Cirkus Arena - Hele Danmarks Cirkus Recenzje 863

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,6

Oceniono na 5 z 5

Showet i Hornslet havde magisk stemning fra start til slut! Derudover købte jeg en lys stav til min søn i pausen, som desværre gik i stykker lige efter anden del af forestillingen var gået i gang. Je... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

En fuldstændig fantastisk forestilling. Havde tre børnebørn med som var helt opslugte. De plejer ellers at være svære at få til at sidde stille. Men bomstille var de! Og de har talt meget om alle de o... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi havde en skøn dag i Randers- jeg havde 4 børnebørn med og jeg har været afsted med børnebørn i 22 år og det er en fantastisk tradition som de har nydt både dem der nu er blevet voksne og dem som e... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Fin forestilling i Odense. Dygtige og professionelle artister. Værdsat af store og små. Forslag til forbedringer: Det var MEGET (ubehageligt) varmt på bageste rækker. Vi blev flere gange blæn... Zobacz więcej

1. Cyrk

Napisane przez firmę

Cirkus Arena er hele Danmarks cirkus. Spiller hvert år i 105 byer i Danmark og Grønland. Cirkus Arena er prisbelønnede verdensartister, søde dyr og duften af savsmuld - dét er rigtig cirkus.

4,6

1 gwiazdka

Odpowiada na 93% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 5 z 5

Dygtige og søde cirkusartister + sprechstallmeistre

Vi havde vores to drenge på hhv. 5 og 11 år inde til eftermiddagsforestillingen lørdag den 11. april i Odense og både de og vi forældre havde en super god og sjov oplevelse og nød de forskellige numre samt servicen af de søde artister, der også kunne brillere i boderne, når der skulle langes churros, popcorn, sodavand og candyfloss over disken. Vores yngste brugte resten af dagen på at øve klovnenumre med balloner hjemme i stuen 😊 Så det var en oplevelse, der gjorde indtryk.

Oceniono na 4 z 5

Fin forestilling i Odense

Forslag til forbedringer:
Det var MEGET (ubehageligt) varmt på bageste rækker.
Vi blev flere gange blændet af lyset ved portalen for artistindgangen.
For meget sang og snak.

Hav en god sæson.

Oceniono na 5 z 5

En fantastisk dag i cirkus Arena

For andet år havde jeg 2 af mine børnebørn med i cirkus og endnu en gang havde vi en helt fantastisk eftermiddag og børnene på 5 og 8 år havde de en fest og de var overrasket over at der var så mange spændende intryk.
Vi var så heldige at møde bubber uden for og fik taget nogle billeder, ja så fik vi da også hilst på Benny Badino som også fik lov at være med billederne sammen med tømmeren fra Hårby 😉 Kan kun anbefale en dag i cirkus Arena ❤️

Tak en dejlig oplevelse

Oceniono na 5 z 5

Tusind tak for en virkelig god…

Tusind tak for en virkelig god oplevelse i dag i Odense. Alle gjorde det helt vildt godt. I kan være stolte af jeres dygtige medarbejdere og Bubber er bare så sjov 😍 Elsker også de to klovne I havde med. Min søn på 10 år havde sig en fest 💕

10 kwietnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Vi var i arena havde glædet os

Vi var i arena havde glædet os. Men der var meget koldt og træk i teltet.
Sad på anden øverste række. Da de kære dygtige artister lavede ting meget højt oppe under telt duen, kunne vi ikke se det pga af lyset som blændende os og den lys maste måtte vi se igennem.
At synge dansk top nr er til det lidt ældre publikum og ikke børn, min datter på 13 kendte ikke de sange.
Flotte dygtige nr. ellers meget godt.

5 kwietnia 2026

Odpowiedź od Cirkus Arena - Hele Danmarks Cirkus

Kære Lone. Tak for din feedback – og for at dele jeres oplevelse med os. Det glæder os, at I oplevede forestillingen som flot, og at artisterne gjorde indtryk.

Vi er kede af at høre, at I har haft det koldt. Vi opvarmer teltet med varmekanoner, når vejret kræver det – også den dag, I besøgte os. Vi har ligeledes ikke hørt fra andre denne dag, at der skulle have været koldt, så I har muligvis siddet et udsat sted.

