Super slow on shipping, and much more expensive, just get it from Amazon with free shipping.
Zobacz, co mówią recenzenci
Tre av de beställda av mig fyra chia påsar kom trasiga. Påsarna låg i en ynklig kartong utan papper eller plast varken under, mellan eller över påsarna. En hel del chia hade runnit ur påsarna. Har k... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Livraison rapide et marchandises bien emballées. Le prix pour 5kg est exceptionnel, et je compte en recommander rapidement car je suis un gros consommateur de graines de chia (avec mon épouse égalemen... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg købte online d. 14.06.2022 og har fortsat ikke modtaget min varer endnu. Har skrevet til dem d.20.06.2022 deres infi-mail og d. 22.06.2022 sales-mail. Pengene er trukket fra min k... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Bio chia seeds from the farmer in Bolivia directly to the customer. Higher quality, lower price
Dane kontaktowe
Holandia
- chia-direct.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Super slow on shipping
Chia.com is a backorder scam.
Ordered a chia pet from chia.com. Two weeks later there's no tracking info, no customer service, no help at all. From what I've learned this company takes your money, then once they have enough orders they get pieces made... then they ship 4-6 months later. Essentially a bait and switch style supply chain with backorders.
I placed my order for a Willie Nelson…
I placed my order for a Willie Nelson Chai-pet on 12/16/24. I never received notice that it had shipped and of course it did not arrive for Christmas. I sent them two emails with no response. If you want one of their products get it from Amazon. Better service, quick shipping. I would not buy direct from Chia. Com.
Moringa poeder gekocht voor zeer goede…
Moringa poeder gekocht voor zeer goede prijs. Kwaliteit is ook erg goed. Mooi groen, ruikt vers en goed verpakt
Always reliable quality and fast…
Always reliable quality and fast delivery. I am satisfied with the products and the service
Ordering superfoods many years with…
Ordering superfoods many years with this company and always very good price and fast delivery
Det er helt umulig å bestille varer fra…
Det er helt umulig å bestille varer fra nettestedet. Får bare beskjed om at det ikke er en betalingsmåte til denne adressen. Veldig rart da jeg har bestilt tidligere uten problemer og var fornøyd med bestillingen. Helt umulig å komme i kontakt med firmaet
Moringa over datum
Moringa besteld via bol. Product was over datum. Gemaild maar geen oplossing gekregen.
Die gelieferte Chia samen entspricht…
Die gelieferte Chia samen entspricht voll und ganz der Beschreibung. Sie ist qualitativ hochwertig und erfüllt meine Erwartungen
Best geprijsde acai
Best geprijsde acai. Goed van kleur en 100% puur
KØB IKKE... DINE VARER BLIVER IKKE SENDT
Pengene er trukket fra min konto og virksomheden har ikke reageret på mine mails.
Jeg valgte at købe fra websitet fordi de havde fået delvis gode anmeldelser på trustpilot. Men åbenbart skal man heller ikke stole på disse anmeldelser.
Utrolig skuffende og uprofessionel...
Kommentar til chia-direct.com d. 05.07.2022:
Jeg kontrollerer løbende min spam-indbakke og jeg har desværre ikke modtaget nogen mails fra jer vedrørende min tidligere mails ej heller refundering. Refunderingsbeløbet er ikke indsat på min konto endnu.
Venligst send jeres bevis til min mail.
På forhånd tak,
Kommentar til chia-direct.com d. 06.07.2022:
Min ordrenummer er [Ordre #299] og ud fra dette nummer, kan I finde min mail-adresse. Derfor skal jeg bede dig om at sende mig beviset på jeres refundering.
På forhånd tak,

Jeg har bestilt Chia for 900 kr
Jeg har bestilt Chia for 900 kr. d. 23. Maj 2022, men har stadig ikke modtaget pakken her pr. 19. Juni 2022. Firmaet reagerer ikke på mine mange henvendelser.
Bh
Benjamin

Colis endommagé
Colis endommagé
J'ai bien reçu ma Commande n°696, passée le 03/04/2022, mes graines de Chia biologiques de 20kg ont été livrées très rapidement mais lors de la livraison j’ai constaté toute de suite que le colis a été endommagé car des graines de chia sortaient du carton lors de la remise, c’est même tombé sur les escaliers, étant au 3ème étage ( les graines fines étaient tombées sur les marches)
Sur les 20 sachets (d’un kilo chacun), 1 seul a été cassé, certainement durant le transport, je ne sais pas comment contacter directement Chia direct et surtout lui envoyer toutes les photos que j’ai immédiatement prises.
Mis à part mis ce désagrément, je suis contente de la réception rapide et surtout de la qualité des graines de chia reçues. Je suis prête à vous envoyer les photos, je ne sais pas comment le faire à travers ce site.
Merci d’avance pour votre compréhension !

Odpowiedź od Chia Direct
Goed product en snel geleverd
Goed product en snel geleverd. Zak is hersluitbaar dus wrg handig in gebruik
Tre av de beställda av mig fyra chia…
Har kontaktat Chia Direkt flera gånger men inte fått respons.

Excellent produit sur Chia direct
J'utilise le chia de cette société, excellent produit, excellent rapport qualité prix, je recommande fortement. N'ayez pas peur de commander , ils sont très sérieux !
Gode produkter og gode priser
Købte nogle forskellige produkter fra Chia Direct og leveringstiden var hurtig.
Gode priser og gode HQ produkter.
Kan ikke sætte fingeren på noget....fuld tilfredshed herfra.
bra leverans och enkel beställning
bra leverans och enkel beställning
//Adam
alles goed
heb al vaak via bol.com van dit merk gekocht en nu direct via de eigen website. Alles goed verpakt en heerlijk vers. Ben benieuwd naar nieuwe produkten
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.