Stjerne firma😊😊. Lækre bønner der er kælet for så netop den helt rigtige smag opnås. Ekrem er meget serviceorienteret, ydmyg, empatisk og kan sit kram til fingerspidserne. Hos Cityroast får d... Zobacz więcej
Lækker kaffe, med mange nuancer - man kan virkelig smage kvaliteten. Har tidligere fået kaffe fra forskellige risterier rundt om i verdenen, men da jeg for et par uger siden løb tør for bønner, skrev... Zobacz więcej
Stor anbefaling af Cityroast herfra! Virkelig god service. Og i en verden af mange store virksomheder med mange ansatte er det skønt med den direkte kontakt til manden, der driver biksen - og rart a... Zobacz więcej
Kvaliteten og passionen står først når man handler med City Roast. Måske den hyggeligste service i branchen. Med en aktiv ejer slm selv brænder for den gode smagsoplevelse. En ejer der rammer en moder... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Højkvalitets kaffe ristet til perfektion. Vi tilbyder kaffeløsninger til cafeer, restauranter, virksomheder samt private forbruger.
Holmbladsgade 91 , 2300, København S, Dania
- et@cityroast.dk
- cityroast.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
God vejledning og rigtig god kaffe
Jeg købte en kaffepudemaskine og tilhørende kaffepuder hos Cityroast.dk.
Jeg fik god personlig vejledning i forbindelse med mit køb, hvor Cityroast.dk afklarede de spørgsmål jeg havde.
Efterfølgende fik jeg også hurtigt svar på nogle enkelte spørgsmål jeg havde til brug af kaffepudemaskinen.
De kaffepuder (og den kaffe) som Cityroast.dk selv rister og pakker er af meget høj kvalitet og det sammen med det gode købsforløb gør det meget nemt at anbefale Cityroast.dk til andre.
Fantastisk
En fantastisk oplevelse og handle med dem, de er hurtige og svarer på alt
Kaffen kom dagen efter bestilingen og…
Kaffen kom dagen efter bestilingen og den sublime kvalitet og smagen gør at Cityroasts kaffe er blevet husstandens absolutte favorit
Lige præcis som det skal være
Lige præcis som det skal være. Rigtig god bønne og en perfekt vægt.
Overskuelig hjemmeside
Overskuelig hjemmeside, gode tilbud og hurtig levering. Kaffen er en smagssag så den kan vi ikke diskutere her.
Super kvalitet og hurtig levering
Super kvalitet og hurtig levering.
Jeg er meget tilfreds med deres kaffe og pris samt kvaliteten sf kaffen.
Bønnerne er præcis fem guldstjerner:)
Torino og Italiano som altid ved mig.
Torino og Italiano som altid ved mig.
Kan ikke være foruden længe.
Lyn hurtig levering.
God kaffe og service
Altid god service ved Ekrem. Varen blev sendt hurtigt og nyder lige nu en dejlig kop mokka. Jeg handler helt sikkert der igen.
Super kaffe og service
Super kaffe og service. Kan varmt anbefale Cityroast, særligt deres Torino blend!
Hurtig levering efter bestilling og et…
Hurtig levering efter bestilling og et glimrende produkt. Herfra kunne jeg sagtens forestille mig at købe igen.
Dejlig kaffe
Dejlig kaffe, fornuftige priser, hurtig forsendelse.
Jeg køber min kaffe her igen 😊
Bestilte en kaffevægt, hvor der desværre var en mindre fejl på produktet.
Skrev til sælger, som omgående svarede og sendte en ny afsted til mig.
Super service!!!
Nem bestilling og hurtig levering.
Nem bestilling og hurtig levering.
Varen var frisk og godt pakket ind.
Verdens bedste kaffe
Verdens bedste kaffe! Ekrem er meget perfektionistisk med udvælgelsen og ristning, har man spørgsmål er han altid siper behjælpelig! Tommel op🤩
Altid super service og gode produkter
Lækre friskristede kaffebønner leveret…
Lækre friskristede kaffebønner leveret hurtigt til døren.