Oceniono na 5 z 5

Aldrig set jeres produkt tidligere. Det er bare helt genialt. Modtageren af gaven var overvældet. Ikke sidste gang jeg handler med jer. Og slet ikke dyrt😃

Oceniono na 5 z 5

Produkt, kvalitet, hurtighed. En helt igennem dejlig oplevelse igen. Service og kundesupport er helt fantastisk. Vi kommer snart igen

Oceniono na 5 z 5

Fungerer perfekt og de kom hurtigt, så jeg kunne bruge dem som påskeæg🤗🤗 Jeg er mere end tilfreds TAK for super service❤️

Oceniono na 5 z 5

Virkelig flotte produkter og super god kundeservice 🤩 Jeg modtog noget chokolade der var gået istykker under transporten, ingen problemer med at få tilsendt noget nyt af den flinke chokolademand 🙂... Zobacz więcej

1. Sklep z czekoladą
  2. Sklepy ze słodyczami

Napisane przez firmę

Hvad smager vores chokolade af? Vores chokolade smag er ikke for sød, bitter eller tør. Vi vælger bestemte kakaobønner for at sikre den silkeagtig struktur og den cremede smag uden at tilføje mælk. - Den mørke chokolade min. 58% - Den lyse chokolade min. 32% - Den hvide chokolade er kakaosmør Kvalitets chokolade? Vi bruger ægte førsteklasses ingredienser til at lave vores fantastiske kreationer. Dette er hvad der virkelig adskiller os. Vi bruger ‘’Trinitario’’, fra Venezuela; en ekstremt efterspurgt sort, der bruges i mindre end 10% af verdens chokoladeproduktion. Vores chokoladeproducent er Belgiske Barry Callebaut. Håndlavet chokolade? Ja, alle vores fine chokolader er håndlavede. Der er ingen maskiner involveret. Hver stykke chokolade er gjort færdigt i hånden for at give det realistiske eller rustne udseende. Det fødevaregodkendte sukkerpulver børstes på med pensel, og sprøjtes ikke på med airbrush! Opbevaring af chokoladen? Opbevar det blot et mørkt og tørt sted (køkkenskab). Det anbefales ikke at lægge det i køleskabet eller i direkte sollys. Hvor længe holder chokoladen sig? Mindst 12 - 24 måneder efter købet

4,8

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Fantastisk produkt

Altid en fornøjelse at handle med chokodesign. Fantastisk service og lynhurtig levering og produktet lever til fulde op til mine forventninger

Tusind tak for de 5 stjerner og din flotte anmeldelse 🤩🍫
Det glæder os oprigtigt at høre, at det altid er en fornøjelse at handle hos os – og at både service, levering og produkt lever helt op til dine forventninger ❤️✨
Den slags feedback betyder virkelig meget for os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

Produkt, kvalitet og hurtighed

Produkt, kvalitet, hurtighed.

Tusind tak, Karin, for de 5 stjerner og din fantastiske anmeldelse 🤩🍫
Det glæder os oprigtigt, at både produkt, kvalitet, hurtighed og service endnu en gang levede op til dine forventninger – det betyder virkelig meget for os ❤️✨
At I vender tilbage igen og igen er den største tillid, vi kan få.

Vi glæder os allerede til at byde jer velkommen igen!

Oceniono na 5 z 5

Lynhurtig levering og igen fantastisk…

Lynhurtig levering og igen fantastisk vellignende

Tusind tak, Pia, for de 5 stjerner 🤩🍫
Det glæder os, at du igen oplever lynhurtig levering og vores vellignende chokoladedesign – det betyder rigtig meget for os.
Tak for din tillid, vi glæder os til at forkæle dig igen ❤️

Er tilfreds 🤗

Er tilfreds 🤗
men det ville være rart hvis der var mål på størrelsen

Odpowiedź od Chokodesign

Tusind tak for din anmeldelse 🤩🍫
Dejligt at høre, at du er tilfreds 🤗

Angående størrelsen, så er målene beskrevet i shoppen under “Opbevaring af chokoladen”. Vi tager dog din feedback til os og vil se på, om det kan gøres endnu tydeligere fremover 👍

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det – og fordi du valgte Chokodesign.dk ❤️

Super flot indpakning

Super flot indpakning, fantastisk service

Tusind tak, Lena, for de 5 stjerner 🤩🍫
Det glæder os oprigtigt, at både indpakningen og servicen levede op til dine forventninger.
Vi lægger stor vægt på detaljerne i hele oplevelsen – så din feedback betyder meget for os ❤️

Vi håber at kunne forkæle dig igen.

Oceniono na 5 z 5

Fungerer perfekt og de kom hurtigt

Tusind tak, Birgitte, for de 5 stjerner og din skønne anmeldelse 🤩🍫
Hvor er det dejligt at høre, at det hele fungerede perfekt, og at du nåede at bruge dem som påskeæg 🤗🐣
Vi er virkelig glade for, at du er mere end tilfreds – det betyder rigtig meget for os ❤️

Tusind tak for de søde ord og din tillid!

Udsenet er perfekt

Jeg syntes det er helt flot alle de ting i kan lave i chokolade

7 kwietnia 2026

Tusind tak, Lena, for de 5 stjerner 🤩🍫✨
Hvor er det skønt at høre, at du synes, det er flot alt det, vi kan lave i chokolade – vi elsker netop at overraske med nye og kreative designs 🎨🍫😍
Det betyder rigtig meget for os, at du lægger mærke til detaljerne 🙏❤️

Tak fordi du valgte Chokodesign.dk – vi glæder os til at overraske dig igen 🤗🎁

Genialt produkt

Ikke sidste gang jeg handler med jer.
Og slet ikke dyrt😃

7 kwietnia 2026

Tusind tak, Palle, for de 5 stjerner og din fantastiske anmeldelse 🤩🍫
Hvor er det fedt at høre, at du synes, vores produkter er helt geniale – og at modtageren blev overvældet 😃🎁
Det er præcis den oplevelse, vi gerne vil skabe!

Og at du samtidig synes, det ikke er dyrt, gør os ekstra glade 🙏✨
Vi glæder os allerede til næste gang du handler hos os ❤️

Oceniono na 5 z 5

Jeg har haft en rigtig dejlig oplevelse…

Jeg har haft en rigtig dejlig oplevelse med køb af en jagt udgave til min svigerfar.
God, hurtig og sikker levering! Alt var perfekt og han, som 75 årig var i ekstase over det håndværk der er eksekveret her! 100000000000000 tak.

1 kwietnia 2026

Tusind tak, Martin, for de 5 stjerner og din helt fantastiske anmeldelse 🤩🍫
Det glæder os virkelig at høre, at jagt-udgaven var en succes – og at din svigerfar blev så begejstret 🙏🎁
At høre, at håndværket skaber så stor glæde, er præcis derfor, vi gør det, vi gør ❤️

Og de 100000000000000 tak tager vi imod med et stort smil 😄
Tak fordi du valgte Chokodesign.dk – vi håber at kunne glæde jer igen.

Tusind tak, Charlotte, for de 5 stjerner 🤩🍫
Det glæder os, at chokoladen blev leveret hurtigt – en vigtig del af oplevelsen hos os.
Vi sætter stor pris på din feedback og håber at kunne forkæle dig igen.

Hurtig og fin levering.

Hurtig og fin levering.

Tusind tak, Kirsten, for de 5 stjerner 🤩🍫
Det glæder os, at du oplevede en hurtig og fin levering – det er en vigtig del af den samlede oplevelse hos os.
Vi sætter stor pris på din feedback og håber at kunne byde dig velkommen igen.

Fantastisk service.

Fantastisk service.

30 marca 2026

Tusind tak, Susan, for de 5 stjerner 🤩🍫
Det glæder os oprigtigt, at du oplevede vores service som fantastisk – det er noget, vi sætter en stor ære i.
Tak for din tillid, vi håber at kunne forkæle dig igen.

Flot og hurtig levering

Flot og hurtig levering

30 marca 2026

Tusind tak, Jette, for de 5 stjerner 🤩🍫
Det glæder os, at du oplevede både flotte produkter og hurtig levering – præcis som vi ønsker det.
Vi sætter stor pris på din feedback og håber at kunne forkæle dig igen.

nemt bestille hurtig levering

nemt at bestille hurtig levering

16 marca 2026

Tusind tak, Kurt, for de 5 stjerner 🤩🍫
Det glæder os, at du oplevede en nem bestilling og hurtig levering – det er en vigtig del af den samlede oplevelse hos os.
Vi sætter stor pris på din feedback og håber at kunne byde dig velkommen igen.

Fin chokolade

Fin chokolade. Hurtig levering. God indpakning.

16 marca 2026

Tusind tak, Grethe, for de 5 stjerner 🤩🍫
Det glæder os oprigtigt, at både chokoladen, leveringen og indpakningen levede op til dine forventninger.
Vi lægger stor vægt på kvalitet og detaljer i hele oplevelsen – så din feedback betyder meget for os.

Vi ser frem til at forkæle dig igen ❤️

Oceniono na 5 z 5

Virkelig flotte produkter og super god…

Virkelig flotte produkter og super god kundeservice 🤩
Jeg modtog noget chokolade der var gået istykker under transporten, ingen problemer med at få tilsendt noget nyt af den flinke chokolademand 🙂🙂
Uderst tilfreds 🙂 10 stjerner herfra ✨

17 marca 2026
Opinia niezależna

Tusind tak, Maya, for de 5 stjerner – og de 10 i bonus 🤩🍫✨
Vi er selvfølgelig kede af, at noget gik i stykker under transporten, men rigtig glade for, at vi hurtigt kunne finde en løsning for dig 💪
Og tusind tak for de søde ord om “den flinke chokolademand” – det varmer virkelig 😊

Hvor er det dejligt at høre, at du er yderst tilfreds – det betyder alt for os ❤️
Tak fordi du valgte Chokodesign.dk!

Den perfekte gave

Nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig levering.

2 marca 2026

Tusind tak, Anna, for de 5 stjerner 🤩🍫
Dejligt at høre, at du synes hjemmesiden er nem og overskuelig – og at leveringen var hurtig 💪✨
Tak fordi du valgte Chokodesign.dk ❤️

Meget flot design.

Pakken levede op til vores forventninger og lidt mere.
Indholdet var meget natur-tro

2 marca 2026

Tusind tak, Lilli, for de 5 stjerner 🤩🍫
Hvor er det dejligt at høre, at pakken levede op til – og endda overgik – jeres forventninger. At chokoladen virker naturtro er lige præcis det, vi går efter ❤️✨
Tak fordi du valgte Chokodesign.dk!

— Team Chokodesign.dk

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej