Jeg kan se mange giver dårlige anmeldelser. Hvad forventer I når prisen er lav? Ja maskiner er slidte og skal virke. Men hvor får man liveshow og cirkus til den pris? Vi er kommet der i ni å... Zobacz więcej
Det var som at træde ind i et spøgelseforlystelsespark. Meget få og slidte forlystelse. Mange af forlystelserne virkede ikke, og dem der kørte var meget slidte, ødelagte sæder, strips, lø... Zobacz więcej
Sikkerheden er bestemt nedprioteret i denne mennesketomme forlystelses park. Alt ser slidt og forfaldent ud. Der var store revner i den forreste vogn i drage rutchebanen så jeg under den eneste tur i... Zobacz więcej
De to stjerner går udelukkende til shows. Vi gav 626 kr for at komme ind, to voksne og to børn. Halvdelen af forlystelserne kørte slet ikke den dag, den ene forlystelse ungerne prøvede udenfor lød so... Zobacz więcej
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Nogen af numrene i Cirkus Arena var ok…
Nogen af numrene i Cirkus Arena var ok og der var lidt til børnene. Men det blev godt nok ødelagt af Bubbers uendelige lange monologer , den eneste der synes de var gode var ham selv !
En overset (bedaget) perle!
En overset (bedaget) perle!
Efter at have læst diverse anmeldelser af stedet, var vi noget skeptiske ved at hælde 1000 kr. I entreen.
Men det blev i den grad gjort til skamme. Ja, forlystelserne ligner noget der er arvet fra ankers Tivoli og udvalget af nydelsesmidler stærkt begrænset. Det til trods er det en fest for ungerne (3 og 4 år). Venligt og rart personale. Fiskefilet stegt af cirkusprinsessen og en omvandrende klovn i legeland- som viste sig at gå igen i forestillingerne som var virkelig underholdende.
Stedet er hvad det er, så hvis man forventer et alternativ til bakken eller Tivoli, så bliver man skuffet. Hvis det bare er for at få en god underholdende dag for børnene på et niveau hvor alle kan være med, så er det fantastisk!
Kan absolut anbefales.
Dette stedet er ikke værdt prisen vi…
Dette stedet er ikke værdt prisen vi betalte. Du møter nedslitt karuseller med tvilsomme sikretskrav, med karuseller uten belter på enkelte og et inntrykk av det ikke er velikeholdt. Vi var her med 2 barn på 3 og 4 år. Det skulle vær et dinosaurshow i dag 7juli. Showet bestod av noen få minutter med dinosaurer. Resten av showet var 2 sanger som ikke handlet om dinosaurer.. i tillegg luktet det svært dårlig der inne. Gir kun 2 stjerner pga utstillingen av dinosaurer var pen og se på, men dette var ikke europas største. Har opplevd 2 større utstillinger. Føler meg lurt her
Hopper med på bølgen over skuffelse..
Hopper med på bølgen over skuffelse..
Besøger cirkuslandet for første gang. Alt hvad børnene vil prøve dur ikke. Der er vrøvl med strømmen for man at vide…
Den store rutjebane går i stå på sit højeste og må skubbes med håndkraft af personalet. Puhaaa..
Børnene vil ride på pony, for det står der nemlig man kan. Men vi får at vide at hestene er for gamle, til trods for at de skal ind og løbe og lave numre for fuld galop i cirkusteltet..Amen altså…
Ingen vandbolde at løbe i, som er så flot fotograferet en forlystelse på hjemmesiden, samt andre ting der slet ikke var i parken at finde.
Come on.. få lige opdaterer jeres ellers så indbydende hjemmeside og få diverse skilte ned med ponyridning, når det ikke er muligt, ellers må der nok være råd til en frisk krikke, som de hesteglade børn kan ride på.
Soft ice og andre lækkerier måtte man heller ikke forkæles med. Der var simpelthen lukket ned og åbnede ihvertfald ikke den dag…
Men vi fik da prøvet lidt forskellige rustne forlystelser. Ikke en køretur på 70km værd, og lidt for dyre sager at slukke tørsten i.. Tak for denne gang.
