Jeg har ikke brugt produktet, men jeg skrev en mail til kundeservice om mit hudproblem og spørgsmål til deres produkter,. allerede efter 5 min fik jeg svar pr mail fra Sabina (kundeservice) Hun va... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg modtog verdens bedste kundeservice hos Cetina Skincare - jeg havde ikke fået skrevet husnummer på min ordre, så posten tog pakken med tilbage til Cetina Skincare - og så modtager jeg en mail om hv... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Krokodilleolien er en fuldstændig uundværlig lille lækker sag i vores hjem❤️Den hjælper på praktisk talt alt fra nældefeber til soleksem.
Reakcja na opinię
Cetina Skincare er Danmarks førende brand indenfor hudpleje med krokodilleolie. Krokodilleolie er kendt for at være effektiv mod en lang række hudlidelser herunder især uren hud, eksem og psoriasis. Prøv hudpleje med krokodilleolie og få 90 dages tilfredshedsgaranti.
Niels Bohrs Vej 6, 6700, Esbjerg, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Elendig kundeservice.!!!!
Man bestiller ud fra et tilbud om 2 stk krokodille olie og pengene bliver trukket med det samme, men man modtager ingenting.!! 😡😡
Jeg har ringet og skrevet uden nogle kontakte tilbage, og postnord har slet ikke modtaget pakken..

Manglende levering.
Bestilte krokodilleolie 30/07-22. Pengene blev trukket omgående. Fik besked om Post Nord har levet varen til en anden posthusadresse ( 85 km væk) end, der var aftalt.
Umuligt at komme i kontakt med firmaet, uanset tidspunkt siger en telefonsvarer, at man ringer uden for åbningstiden, eller at alle medarbejdere er optaget, skriv en mail. Det har jeg så gjort 3 gange, uden at få svar. Nu 08/-08-22 ingen olie og ingen kontakt med firmaet.
☹️

Odpowiedź od Cetina Skincare
Så skete det også for mig (ref. andre anmeldelser om samme). Jeg bestilte to flasker olie, men modtog kun en enkelt. Efter min første anmeldelse her på Trustpilot og klage til kundeservice blev sagen dog bragt i orden. Forklaring: Menneskelig fejl i pakkeriet. Irriterende, men forståeligt.

Odpowiedź od Cetina Skincare
Super kundeservice. Da Postnord havde smidt pakken væk, fik jeg tilsendt nye produkter, så vi ikke skulle vente på resultatet af Postnords efterlysning.

Odpowiedź od Cetina Skincare
Bestilte krokodilleolie 16/10. Pengene blev trukket omgående.Post Nord appen siger, at ordren er registreret, men ikke ikke ankommet til PostNord.
Umuligt at komme i kontakt med firmaet, uanset tidspunkt siger en telefonsvarer, at man ringer uden for åbningstiden, eller at alle medarbejdere er optaget, skriv en mail. Det har jeg så gjort 3 gange, uden at få svar. Nu 28/10 ingen olie og ingen kontakt med firmaet.☹️

Vær varsom
De giver et tilbud om levering af 2 STK til en pris og sender kun en. Der bliver ikke svaret på henvendelser, så total useriøst.
Så ankom den manglende olie, tak for det .

Odpowiedź od Cetina Skincare
Jeg har kæmpet en Del med Lupus. Og valgte derfor at prøve Krokodille olie fra Cetina Skincare. jeg var skeptisk i starten, Men blev meget overrasket hvor meget det har hjulpet. Mine sår heler bedre og min hud er blevet meget bedre.. da min lupus er en Kronisk lidelse vil det aldrig blive 100% bedre, Men krokodille olien har hjulpet til at det er til at leve med :D Takker Herfra :D

Odpowiedź od Cetina Skincare
Virkelig rar service - svarede på de spørgsmål jeg havde og sendte produktet hurtigt. Tak!