Fantastisk service og et stort udvalg af både billige og dyrere cigarer. Bestilte et nogle lidt billigere hverdagscigarer, til når solen står rigtigt på terrassen på en hverdag, og så en mixpakke af 5... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Niiiiice!! Jeg har oprettet mig et langdistance abonnement. Jeg får et par spændende cigarer tilsendt hver måned. De bliver sendt direkte til min postkasse. Forsvarligt pakket ind i en lukket Boved... Zobacz więcej
Gls mister min pakke. 10 dage med tovtrækkeri frem og tilbage. Jesper fra cigarshop tager selv teten og opsøger pakkeshoppen hvor den er indleveret og finder ud af at GLS har håndteret den forke... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Kvalitets og luksus cigarer og tilbehør
Vestergade 21, 1456, København K, Dania
- mail@premiumcigars.dk
- cigarshop.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
God service, hurtig levering. Forsvarlig indpakning med Boveda. De arrangerede events gør firmaet endnu bedre. Topkarakterer herfra

Odpowiedź od Cigarshop.dk
Altid god service og forsendelserne er…
Altid god service og forsendelserne er pakket så cigarene er i tip top stand når de ankommer. De gange jeg har handlet hos Cigarshop.dk har cigerene været pakket i lufttæt plastpose med boveda element til at holde fugtigheden. Hos Cigarshop.dk ved man virkelig hvad man taler om!

Wonderful to work with
Wonderful to work with, quick shipment, cigars arrived perfect!

Odpowiedź od Cigarshop.dk
Extremely fast delivery and ease of…
Extremely fast delivery and ease of use.
Great selection of cigars and they were well packaged to be safe during transport.
I also appreciate that you can select single cigars instead of committing to a whole box.

Odpowiedź od Cigarshop.dk
Jeg har intet dårligt at sige om…
Jeg har intet dårligt at sige om cigarshop.dk så nemt er det!
En service udover det sædvanlige!
Fagligt dygtige!
Også bare nogle pisse lækre produkter!
Vi ses snart igen cigarshop.dk!

Odpowiedź od Cigarshop.dk
Fantastiske cigarer og en fornem pris
Fantastiske cigarer og en fornem pris. Ejerne af denne virksomhed har mange års erfaring indenfor deres fag. Derfor står de altid til rådighed med gode råd og service. De har sågar en facebook profil, hvor folk der nyder cigarer, kan dele deres erfaringer mm.
Hvis du leder efter et sted med gode cigarer, fed service og et fantastisk sammenhold så er cigarshop.dk stedet for dig.

Hurtig og sikker levering
God service samt hurtig og sikker levering.

Odpowiedź od Cigarshop.dk
Tak til Jesper hos Cigarshop.dk for…
Tak til Jesper hos Cigarshop.dk for hurtig levering og fremragende cigarer. God kvalitet og røg for pengene. Kan kun anbefales og skulle der være tvivl, er de virkelig fremragende til at forklare og hjælpe. 6 ud af 5 stjerner herfra. Bedre kan det ikke gøres.
Mvh. René W.

Danmarks absolut BEDSTE cigarshop
Danmarks absolut BEDSTE cigarshop! Altid hurtig levering og super god service. Kan kun give mine varmeste anbefalinger.

Odpowiedź od Cigarshop.dk
Det er altid en fornøjelse at handle her!
Det er altid en fornøjelse at handle med Jesper. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Om det er cigaren til nytårsaften, drengene der liiiige skal prøve en cigar for første gang eller man blot skal have til hverdagen, så er Jesper og Splendid Cigars garant for god service og lækre cigarer - altid. 🙌🏻
Og så kan man jo også ryge sine cigarer på Musen. Både sine medbragte, men også dem man køber på baren! 😍

Odpowiedź od Cigarshop.dk
Great selection and fast delivery!
Great cigar selection, great service and fast delivery!

Danmarks bedste
Danmarks bedste og nemmeste abonnementordning på cigarer, og det samme må siges om hjemmesiden, som byder på et godt og stort udvalg, for enhver smag.

Odpowiedź od Cigarshop.dk
Virkerlig gode priser på kvalitet cigar…
Virkerlig gode priser på kvalitet cigar sindssyg hurtigt levering især med postnord er man i tvivl om noget svare de virligt hurtigt i har overgået alle mine forventninger 10 ud af 5 stjerner

Fantastisk sted at handle
Fantastisk sted at handle. Jeg har handlet med indehaveren i mange år, og det har været en fornøjelse.
+9 ugers levering og svarer ikke på rykkere..
Ventede +9 uger for at få leveret fugtelementer til 590kr.
Betalte forud med MobilePay for at få hurtigere ekspedition (som foreslået i ordrebekræftelsen).
Rykkede adskillige gange i webshoppen, på emails og facebook uden tilbagemelding ?!
Kontaktede MobilePay mobilen (Jesper Remmer Petersen) uden der blev ringet tilbage.
Fik leveret fugtelementer i mellem størrelse, selvom jeg betalte for de store :(