Har været hos Christiant foto i dag,, Havde aftalt på forhånd Nudeart/portrættet, og gerne lidt mere frække fotos,, Han er dygtigt med setup og effekt, professionel i sit arbejde med Nudeart 😊 A... Zobacz więcej
Christiant
Jeg var så heldig at få en gratis baby fotografering gennem Facebook. Var idag afsted, og fik taget billeder af både sønnike på 6 måneder og storesøster på 5 år. Børnene følte sig hurtigt trygge i stu... Zobacz więcej
Vi var igår forbi Christian, hvor vi fik taget de fineste billeder af vores lille dreng, samt af os som familie. Rigtig god og kreativ fotograf, hvor vi følte os godt tilpas hele vejen igennem.... Zobacz więcej
Ingen slinger i valsen. VI blev guidet gennem det hele på bedste vis og han havde gode ideer til de klassiske familie og børnebilleder. Det hele var nede på jorden og der var dejlig afslappet stemn... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
Til CV, sociale medier eller bare fede billeder af sig selv!
En rigtig god oplevelse i trygge rammer.
Lokalerne er fede, Christian er dygtig og professionel.
Selv de rå billeder var fede og de færdige billeder var præcist det jeg ledte efter.
Det giver virkelig noget at have ordentlige billeder og det kan Christian hjælpe med.
Ikke tilfredsstillende kundebehandling
Jeg og min mand har fået fotograferet vores børn hos Christian, det endte desværre med en dårlig oplevelse og oplevelsen af, at vi ikke fik valgt de rigtige billeder. Vi havde heldigvis besluttet os for at tage derud sammen og det var en god beslutning for ellers var vi aldrig kommet levende derfra. Fotograferingen forløb ok takket være vi forældres indsats overfor børnene, fotografen kan ikke anbefales til børn. Han har aldeles ikke børnetække.... Efter endt fotografering kom den enormt ubehagelige situation over os, da vi valgte ikke at købe hele fotograferingen på cd. Vi havde sagt vi ønskede få gode billeder af børnene sammen og ikke 500 gode og dårlige billeder af børnene i samme tøj på cd. Det passede ikke Christian og så var den dårlige stemning lagt. Vi spurgte om vi kunne vælge billederne i fred og ro hjemmefra, men det kunne ikke lade sig gøre, så vi stod med 2 meget trætte små børn på armen som vi skiftedes til at underholde, trøste og spise af, mens vi samtidig skulle vælge 2 billeder ud af 500 fotos. En umulig opgave med en arrogant og sur mand i nakken og 2 hylende børn på armen. Vi gik chokerede derfra, uacceptabel situation at sætte os og børnene i. Fakturaen var naturligvis på et forkert beløb, hvilket vi fik rettet da vi henvendte os. Pengegrisk og dårlig kundebetjening betegner oplevelsen. Vi vender ikke tilbage...
Uacceptabel oplevelse
Jeg har en aldeles dårlig og uacceptabel oplevelse med Christian Thøgersen. Jeg havde konfirmation for ca. 3 år siden, og en af mine gaver var en fotografering fra mine brødre. En måneds tid efter min konfirmation mødte jeg op til aftalt tid. Han begyndte, at snakke og snerre en fed dame, som havde været fotograferet der tidligere, som var meget utilfreds. Mig og min synes alligevel han virkede rigtig troværdig, flink og betalte ham selvfølgelig på stedet. Han begyndte at fotografere mig, og opførte sig meget professionelt. Jeg var en rigtig glad pige, det havde altid været en drøm, at få taget professionelle billeder. Han fortæller, at der vil blive sendt et digitalfoto af mig med posten, og resten modtager jeg via mail. Efter to måneder synes vi alle det var rigtig underligt vi ikke havde modtaget nogle billeder af mig. Vi begyndte at ringe, skrive massere af mails osv. men med intet svar. I dag har jeg stadig ikke fået mine billeder, og er rigtig utilfreds. Jeg vil ikke anbefale, at betale ham før arbejdet er udført, og du har fået billederne. Han er desværre IKKE troværdig.
Kristina

Odpowiedź od Christiant
3 gode oplevelser
3 år i træk har Christian fotograferet vores datter, næste år kommer vi igen :-D
Meget professionel og super gode billeder
Vi blev virkelig positiv overraskede, da det viste sig at Christian var så professionel. Han virkede meget erfaren, og har fået taget nogle knald gode billeder, både gruppe og profil. Vi kan helt klart anbefale ham!!!
Venlig betjening og god kvalitet.
Det var en god oplevelse at få taget billeder og det var god kvalitet. Kan klart anbefales.
som at finde guld i en baggård
vi var lidt skeptiske i starten, men blev overvældet af hvor behagelig en oplevelse det var, at blive fotograferet af Christian Thøgersen. kvaliteten af billederne er meget professionel og han er fleksibel ift at prøve forskellige ideer af. vi synes virkelig af vi fik meget for pengene og gik derfra med en god mavefornemmelse.
Endnu en god oplevelse
Dette er anden gang Christian fotograferer familien. Christian har øje for babyfotos og for at få det gode ud af den korte tid inden vores søn mister tålmodigheden. Under seancen er der fuld opmærksomhed og service.
Rigtig god fotograf som laver gode billeder
Christian thøgersen laver rigtig gode billeder og fanger de sjove øjeblikke samt seriøse billeder. Jeg er overrasket over hvor gode billeder han fik taget. Helt sikkert et besøg værd
Gode billeder - endnu engang 👍
Endnu engang er børnene blevet fotograferet hos ChristianT. Endnu engang en super oplevelse. Og endnu engang har vi fantastiske billeder at se på i fremtiden...
Tak for nogle gode timer, vi ser frem til familie og venner glade ansigter.
Fantastiske billeder!
det var en super god oplevelse og nogle overaskende gode billeder klart noget der kan anbefales, super god service dejlig fotograf bare generelt et fantastisk selvskab og nogle fantastiske billeder!!! 5 ud af 5 stjerne fra mig af!!!! christian Thøgersen længe leve! :D
Fantastiske billeder og helt igennem en god oplevelse
Jeg havde købt en prøvefotografering hos groupon og det var tillige min første oplevelse hos en professionel fotograf, så jeg havde ikke de store forventninger.
Det kunne jeg nu sagtens have haft, da de i så fald ville være blevet indfriet til fulde!
Christian er fagligt dygtig, professionel og formår at skabe et trygt miljø. Vi havde et super samarbejde og resultatet var nogle fantastiske billeder.
Jeg gik derfra en oplevelse rigere og med følelsen af at være den smukkeste kvinde i hele verden - og det er jo ikke den værste følelse at have! :-)
Super gode billeder og rigtig god oplevelse
Jeg har i dag fået taget en række super gode billeder af min søn på 5 år. Dygtig og behagelig fotograf, der er rigtig god til børn. Vi så alle billederne igennem sammen og jeg fik dem alle sammen med hjem så jeg kan sidde hjemme og vælge ud. Glæder mig til at give julegaven til bedsteforældrene i år :-)
Kan varmt anbefale Christian og det er bestemt ikke sidste gang vi har besøgt ham
Tak for et godt stykke arbejde Christian
Perfekt portrætfotografering og billedbehandling - vi ses Christian!
Rigtig dejlig oplevelse
Havde ved et tilfælde set billeder på Christians hjemmeside og var imponeret..derfor slog jeg hurtigt til på Facebook, da der kom et Groupon tilbud på fotografering til 99,-.
Stemningen blev meget hurtigt afslappet, han var lydhør over for forslag og havde heldigvis selv en masse.
Det var en super oplevelse..han er en ung talentfuld og dygtig fotograf.
Da session var slut havde min kæreste og jeg ca. 500 billeder at vælge imellem..vi gjorde hurtig proces og købte allesammen med det samme, så kan vi sidde og vælge de bedste ud derhjemme til redigering.
Vi gik begge derfra med en dejlig følelse, og jeg ydermere med en følelse af gudindestatus.
God oplevelse
Min familie og jeg blev i dag fotograferet af Christian. Det var en god oplevelse med en god stemning og vi er meget glad for billederne
God oplevelse, dejlige billeder, afslappet stemning :)
Der var en afslappet stemning helt fra starten af og det blev en rigtigt hyggelig fotosession. Der var god kemi og Christian er meget tillidsvækkende og kompetent.
Der kom rigtig mange (klik-klik-klik det går stærkt ;) ) gode billeder ud af det og det var meget svært at vælge hvilke der var bedst :)
Fantastisk oplevelse
Havde en god oplevelse, og følte mig tryg.
Christian havde mange gode ideer, og lyttede på samme tid til de ideer jeg kom med.
Er yderst tilfreds med mine billeder.
Rigtig gode billeder
Vi benyttede os af Christiant.dks tilbud på Facebook. Vi kendte kun til Christian´s hjemmeside inden vi fik taget billeder af hele familien. Hjemmesiden lever meget godt op til de billeder vi fik taget. Christian tog nogle fantastisk gode billeder og vi havde enormt svært ved at vælge, hvilke billeder vi skulle bruge. Så vi er meget tilfredse med billederne og behandlingen og bestiller gerne tid hos Christian igen
Fuldt ud tilfreds!
Jeg er blevet fotograferet med min bedste veninde og søn i dag og jeg er så tilfreds med mine billeder! Jeg har altid haft det svært med billeder men ved Christian følte jeg at man kunne være som man er og at man fik gode råd til hvordan man skulle gøre!
Der udover synes jeg at han er vildt god til børn og giver dem den tid de skal have. Man kan mærke at han har overskud og går ind i det han laver!
Jeg er mere end tilfreds med mine billeder og jeg vælger helt sikkert Christian næste gang mig og mit barn skal fotograferes!