Polecam uprzejmie, szybka odpowiedź i reakcja na zgłoszony problem z wymianą. Już w przeciągu 20 minut od zgłoszenia środki zostały wymienione i znalazły się na portfelu 👌😊

Kantor zada dodatkowego ubezpieczenia wypłaty na konto bankowe mimo zapewnień iz dodatkowe opłaty nie będą pobierane proponuję rozwiązanie finansowe korzystne dla kantoru ale bez efektu
Nice and easy to use. I recommend using it
Quick and relaiable, good fees👍 smt around 4$ for exchange from btc to xmr
ChangeNOW.io is a crypto management platform that empowers newcomers, professionals and businesses to handle their Web3 finances in a simple and secure way. Since 2017, ChangeNOW has evolved from a fast, secure and limitless instant crypto exchange to a platform where millions of users worldwide safely store, exchange, trade and stake their crypto assets.
Enjoy all the benefits of ChangeNOW:
Go PRO: Maximize Every Move
Upgrade your experience with a ChangeNOW PRO subscription plan and get more benefits, control, transparency, and efficiency.
Choose the plan that fits your strategy:
Euro House, Richmond Hill Road, VC0100, Kingstown, Wyspa Św. Wincenta i Archipelag Grenadyny

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Miałem do wymiany 15600 USDT na polskie. najpierw chcieli pieniądze za dokument czyli jakieś 6 000 zł by legalizacja środków a teraz chcą 5 000 zł za polise ubezpieczenią

Odpowiedź od ChangeNOW
Same oszustwa każą płacić za legalizację i ubezpieczenie żeby otrzymać własne pieniądze nie polecam.

Odpowiedź od ChangeNOW
Szybko i dostałem w gratisie ponad 600 pls za to że transakcja twała ponad 2 minuty

Odpowiedź od ChangeNOW
Firma wprowadza w błąd.ma ukryte koszty.najpierw proponuje legalizację waluty za 1340 euro a potem by otrzymać wymianę 3000 euro ubezpieczenia za przelew.utrudniony kontakt.nie polecam.jedna gwiazdka to i tak za duzo
Po opublikowaniu powyższej opinii dostałam taka wiadomość
Witamy,
po takich komentarzach anulujemy Pani wniosek. Nie będzie wymiany.
Próbowaliśmy znaleźć najlepsze wyjście żeby pomóc Pani a nawzajem dostajemy takie opinii. Niech Pani wspomni że przelała Pani nielegalne środki.(tak byłam oszukana przez nielegalnego brokera -za legalizację firma pobrała 1340 euro)nie polecam

Wymieniłem Doge na BTC. Wszystko przebiegło sprawnie, bez problemowo. Polecam