Jeg købte et headset til min Telefon i december måned, jeg brugte det ganske få gange. Desværre gik det i stykker, ved at det blot blev taget op af lommen - jeg skrev derfor indtil kundeservice, der k... Zobacz więcej
Fik desværre lavet en fejl på en mindre ordre til CheapGear, men det var fixet uden extra udgifter på 2 dage via mail og ny levering. Super god samt meget positiv og professionel betjening og håndter... Zobacz więcej
Købte et cover til min iPad, som dog var lidt forsinket, men blev godt informeret og kompenseret af deres utrolig service minded personale. Nem, hurtig og sikker handel. Kan varmt anbefales! Mvh. Mi... Zobacz więcej
Superb kundeservice. Vores datter havde ønsket sig et cover til hendes Ipad. Hendes moster kom til at bestille den forkerte størrelse. Ved henvendelse sendte de med det samme et nyt og en retur-kuvert... Zobacz więcej
Stationsvej 2C, 5260, Odense S
- info@cheapgear.dk
- cheapgear.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
God service ,hurtig levering
Man kan roligt handle med CheapGear
Der er god service og hurtig levering
Har handlet der flere gange !
God service hurtig levering

Odpowiedź od CheapGear.dk
God og hurtig service
Bestilte varen og modtog den få dage efter - nemt og hurtigt
iphone headset kopi
Virkede kun på de ene øre
Sent retur
Fik pengene tilbage hurtigt
Yderst professionelt og hurtig service
Nikolaj, tusind tak for god service, lyn hurtig og nem bestilling og ikke mindst din håndtering af returvarer.
Du kan trygt handle her!!!!!
Hurtigt, professionelt, og endda portofri forsendelse.
Hurtig, billigt og endda med portofri forsendelse.
Professionelt fra hjemmeside kontakt til levering af varen.
Anbefaler gerne køb hos cheapgear.
Problemfrit
Har brugt dem af flere omgange. Fin beskrivelse, hurtig levering.
Alt som det skal være.
Bestilte opladeren til min Iphone om lørdagen og fik den om tirsdagen, som jeg regnede med, så ingen problemer her.
Kan klart anbefale Cheapgear.dk, hvis man mangler noget til sit apple produkt.
Køb af iPad mini cover
Varen er i orden og prisen er fin. Leveret fra dag til dag. Yderst tilfreds og handler gerne hos Cheapgear igen.
Tillidsvækkende
Coveret jeg købte,var pænt,og vel udført.
Prisen perfekt.
Leveringen til den aftalte tid og i orden.
Jeg er meget tilfreds,og anbefaler gerne firmaet til andre.
Super service!!
Har købt et Ipad cover hos cheapgear som desværre var revnet lidt. Men skrev bare og fortalte det... og vupti to dage efter lå der et nyt i postkassen.
De er bare hurtige til at bytte over hvis der er sket noget med varen og der er super levering. Kan helt sikkert anbefales👍
Hurtig ekspedition😀
Ingen slinger i valsen, rimelige priser og virkelig hurtig ekspedition. Meget tilfreds, handler der gerne igen.....