Med hensyn til musikken spænder forestillingen bevidst bredt, så der er noget for både børn og voksne. Nogle numre trækker på klassiske og velkendte toner, mens andre taler mere direkte til et yngre publikum – det er en del af cirkus’ tradition at samle generationer om den samme oplevelse.

Tak igen for din feedback – den tager vi med os i det videre arbejde.

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk forestilling igen i år

Fantastisk forestilling igen i år. Cirkus arena har gjort det igen. Vi var fem afsted og vi hyggede os gevaldigt og børnene blev inspireret til at være artister herhjemme bagefter. Alle pengene værd.

4 kwietnia 2026
Oceniono na 3 z 5

Fantastisk show med alvorlige problemer bag kulissen

Overordnet set et fantastisk show med imponerende præstationer og god underholdning.
Desværre bliver oplevelsen trukket markant ned af elendig rengøring og toiletforhold, som på ingen måde lever op til standarden.
Derudover er det dybt problematisk og uacceptabelt, at der indgår heste i showet, som både bliver hoppet på og pisket meget hårdt – det hører simpelthen ikke hjemme i underholdning.
Når det er sagt, er selve showets kvalitet og stemning stadig noget, der har stort potentiale, hvis de nævnte problemer bliver taget alvorligt.

4 kwietnia 2026

Odpowiedź od Cirkus Arena - Hele Danmarks Cirkus

Hej Maia. Tak for din feedback på jeres oplevelse. Vi er glade for, at I overordnet set nød forestillingen. Vores toiletter rengøres flere gange dagligt, og vi er kede af at oplevelsen af toiletterne i dag ikke levede op til forventningen. Der er givet besked til rette vedkommende herom.

I forhold til brugen af heste vil vi gerne uddybe:
Vores heste er store og stærke dyr med en kraftig rygmuskulatur, som er bygget til at bære vægt. De øvelser, der indgår i nummeret, er nøje indstuderet i samarbejde med hestene og tilpasset deres fysiske kapacitet. Belastningen fra artisten er i praksis mindre end det, heste normalt bærer i andre sammenhænge.

Der anvendes heller ikke pisk på hestene. Pisken bruges udelukkende som en visuel guide, og hvis der høres et smæld, sker det ved jorden ved siden af hesten for at skabe fokus og opmærksomhed – den berører aldrig hesten.

Du kan læse mere om vores arbejde med dyrene her:

Dyrevelfærd er helt grundlæggende for os, og vi arbejder udelukkende med professionelle artister og trænere, som har stor erfaring og respekt for dyrene.

Mvh. Cirkus Arena.

Oceniono na 5 z 5

Vi havde den bedste oplevelse i sommer

Vi havde den bedste oplevelse i sommer. Fantastisk artister der bare blev ved med at overraske og imponere. De små elskede hestene. Det gjorde vi voksne også. Alle artisterne var mægtig gode og i boderne kunne vi få snacks og drikke til fornuftige priser. Alt i alt en dejlig dag. Vi kommer igen i 2026.

16 sierpnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Anvend ikke deres hæveautomat!

Cirkus show var okay.
Men anvendte deres hæveautomat da meget skulle betales kontant. De har trukket dobbelt beløb og har forsøgt kontakt mange gange og nu på 7. uge hvor de ignorerer mine mails og ingen tilbagebetaling for det dobbelte beløb. Under al kritik!
Og jo har skrevet med en medarbejder i start juli men intet hørt efterfølgende.

17 lipca 2025

Odpowiedź od Cirkus Arena - Hele Danmarks Cirkus

Hej Lotte. Det glæder os, at du havde en god oplevelse med selve cirkusforestillingen. Vi har ikke modtaget nogen henvendelser fra dig tidligere - hvilket er årsagen til det manglende svar. Vi står selvfølgelig til rådighed, så vi kan få bragt sagen med dobbelthævningen i orden! Du er meget velkommen til at skrive til cirkus@arena.dk - det er vores hovedmail ☺️ Så kan vi få løst sagen og rettet op på denne dårlige anmeldelse. Mail tjekkes dagligt og vi har som sagt ikke modtaget nogen fra dig tidligere.

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej