Vi havde en skøn dag i Randers- jeg havde 4 børnebørn med og jeg har været afsted med børnebørn i 22 år og det er en fantastisk tradition som de har nydt både dem der nu er blevet voksne og dem som e... Zobacz więcej
Fin forestilling i Odense. Dygtige og professionelle artister. Værdsat af store og små. Forslag til forbedringer: Det var MEGET (ubehageligt) varmt på bageste rækker. Vi blev flere gange blæn... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Cirkus Arena er hele Danmarks cirkus. Spiller hvert år i 105 byer i Danmark og Grønland. Cirkus Arena er prisbelønnede verdensartister, søde dyr og duften af savsmuld - dét er rigtig cirkus.
Årslevvej 6, 4200, Slagelse, Dania
- cirkus@arena.dk
- arena.dk
Odpowiada na 93% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Fantastisk flot show
Fantastisk flot show. Både voksne og 3 børn på 2, 6 og 8 var underholdt og imponeret. De snakkede om alt det de havde oplevet hele vejen hjem.
Vi var hele familien så underholdt
Vi var hele familien så underholdt, især den mindste var helt vild med klovnene, det var vi nu alle, men en forrygende flot forestilling og dygtige artister
Flot og spændende cirkus forestilling
Flot, spændende og professionel forestilling med de dygtigste artister og dygtige cirkusværter.
Pånær 1 ting var forestillingen og…
Pånær 1 ting var forestillingen og rammerne omkring den fremragende og endnu bedre, synes jeg, end i de foregående år. Forbeholdet er klovnerierne ved Jimmi og den makker, han i år har med sig: Efter min mening tå-krummende pinligt uden egentlig komik og et helt forstyrrende element i en ellers dybt imponerende sammensat menu (men efter bifaldet at dømme vil mange andre, der overværede deres indslag, nok være helt uenige i denne dom)
Showet havde magisk stemning fra start
Showet i Hornslet havde magisk stemning fra start til slut! Derudover købte jeg en lys stav til min søn i pausen, som desværre gik i stykker lige efter anden del af forestillingen var gået i gang. Jeg gik ud til vognene efter forestillingen og artisten David var så sød og hjælpsom! Han fortjener 5 stjerner for sin forestilling og 5 stjerner for sin hjælpsomhed efterfølgende!
Var har været med vores søn for tredje år i træk og forventer bestemt at komme igen til næste år.
Vi havde en skøn dag i Randers- jeg…
Vi havde en skøn dag i Randers- jeg havde 4 børnebørn med og jeg har været afsted med børnebørn i 22 år og det er en fantastisk tradition som de har nydt både dem der nu er blevet voksne og dem som er børn nu🎪
Fantastisk at være i cirkus
Fantastisk at være i cirkus. Havde to børn med 5 og 10 år begge var underhold gennem hele forestillingen. Det samme var de voksne!
En fuldstændig fantastisk forestilling
En fuldstændig fantastisk forestilling. Havde tre børnebørn med som var helt opslugte. De plejer ellers at være svære at få til at sidde stille. Men bomstille var de! Og de har talt meget om alle de optrædende bagefter. God musik og god stemning. Vi kommer med garanti igen i vores nye yndlingscirkus.
Jeg min søn og barnebarn
Jeg min søn og barnebarn, havde en fin aften ,det var et virkeligt flot show.
En lille anke musikken var meget høj, det rungede i ørerne længe efter
Vi hade nogle dejlig timer med vores…
Vi hade nogle dejlig timer med vores børnebørn og de var i super godt humør og aldrig har jeg se dem grine så meget det var et kanon sjov det kan i være stolt over 🥰
Reklame er vigtigere end færdselsloven.
Varevognen skaber gentagne gange farlige situationer i trafikken og udviser manglende hensyn til færdselsloven. Den holder ofte på fortovet, blokerer busbaner og standser ved bakketoppe, hvilket skaber unødigt farlige forhold for øvrige trafikanter.
Det ville være mere hensigtsmæssigt at benytte en cykel til skiltning og reklame, fremfor at genere trafikken og udsætte andre for risiko.
Hilsen buschauffør, som har oplevet dette flere gange.
Fantastisk forestilling med top…
Fantastisk forestilling med top professionele artister, præsenteret af humørbomberne Malene og Buster.
Vi var vildt underholdt 😁
Fast tradition i vores familie at besøge Arena hvert år når de kommer forbi.
Glæder os allerede til næste år 😁
Arne
Vi havde en herlig aften i cirkus
Vi havde en herlig aften i cirkus
Gode artister der kaldte både på gys smil og tårer
Det var så sjovt at se de børn der sad omkring os leve sig totalt ind i det der foregik - herligt med nærvær i en skærmtid
Fantastiske artister og Marlene og…
Fantastiske artister og Marlene og Bubber gør det fantastisk. Vi var 3 generationer afsted de yngste på 3 og 5 år var helt med 🙏♥️ De snakkede om jer alle på vej hjem Vi ses til næste år 😃
ARENA ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk! Simpelthen fantastisk stemning og oplevelse.
Vi var i Arena for første gang i 2025 samt i CirkusLand 2025 og så afsted i Arena igen igår i Herning, d. 25 April. Sikken stemning ! Smilende skønne artister, humor, hygge, magi, klovneri og underholdning på højt plan.
Vi er solgt! Og kommer igen' hvert år fremover nu. Både i Arena og CirkusLand !
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Herning 25 april 26 godt program
Herning 25 april 26 godt program
Men bedre i 2025
Helt igennem en fantastisk oplevelse.
Vores børnebørn og vi to halv gamle fik en fantastisk oplevelse. Vi sad på forreste række og nød en dejlig forestilling.
Fantastisk oplevelse for både børn og…
Fantastisk oplevelse for både børn og voksne. Vi var virkelig underholdt af super dygtige artister.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.