Polecam uprzejmie, szybka odpowiedź i reakcja na zgłoszony problem z wymianą. Już w przeciągu 20 minut od zgłoszenia środki zostały wymienione i znalazły się na portfelu 👌😊

Kantor zada dodatkowego ubezpieczenia wypłaty na konto bankowe mimo zapewnień iz dodatkowe opłaty nie będą pobierane proponuję rozwiązanie finansowe korzystne dla kantoru ale bez efektu
Nice and easy to use. I recommend using it
Quick and relaiable, good fees👍 smt around 4$ for exchange from btc to xmr
ChangeNOW.io is a crypto management platform that empowers newcomers, professionals and businesses to handle their Web3 finances in a simple and secure way. Since 2017, ChangeNOW has evolved from a fast, secure and limitless instant crypto exchange to a platform where millions of users worldwide safely store, exchange, trade and stake their crypto assets.
Enjoy all the benefits of ChangeNOW:
Go PRO: Maximize Every Move
Upgrade your experience with a ChangeNOW PRO subscription plan and get more benefits, control, transparency, and efficiency.
Choose the plan that fits your strategy:
Euro House, Richmond Hill Road, VC0100, Kingstown, Wyspa Św. Wincenta i Archipelag Grenadyny

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Odpowiedź od ChangeNOW
Cudowna obsługa, bardzo mili managerowie, wszystko szybko wymienili.
Bardzo polecam 😍

Odpowiedź od ChangeNOW
Trzymajcie się z daleka od tego portalu. wpłaciłem pieniądze i teraz nie mogę ich odzyskać z powrotem. Za każdym razem gdy próbuję przelać środki na konto kończy się to niepowodzeniem. Pobierane są również duże prowizję za przewalutowania i przelewy.

Quick and relaiable, good fees👍 smt around 4$ for exchange from btc to xmr

Odpowiedź od ChangeNOW
To są oszuści i naciągacze . Wysłałem 15077 ALZ przelewem do wymiany na złotówki ,a dostałem odpowiedz, że nie mogą przelać bo muszę opłacić regulację 1350 $ .I na tym się skończyło bo nie mam pojęcia co to takiego . będę domagał się zwrotu.

Odpowiedź od ChangeNOW
Oszusci najpierw wschodnim jezykiem rozmawia dziewczyna ze odzyska krypro potem ma pan w ankr przeslalam do Kantoru na wymiane na dolary firma na 10prosb podanie adresu firmy zmienia temat wysylala linki gzie sa adres gdzies daleko zagranica dzwonie pytam siekolejny raz prosze podacadres pani nie chce podac mowi pracuje online nie dajcie sie nabrac na jakie kolwiek oplaty legalizacje ze odbiora ci wschodnioszuaci maja wirtualny dla siebie change now z ktorym wyludzaja pieniadze bie wplacac zadnych pieniedzy i nie uoowazniac do odbioru pieniedzy cryoto oszusci machina do ograbiania
z black chein krypro walute wspolpracuja

Odpowiedź od ChangeNOW
szybka wymiana i szeroki wybór dostępnych kryptowalut

Odpowiedź od ChangeNOW
Igła moment i wymiana przebiegła bardzo sprawnie .

Odpowiedź od ChangeNOW
BYĆ UCZCIWĄ PISZĄ W TELEGRAMNIE A JEST NINACZEJ Napisali mi jeśli chce Pani wymienić pieniądze z kryptowaluty proszę podac w jakiej walucie prosze podać konto wymiana #846414.utworzyc konto na asp na koncie asp jest 12669,2s i cały czas każą mi wpłacac zeby odzystac swoje.Trwa to od mc marca asp ma moje środki i napiasli ze wkrótce przekierują do archiwum prosze o pomoc.

Oszukali mie na 360 tyś nie wypłacili mi nie a miało być szybko

Odpowiedź od ChangeNOW
Dziękuję za te recenzje bo wczoraj uchronić mnie przed wysłaniem pieniędzy oszustowi przez Western Union na Ukraine

Brak wymiany LTC XMR pani zapewniała 48h mija już 2tygodnie

Oszukali mnie na ponad 201 tyś
Wpierw chcieli za legalizację potem ubezpieczenie i jeszcze że niby bank robił problemy żeby przyjąć pięniodze
Zapłaciłem ponad 8tyś i nie dostałem pieniędzy

Odpowiedź od ChangeNOW
Ten kantor to CHEATER- Uwaga oszuscie NIC NIE WPLACAĆ tylko zgłaszać na Policję i do Prokuratury.Wyludzaja pieniądze.

Odpowiedź od ChangeNOW
Nie polecam.Zorganizowana grupa do wyłudzania pieniędzy ,schematowo działają, oczywiście cała grupa z ^połamanym ^ językiem polskim.Szkoda, że nie ma minusowych gwiazdek.