Katastofe oplevelse
Den 29 juni i nyk. Sj var vi 2 voksne og 5 børn i cirkus arena
Det var elendigt, få gode numre
Ikke noget for børn
Værterne brugte 1 time af forestillingen på sang og et forkølet nr.
vi var så skuffede, troede vi i år skulle prøve noget stort istedet for ARLI ( de har ikke skuffet)
Vi brugte 2000kr 🙈🙉
Dejlig dag i Cirkusland
Super dag til en ok pris med mine 3 børnebørn på 3, 6 og 8 år. Alt kørte, super flinke personaler og fine forestillinger, cirkusskole mm. Masser af sjov til en dejlig dag. Bestemt ikke sidste gang vi tager dertil 👍🎠🌞🎪👍
Dette er intet værd.
Dette er intet værd.
Alt alt for dyrt at komme ind.
Vi prøvede en gammel rusten forlystelser.
De andre "forlystelser" var ude af drift ifølge personalet.
Klatrevægge droppede vi, da personalet ikke kun finde et passende sikkerheds bæltet.
Efter 1 time smutter vi.
Jeg kontakter personalet der sad ved indgangen. Og fortalte vores oplevelse, hvilket hun var forstående overfor.
Og hun ville gå videre med dette, så hun fik nummer og navn, så de kunne kontakte mig.
Jeg bliver selv nød til at kontakte dem, for de vender ikke tilbage.
De vil ikke refundere pengene. Men tilbyder endnu en tur på deres faldefærdige grusplads.
Dette er tyveri.
Jeg har måtte slette mange bandeord i denne anmeldelse...
Ringe håndtering af deres gæster. Både derinde og deres "kundeservice"
Luk steder.
Hvis du har børn under 10 år og er vild…
Hvis du har børn under 10 år og er vild med cirkus og nostalgi, så er cirkusland perfekt! Vi havde en skøn dag og vores rollinger prøvede forlystelser til de var blå i hoved. Her får man super meget værdi for pengene.
BESØG IKKE DETTE STED!!
BESØG IKKE DETTE STED!!
Her er en mail jeg har skrevet til Cirkus Land for 5 dage siden, og har stadig ikke fået svar:
Kære Cirkus Arena / Cirkus land.
Jeg har idag sammen med min søn og noget familie besøgt Cirkus land i Slagelse - Det er nok det tætteste på tyveri ved højlys dag jeg nogensinde har oplevet!
At man betaler næsten 170kr for indgang, hvorefter alle aktiviteter samt “forlystelser” er gratis er som udgangspunkt fint nok. Der hvor filmen “knækker” for mig er når der ikke bliver levet op til forventningerne. Flere forlystelserne som der bliver reklameret for på hjemmesiden fandtes ikke i Cirkus Landet og en del “virkede ikke”.
Desuden var der alt for underbemandet! Flere gange kunne vi ikke prøve karrusellerne fordi der ikke var personale til at betjene dem og måtte også selv opsøge personale for at få lov til at prøve noget.
Jeg ved det har været sidste åbningsdag for denne gang hos jer, og det var tydeligt at mærke på noget af jeres personale - de havde mere travlt med at pakke sammen, end at være der for deres gæster.
Gammelt service med madrester og affald var også at finde flere steder, men er dog intet imod det indtryk overnævnte har givet os.
