Oceniono na 3 z 5

Super service og hurtig leveringstid. Dog er kvaliteten af de to kjoler jeg har købt ikke som jeg havde håbet. Voksenkjolen har et underligt snit - den skærer midt over brystet i stedet for under.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ihh har lige modtaget min bestilling, og hold da op en dejlig kvalitet🙏 glæder mig til min lille prins blir lidt større så han kan passe bodyen💙 er nok ikke mit sidste køb ved Chrums og vil klart... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fremragende webshop, hvor forventningerne til dit køb, i den grad bliver indfriet. Man kan virkelig mærke, at Chrums bruger meget energi på at tilfredsstille kunden. Alene måden varen er pakket ind på... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Wauw, inden for få timer efter at have lavet en bestilling har Trine allerede afsendt kjolerne og kommunikationen er fantastisk. Efter at have læst Trines gode anmeldelser her på Trustpilot, så glæde... Zobacz więcej

1. Sklep odzieżowy
  2. Sklep z odzieżą dla niemowląt
  3. Sklep z artykułami dla niemowląt
  4. Sklep z odzieżą dziecięcą
  5. Sklep z butami
  6. Sklep z odzieżą damską

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Et univers af matchende tøj, sko og acces til voksne og børn. Chrums skaber samhørighed igennem dit valg af tøj til dig og din familie, vis på en sjov og kærlig måde hvem du hører sammen med.

4,6

1 gwiazdka

Super oplevelse!

17 listopada 2021

Hej :-)
Tusind tak for dine flotte ord. Hvor er jeg glad for din oplevelse har været god.
Jeg håber på at give dig gode oplevelser igen.

Virkelig god

Virkelig god , så venlig service !

26 października 2021

Hej Sandie
Tusind tak for din flotte anmeldelse :-)
Jeg håber jeg får lov at sende pakker til dig igen en anden gang.

Oceniono na 4 z 5

Dejligt at kunne finde sødt matchende tøj

Dejligt at kunne finde sødt matchende tøj ;)
Hjemmesiden er lidt svær at navigere rundt i når man gerne vil se størrelser på våde voksen og barn modellerne. Men fandt det jeg søgte og hurtig levering er et plus

18 października 2021

Hej Rebecca
Tusind tak for din anmeldelse :-) Dejligt du er glad for dit matchende tøj. Tak for din konstruktive kritik, den vil jeg bestemt tage til mig, og se om ikke det kan gøres bedre.

Oceniono na 5 z 5

Lækre matchende kjoler til mor og barn

Lækre matchende kjoler til mor og barn. Hurtig levering.

11 września 2021

Hej Line
Tak for din flotte anmeldelse, den er jeg utroligt glad for. Jeg håber i bliver rigtig glade for jeres nye kjoler :-)

en fantastisk online butik

kom til og bestille forkert størrelse ser jeg i ordrebekræftelsen og som altid er de så fantastisk søde og ret det! hurtig levering og fantastisk service som altid.
det eneste minus de har for mange gode ting 😱👌 elsker og handle hos dem🙏

10 września 2021

Hej Nana
Du skal naturligvis have den størrelse du kan bruge, alt andet er da fjollet :-) Jeg håber du får en dejlig dag, og jeg glæder mig rigtig meget til at sende dig flere pakker.

Oceniono na 1 z 5

Jeg havde bestilt noget

Jeg havde bestilt noget, efter 14 dage fik jeg en mail om at min ordre var blevet annulleret

13 sierpnia 2021

Hej Thanja
Tusind tak for din anmeldelse. Det er naturligvis beklageligt, at jeg måtte annullere din ordre, men som jeg også skrev i mailen til dig, så er webshoppen ved at blive flyttet til ny platform, og derfor er jeg nødsaget til at annullere ordren. Yderligere skriver jeg også, at du kan bestille varerne med 20% rabat, så snart jeg lukker op på den nye platform.
Det er selvfølgelig ærgerligt, at dette går ud over din ordre, men jeg har desværre ikke anden mulighed.
Jeg håber du vil vende tilbage og benytte dig af rabatten.

Fantastisk og personlig service

Fantastisk og personlig service. Lækker kvalitet og hurtig levering! Jeg vender uden tvivl tilbage igen!

9 sierpnia 2021

Hej Trine
Tusind tak for din flotte anmeldelse. :-) Jeg glæder mig til at sende dig flere pakker.

Oceniono na 5 z 5

latori kjole i pink blomst💓

Købte latori kjolen i pink blomst til mig og mine to døtre på 4 år og 4 mdr.

