Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Misschien een beetje hypocriet maar na mijn vorige review mag ik zeggen dat het bedrijf Coef contact heeft opgenomen met ons en kwamen met een zeer nette oplossing nu dus ook 5 sterren. Vandaag he... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fijne winkel, chille vibe. Het personeel was ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Er werd wel meerdere keren dezelfde vraag gesteld door verschillende collega’s, dat kan een beetje opdringerig ove... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jasje gekocht in de winkel in Nijmegen. Helaas bij thuiskomst viel het op dat er een vlek in zat. Contact gezocht met de klantenservice en al heel snel een oplossing geboden. Jasje terug gestuurd, nie... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Nav alle negatieve reviews was ik toch een beetje bezorgd maar ik kan niets anders dan positief zijn! De bestelling binnen 4 dagen ontvangen en daar is niks mis mee! Klantenservice medewerkers zijn vr... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep odzieżowy

Napisane przez firmę

Coef is een (online)fashion store met een zorgvuldig samengesteld assortiment bestaande uit kleding, schoenen, accessoires en lifestyle artikelen van internationale topmerken. Met focus op kwaliteit, stijl en innovatie vind je bij ons gevestigde merken als Stone Island, C.P. Company, Carhartt WIP, AMI Paris, New Balance, Jacob Cohën, NN.07 en meer. Het merkenpakket wordt verrijkt met opkomende, innovatieve labels als FLÂNEUR en Bram’s Fruit. Bij Coef staat de klant centraal. We streven naar een persoonlijke benadering en een hoog serviceniveau, zowel online als in onze winkels. Onze betrokken verkoopadviseurs hebben een passie voor mode en voorzien je graag van deskundig advies en een unieke winkelervaring!

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Persoonlijke service

Snelle bezorging, super persoonlijke service, mooie spullen, fijne winkel!

25 stycznia 2024

Hi Roline,

Bedankt voor je mooie review! We hopen je snel weer te zien in één van onze winkels of webshop.

Oceniono na 1 z 5

Tien dagen geleden een paar schoenen…

Tien dagen geleden een paar schoenen besteld, beloofd werd verzending binnen 2 tot 5 werkdagen maar nog steeds geen update, verzendbevestiging of antwoord op mijn email aan de klantenservice ontvangen. Vervolgens geprobeerd te bellen (volgens de website is Coef op werkdagen van 09:00 tot 17:30 bereikbaar) maar krijg simpelweg te horen dat ze niet telefonisch bereikbaar zijn. Via Instagram alleen een automatische verwijzing naar email en telefoon... Zucht. Ik vrees dat ik voorlopig nog even op mijn oude schoenen loop en met een lege portemonnee.

29 grudnia 2023

Hi Simon,

Excuses voor het ongemak. Inmiddels hebben we contact gehad en is het opgelost voor je.

Shockingly poor quality

My husband received a jersey bought at Coef Men in Leidschendam. After just a few washes (following the washing instructions) the item looked shabby and unwearable. I tried to return the item, including receipt (€144,95) at the store. The store manager refused, saying it was “the nature of the fabric “.
I was shocked that this could be his reaction. No consumer buys an item of clothing expecting it to look so awful after a few washes.
I contacted customer service at Coef Men’s Head Office, but she said she’d heard from the Leidschendam store manager and that she supported him, even though she hadn’t even seen a photo of the item, let alone the actual item.
It’s frustrating for consumers that companies can mislead customers and get away with poor service and terrible quality.
It’s not right!
Update:
I went ahead and sent an email, including photo’s, to customer support.
Her response:
“As discussed in this morning's telephone contact, our Customer Service department only deals with web shop orders, everything regarding a store purchase is arranged with a relevant store. This is why I, as a customer service representative, have indicated to you that we support the store staff's statement, regardless of having seen photos or other visual material. Viseversa when a complaint is handled in a certain way by customer service and the customer in question then contacts the store staff, they will also indicate that they support our statement. Because store staff are simply not allowed to make decisions about web shop orders just as we are not allowed to make any statements about store purchases.

We, from Customer Service, have therefore acted on the basis of the information provided by the store in which they indicate that this is not a justified complaint and that we cannot do more than the offered solution.

Based on the photos you send us in this email, despite my earlier statement in which I indicated that I support the store's decision, I still contacted the supplier. I have inquired about this reaction of the fabric in such a short period of time. As a result, I consulted with the purchasing team and we decided to fully reimburse the sweater. This is because we, as customer service of the webshop, do not support the quality of your purchased item and we find this entire situation very annoying for you!

We would like to receive the receipt for this purchase or a bank statement so that we have the correct information. We would also like to receive your bank-details (IBAN details) so that our financial department can initiate the refund so that you can have the full purchase amount back into your account within a few days. to expect.

Our sincere apologies for any inconveniences experienced and we look forward to receiving your response.”

My conclusion:
While I felt vindicated by receiving a refund, I’m annoyed that customers have to fight for their rights, instead of companies accepting responsibility and doing the right thing.
Pity I still have to waste time by posting this useless item of clothing back to the company.
I would not recommend shopping at Coef Men

20 grudnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Winkel met erg mooie kleding en top klantenservice!

We komen regelmatig bij de Coef in Arnhem. Erg mooie winkel met hele mooie kleding en gezellig personeel. Altijd tijd voor een gezellig praatje en fijn advies. Onlangs greep zoonlief achter het net omdat de hoodie die hij zo graag wou hebben was uitverkocht. Met hulp van een geweldige klantenservice die er alles aan heeft gedaan nog een hoodie voor hem te regelen is het dus toch gelukt. Top! Kan iedereen de Coef aanbevelen!

1 listopada 2023

Odpowiedź od Coef Men

Hi Mirjam, dankjewel voor je leuke review! Fijn om te horen dat je onze service als positief hebt ervaren.

We hopen jullie nog eens te mogen ontvangen.

Klantvriendelijkheid ver te zoeken

Al meerdere t-shirts gekocht in deze winkel. Nu helaas een probleem met een t-shirt. Na 1x wassen volgens het label (max 30 graden) is de shape van het tshirt verdwenen en is de achterkant een stuk korter.

In de winkel geven ze aan niks te kunnen doen omdat hij 1x gewassen is.

Van een t-shirt van €64,95 mag je toch verwachten dat hij langer meegaat dan 1x wassen :)

Helaas wordt het niet opgelost in de winkel.

22 sierpnia 2023

Beste Tijmen,

Wij hebben contact opgenomen met de desbetreffende winkel en er is gehandeld volgens onze voorwaarden. Vervelend om te horen dat we daarmee niet aan jouw verwachtingen hebben kunnen voldoen. Mocht je meer informatie willen of nog vragen hebben dan kan je altijd contact met ons opnemen via webshop@coef.nl.

Vlotte levering van 2 paar schoenen

Vlotte levering van 2 paar schoenen. 1 paar retour, waarvan geld ook weer snel teruggestort op mijn rekening
Keurig!!

17 sierpnia 2023

Odpowiedź od Coef Men

Hi Fokje, goed om te horen dat je tevreden bent met onze service! Mochten we je in de toekomst nog ergens mee kunnen helpen dan horen we het graag. - team Coef

Top service!

Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de producten en service (zowel in de winkels als online). Ook merk ik dat de voorraden online snel geactualiseerd worden, waardoor het mij nog nooit overkomen is dat er iets mis gaat met de bestellingen, iets wat ik helaas wel eens bij andere webshops heb ervaren.

27 lipca 2023

Odpowiedź od Coef Men

Fijn dat je onze service op deze manier hebt ervaren! Veel plezier met je aankopen en mochten we je in de toekomst nog ergens mee kunnen helpen dan horen we het graag. -Team Coef

Positieve ervaring

Fijne winkel met een goede klantenservice, ik werd snel geholpen met mijn vraag. Producten zijn snel geleverd.

21 lipca 2023

Odpowiedź od Coef Men

Goed om te horen dat je tevreden bent met onze service. Veel plezier met je aankopen! - Team Coef

Waardeloze service!!!!

Waardeloze service!!!!! je besteld schoenen mt 41 via de webshop zit er 1 schoen bij met maat 45 met binnenin een stickertje geplakt mt 41.Hallo, ben je van het ganzenbord gelopen. Schoenen terug gebracht naar de winkel. Ze zouden het daar oplossen. Belt de winkel terug met de mededeling dat goede schoen is gevonden en dat ik zelf contact moet opnemen met de webshop. Dit geprobeerd.... wat denk je.........zit al 2 dagen te bellen......maar geen contact. Mail gestuurd...... ook geen reactie. Ga zo op vakantie.

18 lipca 2023

Beste,

Wat vervelend dat we je een onpaar hebben opgestuurd. Dit is absoluut niet de bedoeling geweest. Onze welgemeende excuses voor het ongemak.

We zien in ons systeem dat je de schoenen hebt ingeleverd en dat het bedrag is teruggestort op je rekening. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op dan helpen we je graag verder.

Voor nu veel plezier op vakantie en vriendelijke groet team Coef!

Oceniono na 5 z 5

Goede service, bestelling is bij mij altijd op tijd. Kleding is van hoge kwaliteit en gaat lang mee.

6 lipca 2023

Odpowiedź od Coef Men

Hi Rosalie, wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service! We hopen je nog vaak te mogen verwelkomen in een van onze stores of online. -Team Coef

Oceniono na 1 z 5

Slechte service na bestelling via webshop

Ik ben al een lange tijd klant bij Coef en ging regelmatig langs in de winkel waar ik tevreden over ben.
De service via de webshop vind ik waardeloos.
- Ik kreeg pas na 5 dagen te horen dat het product wat ik had besteld niet meer beschikbaar was. Dit betekent dat ze hun voorraad online niet up to date hebben in relatie tot wat er aan de klant getoond wordt.
- Daarnaast was het resterende deel van de bestelling na 7 dagen nog steeds niet verzonden.
- Hierop heb ik verzocht de gehele bestelling te annuleren, waar ik na 2 dagen mijn geld geretourneerd kreeg.

6 lipca 2023

Hi Tai,

Vervelend om te horen dat je onze service als negatief hebt ervaren.

Het kan helaas weleens voorkomen dat er een item geannuleerd wordt omdat deze niet meer leverbaar is. Omdat we dit een vervelende situatie vinden willen we de klant graag tegemoet komen door een kortingscode aan te bieden. Deze hebben we je destijds direct toegestuurd.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Mochten we je nog ergens mee kunnen helpen, dan horen we het graag.

Oceniono na 2 z 5

Slechte klantenservice

Slechte klantenservice, na lang wachten aan de telefoon annuleerde ik mijn bestelling en later kreeg ik die alsnog binnen. Vervolgens geretourneerd en pas ruim 1,5 maand later mijn geld teruggehad.

12 maja 2023

Hi Naomi,

Wat vervelend dat je onze service op deze manier hebt ervaren en zo lang hebt moeten wachten op het retourbedrag. Dit is uiteraard niet onze bedoeling geweest.

Op het moment dat een bestelling al te ver in het proces is, dan kunnen wij dit helaas niet meer annuleren. Omdat we het vervelend vinden dat we dit niet meer voor je konden regelen hebben we je een retourlabel aangeboden, waarmee je op onze kosten je bestelling kon retourneren. Tot slot hebben we te maken gehad met een technische storing waardoor het lang heeft geduurd totdat je het geld op je rekening had. Onze welgemeende excuses hiervoor. Mocht je nog vragen hebben dan horen we het graag.

12 euro verzendkosten betaald

6 euro verzendkosten betaald om mijn pakketje bij mijn huis te laten komen. Paste het product niet moest ik nog 7 euro betalen voor de terugverzending. 13 euro moeten uitgeven voor niks! Waarom heb je dan een webshop. Ze laten dit ook niet van de voren weten dat er nog extra retour kosten bij zitten.

2 czerwca 2023

Beste Maura,

Wij vragen inderdaad €5,95 verzendkosten voor bestellingen onder de €75; dit staat ook op de website vermeld. Je kunt daarnaast je order kosteloos retourneren in één van onze winkels. De kosten voor het retourneren via een postvervoerder worden inderdaad niet vergoed. Ook dit staat op onze website en in de retourvoorwaarden vermeld.

Wij doen dit om de goederenstroom en de impact op met milieu te verminderen en adviseren klanten dan ook om bij twijfel over de maat, één van onze winkels te bezoeken.

Waardeloze webshop

Waardeloos! Wacht nu sinds 21 mei op mijn bestelling. Na een mail te hebben gestuurd wordt er gezegd dat het vanuit een ander magazijn verstuurd moet worden. Blijkbaar duurt dat 2 weken? Nogmaals een mail gestuurd zonder reactie en ook telefonisch wordt ik gewoon constant in de wacht gezet zonder dat iemand de telefoon beantwoord. Eerste en ook gelijk de laatste keer dat hier besteld wordt.

21 maja 2023

Beste Willise,

Jouw bestelling heeft inderdaad veel langer geduurd dan gebruikelijk en dan je van ons mag verwachten. Wij streven er altijd naar om bestellingen binnen 2 tot 5 werkdagen te verzenden. Het kan namelijk zijn dat de items uit één van onze winkels moeten komen, omdat deze niet in ons centraal warehouse liggen. Dit mag echter geen 3 weken duren en is een uitzondering, waar jij helaas de dupe van bent geworden. Nogmaals onze excuses hiervoor!

Oceniono na 2 z 5

Wacht al 4 weken op retourverwerking

Een maand geleden mijn retour ingeleverd bij de winkel en tot op heden nog geen bevestiging van de retour of geld ontvangen. In de winkel nieuwe aankoop gedaan.

Diverse malen contact met klantenservice gehad. Volgens de eerste medewerkster zou het pakket wel in het distributiecentrum zijn. Waar zij heeft gekeken is mij een raadsel want volgens medewerker twee is het pakket niet in het dc. Ik vertrouw erop dat zij het kan oplossen gezien ik haar nu een retourbewijs gestuurd heb.

Van een webshop als Coef had ik meer verwacht. Er kan iets misgaan in het retourproces maar dan verwacht je dat de klantenservice verder kijkt dan hun neus lang is en je als klant niet overal achteraan hoeft te gaan.

4 maja 2023
Oceniono na 1 z 5

Leuke producten maar teleurstellend personeel

Coef is een winkel met leuke producten en interessante merken waar menig mens ongetwijfeld goed kan slagen. Echter heb ik een zeer slechte ervaring opgedaan met het personeel van de Coef conceptstore in Nijmegen, zeer onvriendelijk en associaal gedrag waardoor ik mij niet op mijn gemak voelde in de winkel. Personeel neemt klanten niet serieus en maakt grappen over klanten die in de winkel rondlopen. Na dit ook aangekaart te hebben bij de leidinggevende werd hier lacherig over gedaan en werd ik niet serieus genomen. Ik heb al eens eerder een review over de Coef geschreven, echter heeft de Coef deze laten verwijderen door trustpilot dus bij deze nogmaals een review.

2 lutego 2023

Beste Jan,

We vinden het vervelend dat je een slechte ervaring hebt gehad in één van onze winkels. Dat is uiteraard niet de hoge servicestandaard die je van Coef mag verwachten en we herkennen ons ook niet hierin. We hebben het intern besproken om te voorkomen dat dit vaker voorkomt.

Je vorige review is verwijderd omdat deze geen duidelijke (koop)ervaring beschreef en ook geen te herleiden afzender had. Je huidige review laten we uiteraard gewoon staan en nemen we ook zeker serieus.

We hopen je in de toekomst toch nog eens te mogen verwelkomen in onze winkels voor een betere ervaring!

Oceniono na 5 z 5

Een mooie trui besteld en netjes…

Een mooie trui besteld en netjes geleverd
Het was een hele goede aanbieding.
Het colletje was niet goed gestikt en was losgelaten .
Foto gestuurd
Laten maken door kleermaker en de kosten werden vergoed .
Hele goede snelle en nette communicatie
De trui kon niet omgeruild worden omdat die er niet meer was
Dit was een hele prima oplossing
Zeer tevreden klant

21 marca 2023

Beste Martha,

Wat fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad met onze webshop en ook je probleem naar tevredenheid is opgelost.

We hopen je snel weer te zien ins onze webshop of één van onze winkels!

Ong €130,- misgelopen door fout van Coef

Op 14 december 2022 heeft mijn moeder een daily paper jas laten bestellen in een een van de winkels en heeft het laten bezorgen naar de de winkel, zodat ik het niet zal zien, want het was een kerstcadeau. Op 16 december 2022 was de jas bezorgd bij de winkel en kon zij de jas ophalen, helaas had mijn moeder een griepje te pakken en kon ze niet naar de winkel gaan. Op vrijdag 23 december 2022 kon zij pas de jas ophalen, omdat dit een kerstcadeautje was heb ik het 24 december 2022 ontvangen en ik was heel blij met deze jas, helaas was dit niet de goede maat en zou het de volgende dag ruilen voor een andere maat. Op 25 december 2022 zou ik naar de winkel gaan, maar ik kreeg een mailtje van daily paper webshop dat er een paar artikelen in de sale waren, inclusief deze jas. Bij de daily paper was die bijna voor de helft van de prijs dus ik wilde deze jas bij een filiaal weer retouren en het geld terug krijgen en dan bij daily paper bestellen. Toen ik in de filiaal was vertelde de cashier dat ik het niet terug kon brengen want het was later dan de retourtermijn, wel kon ik de jas ruilen voor een andere maat, wat sowieso moest gebeuren, dus ik had dat gedaan. In de avond bedacht ik me dat ze de retourtermijn pas vanaf de dag van ontvangst moesten aanhouden en niet de dag wanneer het was betaald. Op 26 december heb ik daarom klantenservice gebeld en die was het met me eens, ook heb ik via instagram een bericht gestuurd voor bewijs. Ook had ik de filiaal gebeld en verteld dat wat klantenservice heeft verteld en dat mijn moeder door hun fout ongeveer €130 euro heeft misgelopen, hun vertelde mij dat als ik laat zien wanneer de jas bij hun is ontvangen dat zei een passende oplossing zouden verzinnen. Vandaag 29 december 2022 ben ik weer naar de filiaal gegaan, want ik moest de jas weer ophalen, maar dan in een andere maat. Helaas moest ik bijna twee uur wachten en ik kwam alleen voor de COEF. Na twee uur kon ik al het bewijs laten zien dat de filiaal fout zat en dat mijn moeder door deze fout ongeveer €130,- heeft misgelopen. Er is jammer genoeg geen juiste oplossing gekomen. Van de filiaal heb ik een fles secco frizzante van €1,99 gekregen en een paar sokken van democratique. Ik had meer verwacht dat ik het bedrag terug zou krijgen wat mijn moeder door hun te veel heeft betaald voor de daily paper jas, maar helaas is dat niet gekomen. Als dit om een paar euro’s zou gaan en als het echt een maand later was, dan weet ik dat het mijn fout was en zou dit ook accepteren. Het gaat om €127,32 (wat nu heel veel is) en ik ben binnen de retourtermijn teruggekomen en door de cashier en de medewerkers heeft zij die misgelopen. Alles wordt tegenwoordig duurder en €127,32 is niet niks. Graag zou ik dit bedrag van €127,32 terug willen, anders een cadeaubon van €127,32.

De bovenste gedeelte heb ik op 29 december naar Coef klantenservice gemaild (+ foto’s met bewijs) en ze zouden dit intern bespreken om een passend oplossing te verzinnen. Op 21 januari heb ik ze weer gemaild, want ik heb niks gehoord. Het mailtje is nog steeds niet beantwoord en ik ben nog steeds aan het wachten op een passend oplossing. Dit noem ik echt niet klantenservice.

23 grudnia 2022

Beste Santosh,

Dit is inderdaad niet de service die je van ons mag verwachten. Ook via deze weg onze excuses daarvoor! Inmiddels is er contact geweest tussen jou en de klantenservice en hebben we het prijsverschil gecompenseerd.

We hopen dat je nog veel plezier hebt van je aankoop!

Positief

Ik zag meerdere negatieve reviews dus was een beetje bang of mijn bestelling wel goed zou verlopen. Gelukkig is alles perfect gegaan en had ik mijn product de volgende dag al in huis! Voor mij dus een zeer positieve ervaring.

10 lutego 2023

Beste Nienke,

Wat fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad met onze webshop. We wensen je veel plezier met je bestelde item en hopen je snel weer te verwelkomen in onze webshop of één van onze winkels.

Team Coef Men

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej