Oceniono na 5 z 5

Vi har et Nilan anlæg som igen igen laver ballade. Anlægget har brændt elpatronen af, men tror stadig, at den laver varme til huset alt imens vi har 13 grader indenfor… Vi har brugt CNS/ Modstrøm til... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Thomas fra CNS har serviceret vores Nilan anlæg til "ug+ med kryds og slange". Han så flere udfordringer i anlæggets opsætning som leverandøren ikke havde set, og rykkede bl.a. vandlåsen tættere på se... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har nu boet i et nybygget hus lidt over 2 år. Og lige siden har vi haft problemer med vores anlæg. Huset blev installeret med Nilan anlæg som ikke har fungeret optimalt dvs ingen varme/stor el... Zobacz więcej

1. Pielęgnacja zieleni

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

CNS energi levere, montere og servicere energirigtige anlæg for private kunder på hele sjælland. CNS energi er autoriseret servicepartner for Nilan.

4,7

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Stor lettelse efter besøg af Ulrik…..

Efter flere forsøg med at få vores Nilan ventilation til at køre ordentligt, og få vores vandtryk op, vil jeg give CNS ret, de ville nu sende deres bedste mand Ulrik. Hurtigt fik Ulrik identificeret problemet, og ikke mindst løst problemet, hurtigt, professionelt og med stort fokus på at kunden får vished for at anlægget fungerer fejlfrit igen. TAK Ulrik….

14 czerwca 2021

Professionelt besøg af CNS ENERGI

Endnu engang et professionelt besøg af CNS ENERGI på vores klimaanlæg. Rigtig fin og professionel gennemgang af status på anlæg. Sød og hjælpsom medarbejder. 5 Stjerner herfra.

11 czerwca 2021

Kompetent

Kompetent
Vi har senest haft servicemontør Ulrik ude. Det var en god oplevelse. Han viste sig med en tydelig stor erfaring. Han sparede os for en unødig udskiftning af en større del og kunne fikse det med blot en mindre rep./reservedel. God til at forklare og vejlede. Meget venlig.
Pia

12 maja 2021

Meget positiv oplevelse

Meget positiv oplevelse. Har haft besøg af Ulrik da vores jordvarmeanlæg tabte uforholdsmæssigt meget vand. Fejlen blev hurtigt konstateret og udbedret, og service blev udført under samme besøg. Fik yderligere god rådgivning om indstilling, spareråd mv. Meget kompetent. Vi er meget tilfredse, og vil uden tvivl ringe efter dem igen næste gang vi har behov. /Line og René, Næstved

5 maja 2021
Oceniono na 1 z 5

Manglende kompetence og dårlig service

Fik lov at betale 1395 kr for at de var ude og slukke for strømmen til vores udsugningsanlæg. Opgaven var for kompliceret for firmaet, så der blev ikke gjort andet end at kigge på anlægget og slukke for strømmen (hvilket vi godt selv kunne finde ud af). Fik at vide de ville vende retur med ny tid, da det var en mere kompliceret opgave end først antaget. Vi hørte ikke noget i over 1 uge. Måtte selv ringe og spørge ind til opfølgning. Det viste sig at de nu slet ikke var interesseret i opgaven men foreslog et helt nyt anlæg.
Vi har efterfølgende fået andet firma på opgaven som godt kunne servicere anlægget.
CNS Energi sender efter 3 mdr og 14 dage en regning på 1395 kr.
Er forstående overfor at CNS Energi har været herude, men som kunde er jeg ikke tilfreds med at betale 1395 kr. når de ikke er dygtige nok til en opgave de selv har accepteret. Ville forvente konduite her, idet vi som kunder INTET har fået for den regning vi nu har skulle betale.

4 maja 2021

Kære Maria.
Vi er kede af din oplevelse.
Vi kan umiddelbart ikke finde dig i vores kundedatabase. Vil du være rar og kontakte os, så vi kan finde en løsning på denne sag.
Kontakt Thomas
Opdatering den 31. maj 2021.
Vi har ikke modtaget en henvendelse fra Maria og har ikke kunnet finde ud af hvem Maria er. Så vi kan desværre ikke løse problemet.

Ulrik reddede julen!

Ulrik reddede julen!
Få dage før jul blev huset koldt! Jordvarmeanlæg var gået i driftstop grundet fald i tryk på brine-kredsløb. Heldigvis kunne Ulrik, på trods af han sådan set var på vej på juleferie!!, lige nå at komme forbi - han fandt hurtigt lækagen, fik den fixet og fyldt brinevæske på anlæget. Skønt med en varm jul og sikke en service på trods af juleferie der var startet de fleste steder!

4 stycznia 2021

Super service.

Vores 20 år gamle VPL15 ventilationsanlæg virkede ikke korrekt.
Ulrik fra CNS kom og udførte service samt diverse udskiftninger - og nu virker det. Vi fik også gode tips og instruktioner til driften.
Vi er super tilfredse og har tegnet en servicekontrakt.
Mange hilsner
Winnie og Birger, Greve.

23 listopada 2020
Oceniono na 5 z 5

Har nu brugt CNS to gange til kigge på…

Har nu brugt CNS to gange til kigge på vores jordvarmeanlæg. Begge gange er de kommet til tiden, har lavet det lovede arbejde, og forklaret og sat mig ind i nogle detaljer, jeg selv kan checke og udføre.
Deres pris er gennemskuelig, der er ikke nogen ultra høj pris for at fylde sprit på anlægget, som jeg har oplevet hos en konkurrent.
Har nu tilmeldt mig deres serviceaftale for at opnå en besparelse på deres besøg.

15 września 2020
Oceniono na 2 z 5

CNS kunne ikke finde mig i ordrebogen

CNS kunne ikke finde mig i ordrebogen, selvom jeg lavede en aftale om service på mit anlæg i rigtig god tid, men så er det jo godt at der er andre som vil hjælpe!

29 czerwca 2020

Kære Steen
Vi beklager den oplevelse som du har haft. Vi havde ikke en bestilling i vort system. Hvis fejlen ligger hos os, så er der tale om en menneskelig fejl.
Vi tilbød at booke en anden tid, men det valgte du ikke at gøre.
Beklager endnu engang

Oceniono na 5 z 5

Tak til Ulrik fra CNS Energi.

Tak til Ulrik fra CNS Energi.
Efter 3 år med larm og bøvl med mit Nilan anlæg, så fungerer det nu endelig som tilsigtet, efter at Ulrik har serviceret og indstillet anlægget rigtig.

7 maja 2020
Oceniono na 5 z 5

Utrolig god service og hjælpsomhed

Udover at løse problemerne på en holdbar og billig måde, fik jeg hjælp til at forstå, hvordan jeg kan betjene mit Nilan anlæg bedst muligt ud fra mine behov. Jeg har brugt dem til både servicetjek og til reparation. Begge dele med stor tilfredshed. Jeg kan kun give min anbefaling herfra til at bruge CNS Energi.

7 maja 2020

Tusind tak Ulrik

Huset blev installeret med Nilan anlæg som ikke har fungeret optimalt dvs ingen varme/stor el forbrug.
I mellem tiden har vi haft flere teknikker på besøg uden resultat. Gennem vores rådgiver har vi fundet Ulrik fra CNS, som fik lynhurtigt indentificeret problemerne, under besøg med indregulering og udbredning af installationsfejl har vi et anlæg nu som kører upåklageligt. Super service og meget serviceminded!
Og en god opfølgning allerede næste dag.
Han fortjener helt klart 5 stjerner! Og fremover ønsker vi service KUN af dig.
Mange tak Ulrik

30 marca 2020

Dårligt udført arbejde

Vi havde CNS energi ude for at opklare hvorfor vores genvindingsanlæg fra Nilan ikkw længere fungerede.

Den pågældende medarbejder nåede frem til, at det var en transformer i varmepumpeanlægget der var defekt og den pågældende reserveldel blev ifølge medarbejderen ikke længere produceret. Det var derfor nødvendigt med et nyt varmepumpeanlæg.

Vi havde så en elektriker ud der også kiggede på anlægget og han mente fejlen lå et andet sted og kontaktede den pågældende medarbejder fra CNS for at drøfte dette. Men de fastholdt at den pågældende transformer var defekt.

Elektrikeren mente dog ikke, at dette var korrekt, og efter lidt mere undersøgelse fandt han frem til at fejlen lå et andet sted og fik ordnet det med det samme, så nu virker vores anlæg igen, inkl. Den transformer der var defekt i følge CNS.

Desuden blev den pågældende reservedel stadig produceret og solgte fra selv samme firma som havde produceret den der allerede sad der.

Så det havde slet ikke været nødvendigt med et helt nyt anlæg som CNS energi påstod!

25 marca 2020
Oceniono na 5 z 5

Rådegivning og teknisk viden omkring…

Rådegivning og teknisk viden omkring installeret Luft/Vand anlæg helt i top, i forhold til alle andre vi fik rådgivning af.
Anlægget har nu været 18 måneder i drift og kører upåklageligt.
CNS ville jeg anbefale venner.

13 marca 2020
Oceniono na 1 z 5

Første gang kom de ikke til den aftalte…

Første gang kom de ikke til den aftalte tid. Anden gang kom de slet ikke.

13 marca 2020

Kære Nicklas Larsen
Vi har taget et nyt booking system i brug, som desværre har spillet os et puds.

Dette betyder at vi var hos dig den 6. marts, men den besked du har fået af systemet var at vi ville komme den 13. marts.
Det beklager vi mange gange

Vi tager fejlen på vores skuldre og forsøger at gøre det bedre hvis vi kan få en chance til.

Oceniono na 5 z 5

CNS-Energi - service og lyddæmper installation :-)

CNS-Energi har for nylig foretaget eftersyn på vores nyere Nilan Compact S varmepumpe anlæg. Udover at udføre et professionelt stykke arbejde gav “Ulrik” os et par gode drifts-råd. Vi har ligeledes altid været lidt irriteret på Luftstøjen når anlægget kører i højere trin end 1. Rådet var at vi kunne få installeret dæmpere i forbindelse med Udluftnings- ventilerne.
Det arbejde bestilte vi også hos CNS Energi og alt virker som lovet - og endda bedre end forventet. Tak til firmaet og især Ulrik for et fint stykke arbejde og kvalitet. Kathe og Jens Kjær

30 stycznia 2020

Kære Kathe og Jens.
Tak for jeres flotte anmeldelse. Dejligt at hører at alt virker.
Thorkild

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej