Jeg holdt min 90 års fødselsdag på Charlottenlund Fort fin modtagelse, dejlig mad og og meget fin betjening. dejligt lokale, fin udsigt samt højt solskinsvejr, kan man... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Virkelig god mad og sød, opmærksom betjening. Man skal gå et lille stykke vej fra parkeringspladsen men til gengæld bliver man jo mødt af den mest fantastiske udsigt og et område der er fuld af liv. V... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Tak for en dejlig velkomponeret 3 retters menu, med en dertilhørende vinmenu. Bortset fra at et besøg forudsætter egen transport så er stedet unikt med fantastisk udsigt sommer og vinter. Kommenta... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hvad enten det er for at nyde en dejlig sommerdag på terrassen, en romantisk middag i skumringen, bryllup, selskaber eller anden festlig lejlighed, sørger vi for de perfekte rammer og tager hånd om jer.
Strandvejen 150, 2920, Charlottenlund, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Au Au - det er godt nok blevet skidt!
Brunch buffet søndag d. 7/5-23 var utrolig trist og udgjorde madmæssigt ca. 1/4 eller 1/5 af hvad der står på hjemmesiden og af hvad den plejer at byde på, og gjorde sidst jeg var der, for et halvt års tid siden…
De få kedelige emner der var stod og svedte i solen, og der var ingen håndsprit!!
Jeg gav min veninde brunchen i fødselsdagsgave, og var helt flov over oplevelsen, og meget ked af mit spild af penge…
Jeg har været glad gæst hos jer i mange år, og er så ked af at det slutter her.
Maden får ingen stjerner, så grunden til to, er beliggenhed og personale☀️😊
Vil gerne høre fra jer.
Dbh. Mette
Besøgte restauranten fredag aften på en spotdeal.
Blev meget positivt overrasket over middagen, som var meget velkomponeret og smagfuld. Det bedste jeg har smagt i årevis.
Betjeningen var nærværende og engageret.
Beliggende med udsigt over havet kan ikke være bedre.
Jeg kommer helt sikkert igen, også uden spotdeal - topklasse!
Se bort fra de dårlige anmeldelser og læs i stedet min. Jeg var på der
d 11/2-23 med en sweet deal. Super personale. Skøn mad. God betjening og en general god oplevelse. Der var ikke sidste gang jeg var der. Charlottenlund Ford kan varmt anbefales her fra.
Nu har jeg i 2 omgange returneret til Fortet til deres iøvrigt dejlige frokost og fortrudt så snart jeg trådte ind ad døren.
Maden fejler vitterligt ikke noget, tværtimod er den tilberedt og præsenteret på bedste vis og smager ofte himmelsk 😊
Udsigten fejler absolut heller intet , ligesom der næsten altid er plads også på p-pladsen. Serveringen er hurtig og som regel smilende. Selv på toiletterne er der god underholdning i højttalerne.
Hvad gør så at jeg ikke længere kommer til at besøge Fortet med diverse venner eller forretningsforbindelser?
Hvis ikke man hjemvendt fra restarantbesøget indenfor kort tid smider alt dit tøj til vask og nogen gange tilmed tager bad, så vil du resten af dagen blive mindet om dit frokostbesøg på den mindre heldige måde.
ALT LUGTER af et sammensurium af friture, røg og skaldyr og det er slet og ret ulideligt. Dit tøj skal simpelthen ikke i kontakt med andet lignende materiale som en sofa, bilsæder og deslige, uden at dette også lugter fælt.
At man så efterfølgende hører det fra andre og så over flere måneder ingen forbedring ser (lugter) er alene grunden til denne anmeldelse. Det er synd for de ansatte, der skal være i det dagen igennem og naturligvis gæsterne, som betaler for mere end bare maden, i form af tøjvask og mærkelige blikke fra dem man møder på sin vej.
Ejerne bør undre sig over hvordan så dejlig mad tilført en pragtfuld udsigt, alligevel fredag på fredag er kun lidt besøgt - og hvorfor publikummet ofte er til den ældre side 🤭
Jeg håber der bliver en næste gang, men jeg er forberedt på at vende rundt så snart jeg træder ind ad døren hvis ventilationsanlægget stadig er ineffektivt eller helt fraværende. 🤞🏻
Har bestilt bord til 2. Juledag 2022. Har modtaget skriftlig bekræftelse for næsten et år siden. Fuldt op på denne i sommer, henvendte mig til restauranten i dagen 30 november for de endelige detaljer menu gæste antal med mere. Restauranten kunne ikke finde min reservation og holdt desuden ikke åbent den 22. December. Jeg forklarede at vi havde holdt vor familie frokost hos dem de sidste 10 år. De forklarede at de havde overtaget restauranten i oktober og mente ikke at havde ansvaret for reservationer der var foretaget før deres tid. Har kommet på stedet i mange år med gode oplevelser. Kommer ikke mere da jeg betragter stedet som drevet af amatører.
Vi var til Brunch fødselsdag idag og havde bestilt bord..
Der var lukket alt for mange mennesker ind, folk stod som sild i en tønde om buffeten.
Der var på ingen måde taget hensyn til afstand eller sprit m.m
Spurgte efter håndsprit til buffet, fik at vide vi kunne gå på wc og benytte spritten der, hvis vi havde brug for at spritte hænder..
Ventede ca. 50 minutter på at få kaffe til brunchen😶
Dejlig udsigt, med en buffet som langt fra lever op til udsigten. Og alt, alt for mange mennesker på et lille sted hvor gæster og personale støder ind i hinanden mens man prøver at komme til buffeten og gå rundt m.m 👎
Trods reservation over en måned forud, fik vi restaurantens suverænt dårligste bord !
Vi fik at vide, at ingen gæster ville gå forbi. Masser af gæster gik forbi til og fra wc og garderobe !
Da vi sad i trækvind, bad vi pænt om at få yderdør (til garderobe og selskabslokale - sidstnævnte var ikke i brug) lukket. Det blev arrogant vis afvist af dansk kvindelig tjener, der sagde at så blev der for varmt i baren - og så vendte hun ryggen til og gik !
Vi kommer ikke igen ! Indtil nu har vi været glade gæster 2-3 gange om året. Det er slut.
Lidt negativt. Vi bestilte til kl.19. men fik besked at vi skulle møde 18.45. Bestilte maden kl.19.00 og fik den først 20.10. Da vi havde spist hovedretten, bestilte vi dessert og kaffe. Kaffen kom med det samme, men desserten måtte vi efter ½ time spørge efter den. Så kom den. Maden var perfekt, men ventetiden var ikke acceptabel.
Vi afholdt vores bryllup d.24.07.2021 hos Charlottenlund Fort og det var fantastisk!
Hele processen op til var rigtig god og vi følte os bestemt hørt ift. ønsker og krav.
Selve dagen forløb fuldstændigt fejlfrit med en fantastisk 4-retters menu samt lækre hotdogs til natmad. Derudover var der lækre drinks og snacks.
Personalet var fantastiske og gjorde alt hvad de kunne for at bidrage til at festen blev uforglemmelig.
Udsigten fra restauranten er fabelagtig og sammenholdt med den gode service og lækre mad, kan Charlottenlund aldrig høste mindre end 5 stjerner hos os
Carina og Casper
Udsigt er perfekt, maden er god, men servering og personale er bedre egnet til maduddeling for hjemløse. Forbered jer på at få kastet glas og tallerkner på bordet med risiko for fysiske skader. De er mere optaget af at gøre klar til dagen efter end rent faktisk at passe de kunder som er tilstede. Forfærdeligt hvis dette sted med den fantastiske beliggenhed og fornuftige mad skal dø pga dårligt personale på gulvet.
Jeg var til min bror og svigerindes bryllup på Charlottenlund fort - hold nu op et arrangement!
Skønt sted og vanvittig flot udsigt.
Velsmagende mad - 3 lækre retter og hotdogs til natmad.
Personalet var en gave, de var smilende, imødekommende og helt igennem fantastiske.
Tusind tusind tak for at skabe rammerne omkring en smuk dag, aften og nat, jeg aldrig vil glemme!
Fin middag og medfølgende vinmenu. Men med nogle basale mangler!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.