Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Fik desværre lavet en fejl på en mindre ordre til CheapGear, men det var fixet uden extra udgifter på 2 dage via mail og ny levering. Super god samt meget positiv og professionel betjening og håndter... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Købte et cover til min iPad, som dog var lidt forsinket, men blev godt informeret og kompenseret af deres utrolig service minded personale. Nem, hurtig og sikker handel. Kan varmt anbefales! Mvh. Mi... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

4,7

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Fup firma. Ingen vare og ikke muligt at kontakte.

Jeg bestilte et cover. Efter en uge skriver jeg til firmaet, da jeg stadigvæk ikke har modtaget mine vare.
Ingen reaktion. Jeg ringer så til deres kundeservice, men numret eksistere ikke mere.
Firmaet eksistere åbenbart ikke mere, men pengene kan de godt finde ud af trække.
Det er et fup firma og det rene svindel.

23 listopada 2016
Oceniono na 1 z 5

Ingen mulighed for kontakt

Købte et AC/USB stik. Modtog det meget hurtigt.
Dog virkede det ikke. Har prøvet både med til telefonen og til tablet.

Har ringet til Cheapgear 8-10 gange, samme besked; send en mail eller ring senere.
Har sendt 3 mails. Intet svar. Har endda truet med Facebook og Trustpilot, intet svar.
Der er så mange gode udbydere på dette marked, så vælg en anden!

2 sierpnia 2016

Hurtig ekspedition

Aldrig er en handel gået så hurtig før, fra samtalens begyndelse af handelen til jeg kunne afhente den på posthuset..... 15:30 til 12:00 dagen efter.

1 sierpnia 2016
Oceniono na 4 z 5

Hurtig levering

Varerne kommer med det samme og er billige, men iPhone ledningen til oplader er uoriginal så holder ikke så længe som en ægte.

27 lipca 2016

Tilfreds

Hurtig levering, vare som forventet..... er godt tilfreds !

2 lipca 2016

Service udover det forventede

Superb kundeservice. Vores datter havde ønsket sig et cover til hendes Ipad. Hendes moster kom til at bestille den forkerte størrelse. Ved henvendelse sendte de med det samme et nyt og en retur-kuvert med porto. Service udover det forventede.

25 lutego 2016
Oceniono na 5 z 5

Skide god kundeservice og hurtigt levering!

Jeg købte et headset til min Telefon i december måned, jeg brugte det ganske få gange. Desværre gik det i stykker, ved at det blot blev taget op af lommen - jeg skrev derfor indtil kundeservice, der kom hurtigt et svar. De vil gerne sende et nyt til mig, dagen efter havde jeg allerede mit headset igen! Kundeservicen kunne ikke være bedre! Endnu engang tak til Cheapgear

27 stycznia 2016

Perfekt

Jeg kan kun give 5 stjerner, da der intet var at påtale. Jeg fandt meget nemt hvad jeg skulle bruge til meget fin pris og endda FRAGTFRIT. Meget fin kommunikation via e-mail. Fik min bestilling første arbejdsdag efter af have afgivet min ordre. Efter min mening kan man trygt handle her.

29 grudnia 2015

Fortjener 6 stjerner

Jeg bestilte 2 headsæt, som ankom allerede dagen efter. Flot!
Desværre viste det sig ved test på min mobil med Android, at microfonen ikke virkede.
En hurtig reklamation med mail blev straks besvaret: "Jeg sender 2 nye, så har du dem i morgen."
Det havde jeg også; men de virkede heller ikke. Ny reklamation og svar "det lyder mærkeligt; men returner alle 4 i den frankerede svarkuvert, jeg har sendt dig og pengene bliver ført tilbage til dit betalingskort"
SÅ FLOT BEHANDLING HAR JEG IKKE OPLEVET FØR!!!
Efterskrift: Lidt senere kom jeg til at tænke på, at Apples produkter ofte er lidt specielle og besøgte min nabo, som har en Iphone, og så viste det sig at der ikke var noget i vejen med headsettet der.
For mig en flov historie, men stor respekt for Nikolaj fra CheapGear.dk og hans kundeservice!

9 grudnia 2015

Super kundeservice

Jeg havde bestilt opladerkabler til både ipad og iPhone, men varerne forsvandt desværre i posten. Efterfølgende skrev jeg til kundeservice om min manglende varer, hertil sendt Cheapgear påny mine bestilte varer. Jeg fik varerne dag efter afsendelse fra Cheapgear. Det er god kundeservice og det er ikke sidst gang, jeg har handlet ved Cheapgear.

28 listopada 2015

Køb af kabler til Ipad

Bestilte kabler kom hurtigt.
Desværre virkede det ene kabel ikke.
Efter kontakt med Cheapgear, sendte de et nyt kabel, som ankom dagen efter. Og det virker.

Anbefaler gerne til andre.

5 listopada 2015

Sikkert og hurtigt

Købte et headset som ankom dagen efter. Desværre var det defekt. Skrev en mail og samme dag fik jeg svar, hvor jeg fik at vide, at de samme dag ville sende et nyt sammen med en frankeret svarkuvert til returnering af de defekte. Bliver ikke sidste gang jeg handler ved Cheapgear.

20 października 2015

Super!

Hurtig levering, sikkert indpakket, ingen fragt - og tilmed et personligt og positivt følgebrev = god oplevelse ;o)

18 października 2015

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej