time4u Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Valgte klinikken som et resultat af Google søgning og ditto anmeldelser og bookede 'Retning og farvning af bryn'. Jeg havde ikke været tilfreds med min forrige kosmetolog (uens bryn), så sagde til... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har gået hos Bettina i ca 1,5 år. I den tid er det lykkedes hende at radikalt ændre og forbedre min huds styrke og kvalitet. Jeg har meget mere lyster, jævnere hud, færre rynker. Dybderens, speci... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg er kommet hos Betina i mange år og nyt gavn af hendes store viden om sit fag og hendes fantastiske hænder ikke blot med hensyn til hudplejen men også for så vidt angår massage af en til tider træt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg er super glad for Betina og hendes evner. Jeg har især brugt hende til at få løsnet og klaret forskellige problematikker i ryg, skuldre og nakke. Jeg har et fysisk udfordrende job og har af og til... Zobacz więcej

1. Salon kosmetyczny
  2. Salon piękności
  3. Sklep z produktami dla zdrowia i urody
  4. Masażysta
  5. Sklep z witaminami i suplementami

Napisane przez firmę

Hos time4u på Frederiksberg, er nøgleordet ”høj kvalitet”. Jeg værdsætter at være omhyggelig og at skræddersy behandlingerne til den enkelte. Find dig til rette i en tryg og afslappet atmosfære, hvor du kan få et frirum fra dagligdagens stress og jag. Og Nyde øjeblikket hvor alt handler om dig. Jeg tilbyder følgende behandlinger: Dermalogica Ansigtsbehandlinger Led-Lys MicroNeedling Voks Massage Lash Lift og Brow lift Vipper og Bryn Pedicure/manicure Advanced Nutrition Programme™ er et enestående sortiment af kosttilskud, der fremmer sund hud. Få den hud du drømmer om Fornem den kvalitet der kendetegner mit arbejde og føl dig i gode hænder, når jeg tilpasser en behandling netop til dig. Løbende oplysning om beha

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

94 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Ren luksus

Det er altid dejligt at komme hos Betina. Ren selvforkælelse❤️

8 sierpnia 2026

Odpowiedź od time4u

Tak Det glæder mig altid :)

Perfekte øjenbryn

Jeg havde ikke været tilfreds med min forrige kosmetolog (uens bryn), så sagde til Betina at jeg ikke forventede mirakler: det ville jo vare lidt tid før 'de forkert rettede bryn' var vokset ud. (Derudover er mine bryn lidt 'hullede' og sparsomme takker være 60+ alder).
Men alligevel udrettede Betina et 'mirakel' - de blev perfekt formet og farvet. Hun gjorde sig - meget - stor umage og kompenserede på fornem vis for de for tynde og uens øjenbryn jeg kom med. Kommer helt sikkert igen - også helt fra den anden ende af byen.
Og min kosmetolog veninde gav også sin godkendelse: "Det er de flotteste bryn, du nogensinde har fået lavet!"

6 sierpnia 2026

Odpowiedź od time4u

Tak Det er virkelig en flot anmeldelse og blev mega glad for de søde ord. Af hjertet tak

Oceniono na 1 z 5

Dont trust this company

Dont trust this company, they are horrible with taking care of the people they are "caring for" one girl has a speaker that plays it through 8pm to midnight at such a loud volume the whole street can hear her music, also wakes up at around 6am and starts playing her speaker again if you can believe me! Around 6 hours of sleep she gets! This is an exploitive company

18 maja 2026
Opinia niezależna

Odpowiedź od time4u

Hello i don't think it is right this is a beauty shop I Denmark. can you please remove it.thanks

God og dygtig behandler.

Rigtig behagelig stemning, og dygtig behandling.
Kommer absolut igen. Kan varmt anbefales.

19 kwietnia 2026
Opinia niezależna

Odpowiedź od time4u

tusind Tak. Det varmer mit hjerte :)

Oceniono na 5 z 5

Det var en super god oplevelse.

Det var en super god oplevelse. Der vil jeg komme igen.

24 stycznia 2026

Hej 💛
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det glæder mig virkelig, at du havde en god oplevelse hos os. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart 🌿✨
Kærlig hilsen
Betina

Føle sig godt tilpas

Jeg følte mig godt tilpas efter massage og ansigtsbehandling.

24 października 2025

Odpowiedź od time4u

Hvor er det dejligt at høre, at du følte dig godt tilpas efter din behandling 💆‍♀️ Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget. vi ses :)

Odpowiedź od time4u

"Tusind tak for din fine anmeldelse! 🌿 Det glæder mig , at du havde en god oplevelse, og jeg ser frem til at byde dig velkommen igen snart."

super god forkælelse

super god forkælelse
gode produkter

9 września 2025

Odpowiedź od time4u

Tusind tak for de søde ord! 🌿 Det glæder os virkelig, at du følte dig forkælet, og at produkterne faldt i din smag. Vi ses :)

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej