? Hoe dan? Als ik een bestel bevestiging krijg, hoort de jas naar mij te gaan toch? Met mìjn naam en adresgegevens, en niet naar een andere besteller, toch? Zal aan mij liggen.. Waarom wordt er gezegd dat de jas onderweg is? Dat is ook zo, maar niet naar mij..Het systeem werkt zo was het antwoord. Hmm.. oké.. apart systeem..
Lang verhaal kort, mij is toegezegd dat de jas, vanuit filiaal Arnhem VANDAAG wordt verzonden. Omdat ik morgen vertrek, zal dat dus te laat zijn. Ik moest zelf met het idee komen, er een tijdszending van te maken, vòòr 10u. morgenochtend leveren. Vanwege het " niet soepeltjes lopen" is mij een 10 % voucher aangeboden.
Ik krijg VANDAAG een verzendbevestiging ( vòòr 17u bij PostNL afleveren ) dat ik dus morgen vòòr 10u. mijn jas krijg..
Ik ben erg benieuwd...
Als men doet wat men beloofd, pas ik mijn review positief aan.
Wordt vervolgd.
UPDATE:
Verzendbevestiging van PostNL ontvangen in de app. Morgen 8-10u.
staat levering gepland.🙏🏼
UPDATE:
Alles naar volle tevredenheid.
Ik blijf bij Coef kopen.👌🏼

Odpowiedź od Coef Men
Al ongeveer 14 dagen geleden een bestelling geplaatst. Een deel van de bestelling is geleverd. Het andere deel van de bestelling nogsteeds niet, terwijl ik een mail heb gekregen dat het wel afgeleverd is. Echt waardeloos dit.

Odpowiedź od Coef Men
Nav alle negatieve reviews was ik toch een beetje bezorgd maar ik kan niets anders dan positief zijn! De bestelling binnen 4 dagen ontvangen en daar is niks mis mee! Klantenservice medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Duidelijke communicatie en goede prijzen. In de toekomst zou ik zo weer bij Coef bestellen.

Odpowiedź od Coef Men
Wat een slechte service. Klantenservice onbereikbaar. Bestelling na een dag geannuleerd want het artikel bleek toch niet op voorraad. Het product staat inmiddels gewoon weer op voorraad online. Niemand te bereiken te vragen hoe dit zit.

Odpowiedź od Coef Men
Hartelijk dank voor de zeer vlugge levering, gisteren besteld deze middag al ontvangen van Post.nl ! Super 🤩
Ook alle kledingstukken fantastisch ! En correcte maten.
Sinds ik kleding (en schoenen) bij Coef ben gaan bestellen, bestel ik vrijwel nooit ergens anders meer.
De site is overzichtelijk en geeft exact weer wat ik wil zien.
Daarbij duidelijke informatie over de order, status van de bestelling en, niet onbelangrijk, snelle levering.
Weer super geholpen bij Coef. Ze verkopen echt toffe merken en mooie items. Ben zoals altijd met een lekkere espresso en fijn advies geslaagd voor een nieuwe outfit.

Odpowiedź od Coef Men
Ik verbaas mij persoonlijk over de revieuws die ik lees over Coef.
Na het plaatsen van mijn order gelijk een bevestigingsmail ontvangen en dat mijn bestelling wordt verwerkt. De volgende dag bericht gekregen dat mijn bestelling afgeleverd was bij postNL en een paar uur daarna track en trace code ontvangen.
De bestelling is heel zorgvuldig ingepakt en zeer netjes afgeleverd. Binnen de tijd woensdag besteld, vandaag (vrijdag) in huis.
Echt toppie! Ik zou zo weer bestellen.
Na mijn mening komen ze zeer zeker hun woorden na! Bedankt mega blij met mijn Item!

Odpowiedź od Coef Men
Levertijd van 2-5 werkdagen waar ze zich dan ook nog niet aan houden. Na 5 dagen helaas nog geen verzending. Duidelijkheid wanneer ze gaan verzenden kunnen ze ook niet geven. Wat mij betreft geen service van deze tijd.

Odpowiedź od Coef Men
Inmiddels 9 dagen geleden een bestelling gedaan. Dag na de bestelling een mail ontvangen dat het vertraagd is, maar sindsdien niks meer vernomen. Er wordt niet gereageerd op m’n mailtjes. Gisteren werd de telefoon niet opgenomen en vandaag stond de hele dag de voicemail aan. Dramatische klantenservice dus en ultra trage levering, mocht m’n bestelling überhaupt nog komen.

Odpowiedź od Coef Men
Je moet eerst betalen (klarna of AfterPay niet mogelijk) en ze zeggen alvast dat PostNL vertragingen heeft. Maar al snel komt de aap uit de mouw; ordinaire drop shipping praktijken want na 7 dagen is er nog steeds geen pakket bij PostNL aangemeld. Superlelijk om de schuld volkomen onterecht bij een ander bedrijf neer te leggen. Vervolgens na 3 telefoontjes nog steeds mijn geld niet teruggestort gekregen. OPLICHTERS!

Odpowiedź od Coef Men
Top winkel met goeie deals er is aandacht voor de klant!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.