Bedste slikbutik i Aalborg, som ovenikøbet har den bedste service. Vi er meget tilfredse, og kan varmt anbefale et besøg, hvis man ikke kender butikken
Reakcja na opinię
Danmarks bedste slik butik. Kan klart anbefales Kastetvej Det skal prøves👍👍👍 Rigtig god service sød mennesker der arbejder
Reakcja na opinię
Man kan virkelig smage, at slikket er friskt og ikke har ligget i en bland-selv-slik boks i flere uger som i supermarkedet. Hurtig og problemfri levering.
Napisane przez firmę
Vi sætter en stor ære i, at vores slik og lækkerier har en god kvalitet og vi udvælger derfor vores leverandører med nøje og omhyggelighed.
kastetvej 11 , 9000, Aalborg, Dania
- info@candysweet.dk
- candysweet.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Bedste slikbutik i Aalborg
god service og meget imødekommende …
god service og meget imødekommende og hurtig til at komme og alt smager fantastisk
Bedste slikbutik i byen!
Bedste slikbutik i byen! Med masser af vælge imellem og rigtig god service!🤩
God og imødekommende service
God og imødekommende service. Fik sammensat nogle slikposer til børn, og de passede lige præcis på det vi skulle bruge.

Odpowiedź od Candysweet
God service og lækkert slik
Hurtig levering og fint udvalg
Hurtig levering og fint udvalg - Frisk slik og perfekt til en hyggeligt fredag 👌

Odpowiedź od Candysweet
Hurtig levering og personalet er altid…
Hurtig levering og personalet er altid hjælpsom

Odpowiedź od Candysweet
Da butikken åbnede var det perfekt
Da butikken åbnede var det perfekt. Men de er godt nok blevet lidt sløset. Skittels i m&m knapper. Og fersken i haribo ferskenbøtter selv om det ik er haribo. Der er ofte flinke medarbejder dernede. Men der er også dage hvor man kommer ned, medarbejder kommer løbende ud fra baglokalet, og man føler som om de tænker (skynd dig nu og gå) selvom man er den eneste i butikken.

Danmarks bedste slik butik
Danmarks bedste slik butik. Kan klart anbefales Kastetvej
Det skal prøves👍👍👍
Rigtig god service sød mennesker der arbejder

Odpowiedź od Candysweet
Fantastisk kundeservice og masse af…
Fantastisk kundeservice og masse af forskellige typer slik
Kan helt klart anbefales

Odpowiedź od Candysweet
Hurtig levering og god kundeservice
Hurtig levering og god kundeservice! Kan klart anbefales.

Verdensklasse slikbutik
Verdensklasse slikbutik! Uden tvivl den bedste i byen🍭✨

Odpowiedź od Candysweet
Mega go slik elsker det🫶🏻Godt udvalg…
Mega go slik elsker det🫶🏻Godt udvalg en masse muligheder 100% også der jeg skal have slik fra næste gang🍬🍬🫶🏻

Odpowiedź od Candysweet
Klasse butik med alt til den søde tand…
Klasse butik med alt til den søde tand og god service.
Kan klart anbefales

Odpowiedź od Candysweet
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.