Die Reservation hat probelomlos geklappt. Die Gebühren sind zwar sehr hoch (EUR 60 am Tag), aber unser BMW wurde sehr gut behandelt. Ich kann dieses Parkhaus daher uneingeschränkt empfehlen.
Zobacz, co mówią recenzenci
My car was delivered BEFORE I had called for it. I was called when I was in the airplane. It took over an hour to get out. I received a parking fine and Central Parking apologised for this error on th... Zobacz więcej
Echt niet doen!!! Zeer onprofessioneel bedrijf Na terugkomst van vakantie 2,5 uur moeten wachten op onze auto Hadden gebeld toen we de koffers hadden Ze zeiden toen dat chauffeur in file ston... Zobacz więcej
Transport van parkeerplek naar Schiphol ging goed maar bij terugkomst liep het helemaal fout, bijna 1 uur moeten wachten: - na koffers opgehaald te hebben gebeld, automatische beantwoorder herken... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Onbeleefd en niet te vertrouwen
Het afgeven en ophalen van de auto ging allemaal heel snel. Maar helaas zeer onbeleefd aan de telefoon en schade op de deur. Zeer waarschijnlijk een andere deur tegenaan gekomen. Ik melde dit bij de de man die de auto kwam brengen. Lachend zei hij dat elke auto deze schade heeft en dat dit er al zeer waarschijnlijk op zat. Dit was absoluut niet het geval. Ik kan een mail sturen en dan gaan ze de foto's bekijken. De man zei dat als er geen bewijs is dat de schade er nog niet zat dan moest ik ook nog zelf 100 euro administratie kosten betalen. Ook waren de radiozenders veranderd. Helaas nu een schade waar ik weinig mee kan doen omdat ik geen bewijs heb dat de schade er nog niet zat. Maak altijd hele goede en duidelijke foto's van je auto. Maar nog liever maak nooit gebruik van dit bedrijf.
Super service
Ik snap niet waarom er zoveel negatieve reacties zijn. Wij zijn vorige week naar de afgesproken plek op Schiphol gekomen, keurig netjes op tijd en toen we daarna thuis kwamen midden in de nacht ook keurig op tijd en nette chauffeurs. Ik ga volgende keer zeker weer boeken via Central parking
Alles behalve zorgeloos parkeren.
Via Social Deal een mooie aanbieding om mijn auto tijdens 10 daagse vakantie bij Schiphol te kunnen parkeren. Erg makkelijk om je auto zo af te kunnen geven bij vertrek en weer voorgereden krijgt wanneer je terug komt van vakantie. Zeker wanneer je met kleine kinderen reist. Maar.....
Na teruggave even een rondje om mijn auto heen gemaakt en constateerde direct dat beide velgen aan de linker zijde lelijke krassen hadden opgelopen. Direct contact gezocht met de klantenservice en deze verwezen mij door om een mail te sturen met mijn klachten.
Bij thuiskomst mijn dashcam beelden terug gaan kijken waarna mijn bek open viel van de ene in de andere verbazing. Er wordt gescheurd in mijn auto waarbij met regelmaat de 50kmph te hard wordt aangetikt en er zonder gordels wordt gereden. Daarnaast kon ik uit de beelden terug halen dat mijn auto 3,5 dag gewoon in een woonwijk in Aalsmeer is geparkeerd i.p.v. op het zogenaamde beveiligde parkeerterrein van Central Parking. Gelukkig ook kunnen herleiden dat er onderweg naar deze woonwijk met ruim 60kmph langs een stoeprand wordt gereden waardoor de schade aan mijn velgen is ontstaan.
De beelden van mijn dashcam met een flinke onderbouwing doorgestuurd naar de klantenservice van Central Parking. Binnen 24 uur een reactie met excuses dat mijn auto niet in een woonwijk geparkeerd hoorde te worden en het verzoek mijn rekeningnummer door te geven zodat de kosten voor het parkeren geretourneerd konden worden. Dit verliep gelukkig allemaal vlot en netjes maar ik zat nog steeds met een lelijke schade. Deze zou door de schadeafdeling verder afgehandeld worden.
Meerdere dagen gewacht zonder tegenbericht dus zelf weer contact gezocht via de mail. Kreeg bericht terug dat er uit de beelden niet terug te halen zou zijn dat er schade was reden maar dat Central Parking nog onderzoek zou doen door foto's die bij aanname van mijn auto gemaakt zouden zijn te bekijken. Naar mijn weten zijn er bij afgifte geen foto's gemaakt en bij meerdere malen opvragen dan deze "foto's" kreeg ik geen antwoord. Wel wederom bericht dat er in de gestuurde beelden niks te zien was. Juiste bestand nogmaals benadrukt waarna er na ruim 2 weken touwtrekken eindelijk toegegeven werdt en ik een offerte voor de schade mocht gaan opmaken en indienen.
Keurig een offerte laten opstellen en verzocht om het bedrag binnen redelijke termijn over te maken zodat ik dit hoofdstuk kan sluiten. Komen dan ineens met het verhaal dat de factuur op de naam van Central Parking moet staan voordat ze kunnen uitkeren zodat ze zelf de btw weer kunnen terugvorderen. Benoemd dat ik wettelijk niet verplicht ben om de schade te laten repareren voor het bedrag uit de offerte maar wel degelijk recht heb op dit bedrag. Daarnaast benoemd dat Central Parking met mij als particulier te maken heeft en ik niks met het eventueel terugvorderen van BTW te maken heb.
Weer een aantal dagen stil en na wederom weer zelf contact te zoeken eindelijk bericht dat het ingediende offertebedrag binnen 14 dagen op mijn rekening gestort zou worden. Dit was vervolgens binnen een week ook het geval.
Al met al ruim een maand aan het touwtrekken geweest (met overduidelijke bewijslast) om de schade te kunnen verhalen.
Wat hebben we hier van geleerd. Never nooit meer gaat mijn auto aan dit soort bedrijven afgegeven worden zodat deze "netjes, zorgeloos en beveiligd" geparkeerd wordt.
Tip van Flip... Betaal een paar tientjes meer en loop een stukje naar de gate. Scheelt je een hoop zorgen en geregel.
Echt slecht!
De instructie was heel simpel, rijd naar de boot en daar staat iemand met een groen central parking hesje. Mooi niet dus, na 3 kwartier rondrijden toch maar eens bellen, 1e keer kreeg ik als antwoord dat ze er nog niet waren. 2e keer werd verteld dat hij bij de Subway binnen zat, 2 x goed binnen gekeken maar helaas. 3e keer bellen uitgelegd waar ik stond zodat hij naar mij kon komen.
Komt er iemand in een wit shirtje op me af, op mijn opmerking dat ik een groen shirtje met bedrijfsnaam aan het zoeken was kreeg ik een lacherig antwoord "het is warm". Ik moest contant 175 euro betalen, had geen briefje van vijf dus kon enkel 180 maken, beste man had geen wisselgeld? Hij gaf aan dat ik evt. Bij de winkels kon klein maken, wat een enorm slechte service. Eens en NOOIT meer!
Liever geef ik 0 sterren
Liever geef ik 0 sterren. Zeer onvriendelijk aan de telefoon. Nemen nergens verantwoordelijkheid voor. Leggen schuld bij jou neer terwijl je bewijzen hebt. Willen niks compenseren. Nooit meer!!!!!
Car left abandoned, Employee tried to jump me for the paperwork
Delivered my car, and did not get it returned. Was told the car wouldn't start and they tried everything. Was taxi'd to a deserted lot without any personell where my car stood abandonded with the keys and paperwork inside. After applying a booster pack it started instantly, so they effectively wasted 4 hours of my time.
After I finally found the single employee that seemed to be working there to complain, they tried to jump me for the paperwork that they left inside the car. When they failed to take the papers from me, they started video'ing me.
Overall the least professional organisation I've ever delt with. (Who tries to fight a customer for a piece of paper?) And by having to visit their lot for my car I noticed that all cars where unlocked, unguarded, and with the keys inside.
Nooit meer
Wat ging er mis, het begon met het adres wat niet klopte maar uiteindelijk na telefonisch contact dan het juiste adres. We hebben voor we vertrokken meer dan half uur moeten wachten totdat alle chauffeurs er waren om op Schiphol alle vallet parking auto's weer mee terug te nemen en wij nog bijna onze vlucht zouden missen. Bij terug komst van onze vakantie op 9 juni bij de bagage band gebeld om ons weer op te halen vervolgens hebben we bijna 3 kwartier buiten staan wachten in 29 graden. De chauffeur kreeg helaas de uitbrander echter hij kon er niets aan doen omdat hij enkel alleen de taxi rijdt en in opdracht rijdt. Zelfs de chauffeur zegt schrijf maar een klacht. Nou bij deze dus. Geboekt via Parkos volgende keer in iedergeval niet meer.
Schade & support
Tijdens het ophalen van de auto constateerden we gelijk 2 lakschades. Gelijk aangegeven en foto’s gemaakt. Van de chauffeur te horen gekregen dat we een mail hierover moesten sturen. Meerdere malen gemaild en na enkele weken pas een reactie dat wij zelf moesten aangeven dat er geen gebruikersschade opzat, terwijl tijdens het wegbrengen van de auto er een video van de auto wordt gemaakt (voor dit soort zaken). Hoe moeilijk is het om dit te controleren en hier professioneel op te reageren? Telefonisch support gaat alleen over operationele zaken en niet over schades. Maak dus bij vertrek ook zelf een video van de auto en controleer de auto goed bij ontvangst. Dat was voor ons dus de eerste en laatste keer bij CentralParking.
Zeer slecht
1 uur moeten wachten. Excuus het was druk en auto stond ingeparkeerd op parkeer terrein. Kunnen de afhandeling van social deal niet aan. Beloof dan niet dat je auto klaar staat.
Slechte ervaring
Slechte ervaring, bij terugkomst netjes op tijd gebeld maar we hebben 45 minuten op onze auto moeten wachten! Geen eens een excuus, alleen de opmerking ‘het was gewoon heel druk’, ze hebben het dus niet goed geregeld. Al meerdere keren lang moeten wachten, maar dit was de laatste keer, ga geen gebruik meer maken van valet parking hier!!
Super ervaring
Wij kwamen in de ochtend om 04.15 uur aan en hadden 25 min van te voren gebeld en er stond direct iemand klaar om de auto van ons over te nemen, ook bij terugkomst werden wij door hun zelf gebeld omdat onze vlucht vertraagd was, onze auto stond al klaar en dat was geen probleem
Wat een schimmige club.
Mocht je je auto willen afgeven aan deze boevenbende, maak dan eerst opnames per cm2, want als ze schade rijden (en natuurlijk is dat altijd mogelijk) zullen ze a.d.h.v. de vage fotos of opnames ontkennen dat er iets gebeurd is en wetende dat het een moeilijk justitieel traject is, je het bos in sturen en je nog laten betalen voor de ¨service¨ ook.. Wat een stelletje oplichters.. Tip van Flip.. Uit de buurt blijven! Beter wat meer betaald voor een bonafide bedrijf.
Ideaal!
Ik schrok een beetje na het lezen van de negatieve reviews maar wij hadden gelukkig een heel andere ervaring: alles ging perfect, onze auto werd nog even gefilmd voordat we ‘m afgaven en na onze vakantie was de auto snel bij Schiphol.
NIET GEBRUIKEN DIT BEDRIJF!!!!!
NIET GEBRUIKEN DIT BEDRIJF!!!!!
Bij terugkomst van vakantie lag er een boete op de mat voor fout parkeren, bleek dat Centralparking.nl mijn auto te lang had laten zijn bij de vertrekhal.
Nu willen ze de boeten niet betalen en ben ik € 109 euro kwijt voor iets waar ik geen schuld aan heb
Via omweg parkeren?
Ik heb mijn wagen 17 oktober 2022 ingeleverd om 15.00 uur, omdat ik een Ford app heb is mij pas later op vakantie opgevallen dat er met mijn wagen 30 Km gereden zijn. Volgens mijn gegevens zijn het naar de parking vanuit Schiphol 12 Km. Centralparking hierop aangeschreven, het antwoord was dat zij alleen de noodzakelijke Km rijden om de auto te parkeren. Hiermee moet je het doen. Bij terugkomst waren precies 12 Km gereden en alles netjes geregeld, maar heb wel kunnen zien dat meerdere personen in mijn wagen hebben gezeten door voetafdruk op de automatten die waren namelijk schoon omdat ik de wagen pas van binnen schoon gemaakt had.
Na ophalen van de auto trok deze naar…
Na ophalen van de auto trok deze naar links maar hier werd belachelijk op gereageerd. Gaat mij niet om de €85,- het is gewoon irritant dat je auto iets heeft meegemaakt en dat het daarna gewoon ontkent wordt.
kansloos bedrijf
Slecht bedrijf
Slecht bedrijf. Belden na de douane en me auto zou er met 15 minuten zijn. Uiteindelijk 1,5 uur moeten wachten. Zou dit bedrijf niet aanraden.
Valetparking maar nog nooit zo slecht…
Valetparking maar nog nooit zo slecht meegemaakt. Nooit meer bij dit bedrijf. Niet klantvriendelijk en ze laten je onnodig lang wachten. Heenreis ruim een half uur gewacht zonder reden waarom. Na 3x bellen gaf men aan dat er nog wat auto's voor ons waren en de marechaussee boetes uitschreef dus die voorgingen. Eén reiziger gaf aan al een boete te hebben ontvangen. Terugweg direct na landing gebeld. We moesten bellen zodra we de koffers hadden. Zo gezegd zo gedaan. Met 25 min zouden ze er zijn. Gewacht in de stromende regen maar geen auto. Weer gebeld na 30 min, ze stapte nu in de auto, 8 min...weer geen auto dus weer gebeld. Ondertussen stromende regen! Na 50 min kwam men eindelijk met onze auto met de mededeling dat niemand graag s'nachts werkt! Wij waren om 00.25 geland en om 2.30 eindelijk de auto! Nooit meer bij centralparking!
Gisteren met een uur vertraging op…
Gisteren met een uur vertraging op Schiphol aangekomen. We hadden netjes een halfuur van te voren gebeld met Central Parking. Komen ze na een uur met de auto aanzetten😡..flikkeren ze de auto ook nog eens op de doorgaande weg. Dus een rij auto's vormde zich achter ons waaronder de marechaussee die claxonneerde of we niet eens op konden schieten terwijl ik de koffers aan het inladen was. Zegt de medewerker van Central Parking, ja de marechaussee. Waarop ik antwoordde, wat denk jezelf😡. De auto werd voor de rest geen eens beken...een waardeloze service voor
€ 150,00...NOOIT MEER CENTRAL PARKING!!!!!!
Zeer slechte ervaring met valet service…
Zeer slechte ervaring met valet service van hen in schiphol. Vertrek geen enkel probleem. Terugkomst was echter later op de avond. Eens de bagage in bezit, mag je bellen. We hebben meer dan een uur op de auto moeten wachten. Hadden 3 auto’s bij hen achtergelaten. De laatst doorgegeven auto was er vrij snel (20min) de overige 2 auto’s meer dan 1 uur! Fijn als je kiest voor valet service met kleine kinderen in de nacht… meerdere keren gebeld, telkens gingen ze er zo zijn. Enkel had ik een tracker in de auto liggen en zag ik dat hij nog steeds op dezelfde plek stond. Uiteindelijk aangekomen, verhaal willen halen maar enkel onbeschofte teamleader en team die ons zelfs redelijk fysiek wilde uitdagen! Op de laatste wagen heeft men heel agressief gestopt bij iemand van ons (tot op een paar cm ervandaan) én heeft men nog eens hard op de auto geklopt! Wat een degoutant gedrag! Hiermee ga ik verder want dit is niet acceptabel. Absolute afrader! En professioneel opgeleid lijken ze evenmin.
Doświadczenie Trustpilot