Cirkus Trapez er et mega hyggeligt og familie venligt cirkus hvor der er opvisninger for alle aldre Sjove klovne dygtige artister og specielt deres hunde nummer er super godt ikke mindst fordi at... Zobacz więcej
Rigtig fin oplevelse i Middelfart. Dygtige smilende artister, dyrene virkede til at have det godt. Vores 4 årige var helt opslugt, og stemningen var helt tilpas til at hun kunne være i det.... Zobacz więcej
Cirkus Trapez i Haderslev d. 14. April. Venligt personale men meget lunken oplevelse. En stor hest blev forskrækket i den lille manege og løb ud til publikum. Panisk stemning indtil heste... Zobacz więcej
Det er ret frustrerende at skulle afgive en stjerne for det er dette cirkus ABSOLUT og på INGEN måder værd. De skyer ingen midler for ussel mammon. Det er så grotesk og forfærdeligt at dette cirku... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Cirkus Trapez - Danmarks familievenlige cirkus
Stany Zjednoczone
- cirkus-trapez.dk
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jeg var inde og se deres show, hold da helt op jeg har aldrig set så godt et show før 1000 stjerner her fra ❤️
Klassisk cirkus
Virkelig flot show i verdensklasse, med fantastiske artister, mega skøn cirkusprinsesse som bare levere flot cirkus. Hun styrer hele turen igennem historien, og virkelig sjov klovn
Søde lidt tykke ponyer som synes det er sjovt at optræde..
God historie og ungerne absolut elskede det❤️
Madsbyparken
Vi så cirkusset i Madsbyparken. Det var på ingen måde underholdende og meget skuffende. Det fangede ikke børnene og flere gange blev der spurgt rundt omkring fra børn, hvornår de måtte gå ud.
Ingen dyr udover et par får, som ikke var underholdende.
Eneste gode var rulleskøjte showet til start.
Helt igennem ikke pengene værd og meget amatøragtigt hele vejen igennem
Forestillingen i Madsbyparken
Det var desværre en meget skuffende oplevelse, der absolut ikke var pengene værd.
Det var meget uprofessionelt og dårligt gennemført. Fejl kan ske, men her skete der fejl i samtlige acts.
Parret på rulleskøjter gjorde det rigtig godt, men stod på en platform, som var livsfarlig og gjorde at de væltede.
Generelt var jeg pinlig berørt på artisternes vegne og kan absolut ikke anbefale forestillingen til andre.
Very Hard one about slaving humans not…
Very Hard one about slaving humans not paying salaries ....for simple workers and put to work them many hours with no humans condition no day off and no payments for ...very slavery shame !!!@
Shame !!@@@@@doing slavers in 21 century and a lot of lying ...its organised group...
En rigtig kedelig oplevelse i…
En rigtig kedelig oplevelse i Madsbyparken d. 17 juli, og bestemt ikke pengene værd. En pinlig forestilling bortset fra et enkelt rulleskøjte nummer. Et pinligt dansenummer, en "cirkusdirektør" der spillede på flasker og nogen får som ikke gad/kunne optræde.
Cirkusforestillingen i Mads By parken…
Cirkusforestillingen i Mads By parken var meget skuffende i år. Sidste år en super oplevelse. De 2 artister fra Etiopien gjorde det rigtig godt. Ingen luftakrobatik eller pony´er. Eneste dyr var 4 får, som absolut ikke formåede at lave sjov.
5 artister og 4 får fik ikke billetprisen retfærdiggjort.
Måske andre byer viser anden forestilling, men så må Cirkus Trapez indskrænke, så kvaliteten hæves.
Vi var til en forestilling i…
Vi var til en forestilling i madsbyparken og var absolut ikke pengene værd. Det var tåkrummende pinligt, kun de to artister fra Egypten havde lidt at byde på. Popcornene var vidst blevet lavet til forestillingen om formiddagen, de var kolde og seje.
Har du børn med i sommerlandet…..
Har du børn med i sommerlandet , er det en hyggelig oplevelse for både bedsteforældre og barnlige sjæle. Du oplever mange af de klassiske cirkusartisterier - med internationalt besætning. Også med dyr : fritter, katte, pony, stor hest og sjov klovn..
Man kan også mod betaling (kr 25,-)få et par omgange på den sødeste pony i pausen, hvis du vejer under 35kg
Fantastisk at opleve ildsjæle , som har mod på at føre barnedrømmen om cirkus videre! Vi ses også til næste år!
Et besøg for hele fmailien
Super charmerende lille og stemningsfuldt cirkus men sjove, facinerende og magiske kunstner et stort hit både for mig og mine børn som følte og velkommen og godt taget i mod at de meget søde og imødekommende personale.
Skulle der fem stjerner på, skulle der være mere komfort under showet, bænken er ikke så rare at sidde på, jeg vil anbefale man tager en pude med og til tider er det lidt svært at se hvad der forgår på gulvet når man sidder lidt fra scenen, særligt med de mindre dyr.
Men det er helt sikkert ikke sidste gang vi har besøgt dette autentiske cirkus ♥️
Vi kom for at blive ubderholdt og det…
Vi kom for at blive ubderholdt og det blev vi så sandelig også. Jeg forstår ikke så mange negative anmeldelser herinde hvor folk har kedet sig, jeg ved ikke hvilke forventninger man har haft, artisterne var gode, var det perfekt nej, der var små fejl her og der, men det gjorde det absolut ikke dårligt eller kedeligt, det kan man næsten kun forvente for et live show ønsker man perfektionisme så lej en dvd hvor de har klippet af det ud der ikke var perfekt. Vi havde en rigtig god oplevelse og syntes det hele var meget sjovt og underholdende, dyrene var også gode både fritte, kat og hest absolut ikke noget at påpege som desideret dårligt eller kedeligt, vi er trods alt ikke ens og det der virker for nogle virker ikke for andre.
Super sjovt hyggeligt cirkus
I dag har jeg besøgt cirkus trapez den 14. juni sikke dog en fantastisk oplevelse sød artister super sjov katte jeg kan kun anbefale til folk 🥰🥰
Publikumtribune kollapsede 15 minutter inde i forestillingen!
Omkring 15 minutter inde i forestillingen kollapsede den tribune, vi sad på (min mand, vores børn på to og fire og jeg). Alle på tribunen (cirka 50-75 publikummer) måtte ud af teltet imens cirkusartisterne fik travlt med at samle den igen. Det var en virkelig rystende oplevelse, at der ikke er taget ordentlig hånd om publikums sikkerhed, og det er et rent held, at ikke flere kom til skade.
Jeg er meget chokeret over, at Cirkus Trapez fortsatte forestillingen efter den kæmpe forskrækkelse, og at de overhovedet tager videre på turné, når noget så grundlæggende som publikums sikkerhed ikke er prioriteret højere!
Jeg kan på ingen måde anbefale en tur i Cirkus Trapez!

Odpowiedź od Cirkus Trapez
Skandale !!
Jeg har aldrig oplevet noget mere amatøragtig, udueligt og useriøs optræden. De burde give deres gæster pengene tilbage - for magen til smagsløst optræden har jeg da aldrig set.
Toiletterne var så ulækre at selv min 5 årig ikke ville tisse på dem.
Vi kommer aldrig igen og kan absolut ikke anbefale det! Føj for en skandale.
Til den pris er jeg virkelig ked af…
Til den pris er jeg virkelig ked af oplevelsen,
vi kommer ihvertfald ikk igen.
Wc'et var så beskidt og ulækkert.
De ødelagde det ene nr ved at fjerne gulvet mens der blev optrådt.
Katte Showet blev der lavet trick der var synd for katten.
Ingen plads på gulvet da hestene optrådte.
Trods for vi sad på anden række kunne man ikk se hvad dem der optrådt med havde i deres kufferter på gulvet som en del af showet.
Datter på 11 år kedet sig flere gange under showet.
Efterlader affald/svineri i vores natur…
Efterlader affald/svineri i den smukke natur efter forestillingen. Jeg er rystet over at se, hvordan Cirkus Trapez efterlader Nørrevang i Birkerød med et værre svineri af mademballage, hygiejnebind osv. Det er respektløst!
Hyggeligt cirkus med en usædvanlig…
Hyggeligt cirkus med en usædvanlig nærhed. Dygtige artister, med flotte numre. Velpassede dyr. En dejlig eftermiddag, yderligere forstærket af at alle artister stod udenfor og sagde personligt farvel. Helt klart at anbefale.
Sød klovn. Slidt cirkus.
Havde i weekenden mine unger med ind og se Cirkus Trapez, hvilket var en oplevelse med blandede følelser.
Selve teltet, indretningen, siddepladser manegen, boden mm var slidt. Sad man ikke på forreste række, sad man på noget som skulle ligne bænke, der vippede og var alt andet end sikre for børn. Begge min børn klagede over alt alt for høj musik som ganske rigtigt var både for høj og larmende.
Indgangen havde en bod med slik, popcorn, sodavand mm men personalet her var ikke rigtig til stede og igen.. tingene var meget slidt og jeg var usikker på hygiejne forhold mm.
Selve artisterne og de forskellige shows var gode. Der var noget for alle og specielt klovnen Ursula var super underholdende og dygtig!
Jeg undre mig over at der i 2023 stadig findes cirkus som har dyre numre på programmet. Jeg troede vi var ovre den salgs - min holdning er at dyr ikke høre til i et cirkus, på så lidt plads, med så mange mennesker, i så høj en larm - det er synd!
Mine unger havde en god oplevelse og for det får i en stjerne, Ursula for den anden.
Bravo
Bravo, absolut et cirkus, der er værd at se! Giver gerne et stående applaus. Meget dygtige og enormt nærværende artistister. Alle som en. Alle virker som en stor og glad familie, fra hele verden, i dette hyggelige cirkus. Alle var virkelig talentfulde og imødekommende. Og så er det i børnehøjde, mine børn var fuldstændig opslugte af showet. Det er noget for alle aldre. Klovnen Ursula er genialt god. Popcornene er virkelig gode. Tak Trapez.
Tak for en Helt fantastisk forestilling…
Tak for en Helt fantastisk forestilling dygtige artister - Kan varmt anbefale en tur i cirkus trapez - vi ses
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.