Kære Cirkusland
Kære Cirkusland. Tusind tak for en fantastisk børnefødselsdag den anden dag. Det var en fantastisk oplevelse for vores datter, da hun elsker cirkus, og gaveposen i gav til hende, var også en stor overraskelse. Det var en af de bedste dage i hendes liv sagde hun, også på grund af bugtalershowet :-). Tusind tak for det hele 😀
Jeg havde købt billetter hjemme fra og…
Jeg havde købt billetter hjemme fra og tog glad afsted med mit barnebarn på 4 år - Vi ankom - der var en masse Tivoli aktiviteter udenfor men intet var åbent! Der åbnede lidt karruseller om eftermiddagen men jeg var godt nok usikker på om de overhovedet var sikre - alt virkede slidt og ikke vedligeholdt - så absolut en skuffelse! Ligeledes var der trampolin hop med sele indendøre - der blev passet af meget unge drenge - det så ligeledes slidt ud og der var ingen opsyn med børnene - da drengene også skulle tænde for karrusel - meget utilfredsstillende og utrygt! Så var det tid til shows - bugtaleren var rigtig god !! Men gurli gris og cirkus forestillingen virkede trist og “slidt” jeg fik sgu helt ondt af de mennesker som optrådte. Alt i alt en skuffende oplevelse som absolut ikke var pengene værd - synd da det ellers kunne være et fantastisk sted! Nå ja og så virkede slush ICE maskinen heller ikke - penge ud af vinduet og endnu en skuffelse for mit barnebarn - som ikke havde hørt andent fra mig “den virker ikke” eller den her er lukket!!!
Anbefaler ikke stedet.
Var i dag i cirkusland i Slagelse med min kæreste og to Bonusbørn. Super fine forlystelser, men de var dsv ikke bemandede, så vi nåede at prøve en forlystelse… for 169kr pr person… det er at snyde folk folk. Så nej tak, til at komme der igen.
Vi fik dog set et utroligt godt show, som klart for en masse stjerner for sig selv. Så kommer du udelukkende for shows, kan det betale sig.
Dejligt sted, men for dyrt..
Super fedt sted for børn og barnlige sjæle, MEN, at betale 169kr ved indgang for en dreng på 2 år, det syntes jeg godt nok er frækt!! Ville gerne give 5 stjerner for selve pladsen, men at der ikke er noget der hedder børnebillet, trækker meget ned desværre..
Vi var i cirkusland med vores datter
Vi var i cirkusland i Slagelse med vores datter, svigersøn og vores barnebarn på 2 år.
Vi vidste ikke helt hvad vi skulle forvente - men hold da op en overraskende oplevelse.
Det var en kæmpe oplevelse for hende - hun løb mellem forlystelserne og havde en lille fest med alt det hun ville/kunne prøve - næsten alle forlystelserne passede til hendes alder.
Vi var inde og se gurli gris - det var et hit og de sluttede showet med at give hende en lille aktivitetsbog og et kort med Gurli og Gustav.
Vi var i cirkus - en fantastiske oplevelse for os alle - super dygtige artister og super god stemning 👍
Vi havde en helt fantastisk dag og vender helt klart tilbage 👏
SUR/sød oplevelse i Cirkusland i dag
Sur/sød oplevelse i Cirkusland i dag, der endte med at vi ALDRIG sætter vores ben der igen....!
Jeg havde vundet 2 entrébilletter og en Gurli/Gustav bamse for et stykke tid siden; vi valgte i dag at gøre nytte af præmien.
Dagen gik super godt, datteren på snart 4 år fik prøvet de ekstrem børnevenlige forlystelser af flere omgange, og hun var glad og godt underholdt i mange timer (inkluderet var Gurli Gris showet, som var et HIT og senere Meet and greet), vi var glade for at det gik så godt 🙌
Vi når til en af de sidste "forlystelser" som er de der trampoliner, hvor man bliver spændt fast om livet og kan hoppe rigtig højt.. Den samme trampolin (til de mindre børn) blev prøvet 2 gange tidligere med ren glædes succes!👍 Hun får lov til at prøve den en sidste gang inden vi tager hjem...! Da det er hendes tur er elastikken i den ene side gået op!? Ham der står og styrer trampolinerne, står og fumler lidt med hvordan den mon skal monteres igen, og ender med at lave en knude og trække på skulderen som om "det er sikkert fint nok" og samtidig må vi huske ham om at han har glemt at montere selerne der går rundt om lårene, da han er i gang med at hejse hende.... ! Alarmklokken begynder let at ringe i mit hoved... Hun bliver hejst op, hopper, får hjælp af ham der står der til at komme højt op som tidligere, det er skide skægt (se evt video fra tidligere på dagen)..... Og bum...!!!! Vi har en datter der er langt oppe i luften da elastikken ryger af/knækker, hun flyver ud mod siden (heldigvis med den anden elastik stadig siddende fast, og siden hvor vi står), og mor her når at gribe datteren og far når at få fat i elastikken hun stadig hænger i INDEN hun rammer gulvet.......!! STILHED!!! Der sker heldigvis ikke noget, MEN kunne ikke få hende hurtigt nok ud af selerne! Og familien der lige havde haft deres omkring 2 årige dreng oppe i samme sele, stod lammet og kiggede på... Vi går hurtigt væk mundlamme og hjertet oppe i halsen, og får meldt det til en chef(?) der siger at hun får det lukket med det samme (SUPER tænker vi). Vi går forbi 5 minutter senere, og der er det oppe og køre igen, med børn godt igang!! Burde ikke være lovligt!
Hver ansat betjener samtidig 2-4 forlystelser/boder hver, så forældrene bliver efterladt med ansvar for sikkerheden for deres barn!
Datteren er heldigvis ikke klar over den alvorlige situation der kunne have hændt, men sagde et par gange "jeg var lige ved at ryge ned på gulvet"....
Fra vores side bliver det anmeldt alle steder inklusiv arbejdstilsynet, for det må bare ikke ske, og flere af deres forlystelser kiggede vi lidt skeptisk på!!
Datteren havde heldigvis en god dag, men vi sidder nu herhjemme med en lettere sur smag i munden over den oplevelse!
Vi kommer der ALDRIG mere!
Tørstig
Vi var i Cirkusland d. 19/6-21, en dag med 29 grader, og der var kun et sted hvor det var muligt at købe vand og sodavand, og det var samme og eneste sted hvor man købte mad, så der var kæmpe lang kø hele tiden!!!!
Derudover var der et Paw patrol show kl. 12.30 og kl. 15.15 og vi havde først tid til show kl. 15.15, men hvad vi ikke vidste var, at størstedelen af forlystelserne var lukkede under Paw patrol showet kl. 12.30, det ville vi godt have vidst.
Men vores søn på 3,5år elskede det!
Vi gav 445 kr for 2 voksne og et barn…
Vi gav 445 kr for 2 voksne og et barn på 8år hvor dyrene ser trætte og udslidte. Mange af forlystelserne er meget ødelagt. Maden blev serveret kold 2 gange. Og sodavanden er fortyndet. Dog fik vi en ny omgang mad da vi sagde den første var kold. Og fik en ekstra gang pomfrit men vi gad ikke brokke os anden gang. Samt hende der lavede os nr2 var lidt sur over det.
Cirkusland er alle pengene værd
Var i dag i Cirkusland i Slagelse med døtre på
5 og 2. Kæmpe succes - gode aktiviteter og forlystelser, der passer godt til mindre børn. Det er bedst i tørvejr og husk en madpakke, men det var alle pengene værd! Trylleshow, cirkusshow, klovneshow m.m. Vi kommer helt sikkert igen!
Har lige set en dokumentar på dr.dk om…
Har lige set en dokumentar på dr.dk om Cirkus Arena, hvor Benny berdine bliver komplet udstillet med den måde de svindler med moms. Min familie var tit i Arene. Det er slut nu!
Det skriger til himlen DR dokumentar…
Det skriger til himlen DR dokumentar hvor Bendino på hans virkelig arrogante måde udtaler, at tilskuere er ligeglad med jeres måde at DRIVE virksomhed på: at I kan have SÅ forskammet dårlig virksomhed og indstilling og samfundssind, at SKYLDE SKAT bevidst, hold k... håber du har l.... smag i munden og der bliver sat en stopper, for jeres ligegyldighed og SVINDEL "virksomhed"!!!!!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.