Fantastisk kvalitet, godt service. Jeg er så tilfreds ❤️ Det er ikke sidste gang jeg handler hos Chrums.

5 sierpnia 2021
Opinia niezależna

Hej Liv
Tusind tak for din flotte anmeldelse :-) Jeg er super glad for de tilfredse ord! Og jeg glæder mig til at sende dig pakker igen.
Rigtig god weekend

En helt fantastisk service

En helt fantastisk service. Bestilt et sæt hvor mor trøjen var i rest ordre, så der var længere levering på denne. Dette så jeg dog ved bestillingen så var opmærksom på det. Alligevel modtager jeg en mail fra Trine om jeg har set at der er lidt levering på mor trøjen hvis nu ikke jeg havde set det. Så skøn service. 😀 Skulle slet ikke vente de 3-5 uger som der stod, der gik faktisk kun lige knap 14 dage. Igen flot, flot service. I har fået en fast kunde det er helt sikkert 🌟
* kvaliteten på tøjet er ligeledes HELT i top!

4 sierpnia 2021
Opinia niezależna

Hej Sarah
Tusind tak for din flotte anmeldelse :-) Dejligt du er tilfreds med oplevelsen. Jeg glæder mig rigtig meget til at sende dig flere pakker. :-)

Mor / datter kjoler

Har købt 2 ens smukke kjoler til min datter og jeg, i anledning af konfirmations-fest.
De er bare vildt flotte og slet ikke dyrt. Glæder mig til dagen.

18 lipca 2021

Hej Sara
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Jeg håber i får en dejlig konfirmations fest :-)

Oceniono na 5 z 5

Virkelig lækkert tøj og god service

Virkelig lækkert tøj og god service. Hverken første eller sidste gang jeg handler der 🙂

10 lipca 2021

Hej Vibeke :-)
Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Jeg glæder mig til at sende dig flere pakker.

Oceniono na 5 z 5

Super fedt tøj og flotte priser

Jeg er vild med sættene. Jeg købte nogle fede trøjer til mig og min søn. Prisen var fair, fragten hurtig og kvaliteten virker super.
Jeg har allerede anbefalet det til andre.

9 lipca 2021

Hej E.F.H :-)
Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Dejligt du er tilfreds og endnu mere dejligt du anbefaler det til andre, det sætter jeg stor pris på!

Oceniono na 5 z 5

Jeg stod og skulle bruge kjolerne akut…

Jeg stod og skulle bruge kjolerne akut en søndag og derfor skrev jeg til Chrums fredag. De var så søde og hurtige til at hjælpe mig. Jeg fik leveret mit tøj lynhurtigt og er super tilfreds med kjolerne. Ikke sidste gang jeg køber herfra.

8 lipca 2021

Hej Natalie
Tusind tak for din flotte anmeldelse :-)
Jeg er så glad for alting faldt på plads og kjolerne kom frem til tiden.
Jeg vil glæde mig til at sende dig flere pakker.

Oceniono na 2 z 5

Størrelserne er ikke korrekte og når…

Størrelserne er ikke korrekte og når man henvender sig til firmaet, får man blot at vide at andre har været fint tilfredse

6 lipca 2021

Hej Sofie
Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af du ikke føler dig mødt. Dog var din henvendelse en kommentar på Facebook, som jeg valgte at svare lidt frisk - det blev misforstået. :-) Det er naturligvis beklageligt, at du føler kjolen er for kort, men synes ikke det har super meget med størrelsen og gøre? Kjolen er kort til over knæet, det står både nævnt i beskrivelsen og kan ses på billederne.
Selve størrelserne på kjolerne ser jeg dog som meget passende og havde ikke forstået, ud fra din Facebook kommentar, at det var det du var utilfreds med?
Men for at vende tilbage til det du beskrev, så beklager jeg hvis ikke du var tilfreds
med mit svar.
Det er desværre ikke en mulighed for mig, at gøre noget ved længden på kjolen, da de bliver produceret sådan. På shoppen er der andre kjoler, som er længere, så der er lidt til alle.
Jeg håber det var svar nok - ellers er du meget velkommen til at sende en mail til trine@chrums.dk

Rigtig god aften

Oceniono na 5 z 5

tøjet er af meget god kvalitet

tøjet er af meget god kvalitet, og leveringsservicen er fremragende

4 lipca 2021

Hej Corina :-)
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Jeg elsker de billeder du har sendt af jer, hvor er i fine!

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej