Har været hos Christiant foto i dag,, Havde aftalt på forhånd Nudeart/portrættet, og gerne lidt mere frække fotos,, Han er dygtigt med setup og effekt, professionel i sit arbejde med Nudeart 😊 A... Zobacz więcej
Christiant
Jeg var så heldig at få en gratis baby fotografering gennem Facebook. Var idag afsted, og fik taget billeder af både sønnike på 6 måneder og storesøster på 5 år. Børnene følte sig hurtigt trygge i stu... Zobacz więcej
Vi var igår forbi Christian, hvor vi fik taget de fineste billeder af vores lille dreng, samt af os som familie. Rigtig god og kreativ fotograf, hvor vi følte os godt tilpas hele vejen igennem.... Zobacz więcej
Ingen slinger i valsen. VI blev guidet gennem det hele på bedste vis og han havde gode ideer til de klassiske familie og børnebilleder. Det hele var nede på jorden og der var dejlig afslappet stemn... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
Fotografen mødte aldrig op til fotosession.
Dagens Bedste net-deal havde et godt tilbud på 1,5 times fotosession hos den anmelderroste fotograf Christian Thøgersen. Det lød godt og jeg betalte og bestilte en tid til fotosession i Christian Thøgersens studie i København. Dagen inden optagelserne fik jeg en påmindelse fra ham på mail om, at jeg skulle huske min tid næste dag. Som i øvrigt var en hverdag, så jeg havde taget fri fra arbejde.
Vi (min søn og hans far og jeg) møder op, på adressen Rentemestervej 80, som er den adresse vi har fået opgivet at vi skal møde op på.
Låst dør:
Vi kan ikke finde hans studie, spørge de omkringliggende firmaer om de kender en fotograf i området. De siger at han holder til nede i hjørnet. Derned er der kun en låst dør - og en ringklokke. Der står ring på hvis døren er låst. Det gør vi nogle gange. Og efter et godt stykke tid, ringer jeg til Christian Thøgersens telefon men der er svarer på. Ringer flere gange med samme resultat. På et tidspunkt åbner en mand vinduet på førstesalen og fortæller os at fotografen ikke har været her i flere måneder, og at han har set flere som er gået forgæves på denne adresse.
Jeg vil klart fraråde nogensinde at smide penge ud på denne ikke eksisterende service. Firmaet Dagens Bedste er ikke meget bedre - de er endnu ikke vendt tilbage med et svar (man kan kun skrive til dem på nettet, og der efter vil de så vende tilbage indenfor 48 timer - hvilket ikke er sket) - efter jeg har kontaktet dem angående min oplevelse.
Rar oplevelse i afslappede omgivelser
Jeg var i dag med mine to teenagepiger til en fotosession hos ChristianT i Odense. En rar oplevelse i afslappende omgivelser og en masse gode og naturlige billeder af pigerne. Kan varmt anbefales. Vores problem bliver nu at udvælge få billeder til fremkaldelse blandt alle de gode billeder, der blev taget.
Dårlig service
Fik en fotosession af min kæreste som jeg valgte at bruge på vores nyfødte datter ..
Det eneste der var i lokalet var en hvid sofa , så er da glad for jeg selv havde lidt med .. Det virkede slet ikke professionelt på nogen måde!
Men skidt pyt , vi fik taget vores billeder og valgt dem vi ville købe .. Christian lovede vi ville have dem inden en 3 dages tid men vi har stadig intet modtaget efter 3 uger..
Vi har kontaktet ham flere gange , ringet og skrevet til ham men ingen respons. Til trods for vi ved vores beskeder er blevet læst..
Det er utrolig dårlig service og bestemt ikke en måde at få kunder på ..
Afslappet, fleksibelt, behageligt
Det blev en rigtig god oplevelse at være kunde hos Christiant:
Fotosesionen forløb enkelt, kreativt, afslappet og behageligt.
God udnyttelse af spændende lokationer i nærmiljøet.
En flaske koldt vand blev tilbudt undervejs.
Kan varmt anbefales...
Skod skod skod x endnu flere skod.
Afsindig dårlig erfaring med denne fotograf. Havde fået en gave (samlet værdi knap 1000) til en fotosession hos Christian T ikbh, men det viste sig ikke engang at være manden selv, som skulle tage billeder, men derimod en standin. Skod 1
Havde på forhånd fortalt at d skulle tages billeder af vores lille datter på 9 mdr, men lokalet bestod alene af en (engang) hvid sofa, og ingen andre remedier. Skod 2.
Fotografen (som vi i øvrigt mistænkte for slet ikke at være rigtig fotograf) havde absolut ingen børnetouch, og gjorde INTET for at få vores datter til at smile. Det resulterede i at de første 50 billeder, er vores datter uden smil. Skod 3.
Instruerede aldrig (jo at jeg skulle løfte hagen engang imellem, selvom vi havde fortalt ham at dette var vores første gang), kom med ingen ideer. Så i princippet stod han bare og tog billeder hele tiden. Skod 4.
Billederne var dårlige, lyset stod af h til, mange af billeder er rystede og vi var ikke centrerede på billederne. På nogle af billederne med sort baggrund kan man se folderne fordi lyset står forkert!!! Skod 5.
Da jeg spurgte fotografen hvilken opløsning billederne blev taget i, kunne han ikke svare mig. Han kunne heller ikke se det på computerskærmen. Han var nødt til at tage et billede før han kunne svare mig! Skod
Han oplyste os at vi fik alle billederne med på en cd, og at dette var med i prisen. Alligevel får vi dagen efter en regning fra Christian t på 950. Vi skrev til Christian at der var rale om en fejl, og hans svarede straks tilbage. ( vi havde heldigvis bedt om den anden fotogras nr samt mail, så vi skriftlig kunne dokumentere hans udsagn - han havde i øvrigt ikke noget visitkort???) Her fornylig har vi så lige fået en rykker!!!! Vi svarer straks at han skal bekræfte at det er en fejl, men trods rykkelser har vi stadig intet hørt. MEGET mystisk!!! Skod
Og i øvrigt var der ikke et eneste billede, som vi kunne bruge! Trist oplevelse. Skod!
Det er muligt at selveste Christian T er en dygtig fotograf - vi fik bare aldrig oplevet det! :-(
Fabelagtig fotograf!
Jeg kan varmt anbefale Christian som portrætfotograf; han formår at fange generte børns glimt i øjnene og give et minde for livet.
Næste gang vi skal bruge en fotograf, så er det ham jeg vil gå til først :)
Vidunderligt menneske og umådeligt dygtig!
God og professionel fotograf
Min mand og jeg fik taget billeder, da jeg er gravid, og vi gerne ville have et minde om min første graviditet - både af mig alene og af os begge. Det var en god oplevelse at blive fotograferet hos Christian. Alt foregik professionelt og roligt, og Christian havde gode ideer til billederne men var samtidig lydhør overfor vores ønsker. Vi har fået nogle meget fine og sobre billeder både med og uden tøj, og Christian har i billederne fanget de rigtige følelser hos os som førstegangsforældre.
God oplevelse
Min datter og jeg var i mandags D. 19 maj inde i Odense og få taget nogle mor/datter billeder. Er normalt ikke så glad for at blive fotograferet, men det var en god oplevelse. Det blev til en masse gode billeder, som vi glæder os til at få sat i glas og ramme.
Pris OK, kvalitet ringe, service ikke eksisterende.
Kan ikke anbefales. Fik taget fotoserie for noget tid siden og selvom selve fotooptagelser var en god oplevelse, var resultatet desværre ikke godt. Ganske få som var "gode" nok til at kunne udvælges og ved efterfølgende nærmere gennemgang hjemme af de udvalgte var de alle faktisk af en så ringe kvalitet at det blot blev til en enkelt fremkaldt, som virker som et "professionelt" fotografi. Efterfølgende henvendt mig, men mødte ingen forståelse i den "one-liner" vi fik tilbage på den længere mail sendt omkring hvad som eventuelt kunne gøres?
Har været hos en 4-5 fotografer inden og selvom de fleste kostede et par hundrede, er det klart at foretrække, fremfor at ende med noget man ikke kan bruge eller kun er "lidt" glad for.
Super!
Fantastiske billeder af mine to børn. Måtte bare have dem ALLE!!!
Fantastiske billeder
Christian er en fantastisk fotograf selvom Nichas kun er 2,10år og træt da det var lige ved sove tid, og derfor bare var rigtig på tværs.
Formåede Christian at få taget nogle fantastiske billeder af vores guldklump!!! 😍
Christian er så tålmodig, sød og nærværende, så man føler sig rigtig godt tilpas hos ham, og drengen var tryg med det samme.
Så vil klart anbefale ham til alle, og kommer med garanti selv igen. ☺️
stille og roligt med fantastisk resultat
Jeg har fået taget billeder hos Christian 2 gange nu og har begge gange fået nogle meget flotte billeder, god behandling og et fair tilbud.
Selvom vi ikke selv har haft så mange ideer selv til hvordan billederne skulle stilles op var det intet problem, man får den indflydelse som man vil ha og flotte billeder på begge måder.
Kan helt klart anbefales.
God og tryg stemning i studiet og fantastiske resultater!
For to år siden fik vi taget de skønneste billeder af vores lille familie - nu har vi været hos Christian igen og er mindst lige så begejstret som første gang...endnu engang skønne og flotte billeder! Det er absolut ikke sidste gang vi besøger Christians studie!!
Effektiv, dygtig og professionel fotograf
Christian Thøgersen har taget nogle fantastiske billeder af vores lille dreng på 2 måneder. Han var meget effektiv og før vi fik set os om var billederne taget. Resultatet er yderst tilfredsstillende og vi kan kun anbefale ham til alle andre.
Gode billeder trods ugidelig datter
Jeg er rigtig glad for billederne af vores datter. Selvom hun var ugidelig og ikke gad smile for meget, fik Christian alligevel fanget nogle rigtig gode glimt i hendes øjne:)
Vi kommer helt sikkert igen:)
Rigtig god oplevelse!
Jeg havde min fætter og kusine med og vi fik taget nogle vidunderlige billeder som jeg gav i bryllupsgave til deres mor dagen efter. :)
Christian var meget kreativ og jeg er bare så glad for alle billederne!
Dygtig fotograf, rolig og professionel.
Fotograferingen var en rigtig god oplevelse. Christian er tålmodig, rolig og høre hvad man har af ønsker. På trods af vores krudtugle af en søn, fik vi taget nogle fantastiske billeder og vil klart anbefale Christian T.
Dejlige billeder
Dejlig oplevelse, vi er nu blevet en masse skønne billeder af vores søn rigere...
Vi kommer helt sikkert retur:)
Rigtig god oplevelse trods 2 drenge med krudt i røven og en baby der var træt.
Rigtig god oplevelse.
Fik taget familie foto og foto af ungerne. Det blev et rigtig godt resultat trods en meget træt baby og 2 drenge (2 og 5 år) der havde en del fis på deres dagsorden ;-)
Sød og professionel fotograf og klart at anbefale. :-)
Dygtig fotograf, rolig og professionel.
En god oplevelse. Vil helt sikkert prøve/ bruge Christian igen! Han er rolig og høre hvad man har af ønsker!