Nooit en dan ook nooit doen!!!! mijn god sta je daar met een baby midden in de nacht (extra voor moeten betalen) We hebben een uur moeten wachten op de auto. Eerste keer bellen toen zeiden ze het... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
We hebben al meerdere keren gebruik gemaakt van de valet service van Central parking met wisselende ervaringen, maar altijd wel met een minimale score van 3 sterren. De laatste keer was alles helema... Zobacz więcej
Valetparking geboekt. Bij terugkomst waren zij mijn autosleutels kwijt. Heeft 3 uur geduurd voordat zij mij zelf maar thuis gingen brengen. 's avonds sleutel gevonden en auto thuis gebracht. 0 compens... Zobacz więcej
Helaas geen positieve ervaring. Afgelopen week retour gekomen. Na de afgesproken 25 te hebben gewacht, nog niemand gehoord/ gezien! Na 35 minuten gebeld en deze persoon was niet vriendelijk. Uitei... Zobacz więcej
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Avoid Central parking at all costs
I've been using Parkos.nl since 2020. In the last two years, mostly every 2 weeks. So I am a VERY loyal customer; I spend thousands annually. Recently, I parked my car with Central Parking through Parkos, and reported that 2 items were stolen from my car. This has never happened before.
When I reported this to both Parkos and Central Parking, the response from Central Parking was unsurprising given their reviews: do no investigation; make no apologies; shift the blame to the customer; close the case.
Parkos was also not helpful in this situation. It ws my fault for leaving a gift bag in my car! I'm happy it was not my tyres, which were also on my car!
Imagine if booking.com or airbnb.com or Uber took the same approach!
K-u-t bedrijf
K-t bedrijf, slecht geregeld, meer dan uur wachten en dan rijden ze je voorbij vanaf andere ophaal plek dan op het bandje wordt afgespeeld. Na paar keer bellen naar het bandje wordt je uit het systeem gekicked en heb je helemaal geen contact meer.
Spullen uit de auto weg
Voor onze vakantie gebruik gemaakt van de valetparking van centraal parkeren. Bij het afgeven en ophalen hadden we geen problemen, echter waren er wel spullen uit de auto verdwenen bij terugkomst.
Naast dat ons stuur en stoel totaal verzet waren (wat me niet nodig lijkt voor een ritje van 5 min, maar dat terzijde) waren er bij terugkomst 2 parfums uit onze auto verdwenen. Hier kwamen we pas bij thuiskomst achter. Nu kan ik uiteraard niet bewijzen dat er spullen in de auto lagen, en hadden wij ze misschien ook niet in de auto moeten laten, maar het leek me wel netjes om te melden dat een van de chauffeurs dit doet. Er werd ontkent en het volgende geschreven: Wij kunnen u garandeer u dat u onze chauffeur niet aan u spullen zitten
Hoe kan je garanderen dat je medewerkers dit niet doen? Dat kun je niet want je hebt niet 100% van de tijd een camera op je medewerker. Dan moet je dat ook niet zeggen vind ik.
Ik werd slecht te woord gestaan. Ik heb het erbij gelaten, maar weet wel dat ik een volgende keer niet meer voor dit bedrijf zal kiezen.
Tevreden tot juli.
Tevreden tot juli.
In augustus onze auto met lichte schade aan weerszijden teruggekregen. Na een mail aan central parking moeten wij met bewijzen komen dat er vantevoren geen schade aan de auto was. Van kastje naar de muur gestuurd dus. Central parking is niet bereid de schade te vergoeden/ herstellen.
We hebben geen vertrouwen meer in central parking.
Maandag was er bij het programma Radar over valet parking ( bedrijf Key Parking) gesproken. Al die valet parking bedrijven zijn onbetrouwbare jongens!!!
We gaan dat voortaan niet meer doen als we gaan vliegen.
Centralparking valet parkeren
Dit jaar weer valet parking geboekt bij Central parking.
Auto werd op tijd gehaald en terug gebracht.
Het had geregend maar de auto was droog deze had dus netjes binnen gestaan.
Uitstekende servies.
Ook werden wij na het bandje doorgeschakeld en kregen een persoon aan de telefoon.
Betrouwbaar en stipt op tijd
Stonden netjes op tijd klaar bij aankomst. Ik kreeg naderhand een bekeuring voor stilstaan waar dat niet was toegestaan op Schiphol en nadat ik dat had gemaild hebben ze het direct overgemaakt.
Super snel en goed opgelost!
Nooit doen!
Bij het afgeven van mijn auto kreeg ik een half ingevuld formulier en werd er door de persoon die deze op kwam halen een video gemaakt waarna er werd weggereden. Toen wij terug kwamen van onze vakantie en mijn auto weer terugnamen zat hier schade op. De man vertelde dat als ik hier een foto van maakte en dit op zou sturen, hij hetzelfde zou doen en dat het dan helemaal goed zou komen. Niet dus… over de mail wordt er niet netjes met je omgegaan. Ik gaf aan schade te hebben waarna ik voor fraude werd beschuldigd en er werd gedreigd om mij aan te klagen voor fraude en smaad omdat ik misbruik zou hebben gemaakt van hun service. Enorm vaag. Hierover wilden zij verder niet meer in gesprek gaan. Ook de video van mijn auto zou er niet zijn geweest. Deze video is nodig om te kunnen vaststellen dat er van te voren geen schade op mijn auto zat.
Dit bedrijf raad ik niemand aan. Dit was echt heel fijn thuiskomen van vakantie (niet dus..).
Verlies reservesleutel
Bij terugkomst was een deel van mijn sleutel weg. Kwam hier pas thuis achter waardoor ik per mail contact zocht. Bedrijf gaf hier mij de schuld van en bleef ontkennen. Ik werd erg slecht ter woord gestaan. Totaal geen professioneel bedrijf! Ga hier nooit meer parkeren!
Goede ervaring ondanks reviews
Veel slechte reviews van auto's met schade, wij hadden daarintegen geen schade, geen overdreven aantal kilometers gereden en waren keurig op tijd met ophalen en brengen...
Veel zeurpieten of wij hadden geluk, geen idee, onze ervaring was in ieder geval positief.
Auto met schade terug gekregen en…
Auto met schade terug gekregen en willen de schade niet vergoeden.
Ook zijn ze niet heel behulpzaam en communicatief.
Uit de kilometerstand te zien dat er ook behoorlijk mee gereden is.
1 juli de auto terug gekregen met…
1 juli de auto terug gekregen met schade. Geen contact kunnen krijgen met bedrijf omdat ze mijn telefoonnummer ws herkenden. Met mijn dochter haar telefoon gebeld en toen werd er wel opgenomen. Medewerker zei dat ik contact moest opnemen met ene corné. Weer geen reactie! Toen mail gestuurd naar Social deal dat zij zich inlaten met zo’n fout bedrijf. Plots kreeg ik een mail van centraal parking dat mij mail(s) in de spam terecht waren gekomen. Schade van maar 200 euro. Ze waren alleen bereid 100 euro te betalen wanneer ik met bewijs kwam. Dat had ik dus niet. Zij maken foto’s van de auto als hier schade aan is. Dus mensen… ga niet met ze in zee. Niet te vertrouwen. En als je het wel doet doe een track en trace in je auto! Het is een bende! Maak foto’s en filmpjes van je auto voor de aflevering!!! Of liever … ga niet met ze in zee!!!
Tot afgelopen juli heel tevreden over…
Tot afgelopen juli heel tevreden over Central Parking. En nu zeker ook over de aardige mensen die de auto’s heen en weer brengen/in de bocht tussen 2 en 3 wachten. Zij beloven echter dingen die vanuit kantoor niet waargemaakt worden. Bellen kan sinds dit jaar niet meer, je kunt alleen een 1 of 2 intoetsen (auto brengen of halen), maar je krijgt niemand aan de telefoon. E.e.a. Heeft veel stress opgeleverd voor ons, zowel aan het begin als aan het eind van onze vakantie.
Kan niets anders dan positief zijn!
Kan niets anders dan positief zijn! Was beetje huiverig na de reviews dus had de Valet parking via Social deal via de website van centraal parkeren ‘geupgrate’ voor €18 naar een ‘vip service’. Toen we aankwamen op Schiphol stonden ze al klaar om de auto te ontvangen, bij terugkomst na het landen terwijl we nog aan het taxien waren belden ze al: ze zagen dat we geland waren en de auto zou voorgereden worden. Was ook zo, konden direct wegrijden. Helemaal top!
In december gebruikt gemaakt van de…
In december gebruik gemaakt van de service. Omdat zij te laat kwamen heeft de auto te lang geparkeerd gestaan op schiphol en heb ik een bekeuring gekregen van 119 euro! Ik heb iemand 2 keer aan de telefoon gehad en hij gaf aan dat dat goed komt maar dat dat echt via de mail gaat. Ondertussen al 4 x een mail gestuurd en geen een reactie terug!! Slechte klantenservice.
ZEER SLECHTE ERVARING!!!!!
ZEER SLECHTE ERVARING!!!!!
Slechte informatie vooraf, geen kantoortje, je weet niet waar je heen moet of hoe het werkt, geen contact maar ingesproken bericht.
Op terugweg hetzelfde, kwam niemand, stond daar met mijn kind, midden in de nacht in de stromende regen .
Janken van ellende, toen maar een taxi gepakt.
Probeerde de dag erna nog tot een oplossing te komen, maar alles werd ontkent.
MENSEN DIT IS ECHT EEN ZEER SLECHT BEDRIJF, HEB DIT NOOIT MEEGEMAAKT.
WAT EEN DOMPER OP DE VAKANTIE!!!😭😭😭
Via Social Deal een voucher gekocht
Via Social Deal een voucher gekocht. Daarna de recensies gelezen met grote schrik. Geen idee wat we hier van moesten verwachten. Ik schrijf eigenlijk nooit een recensie maar ik wil toch het tegendeel bewijzen.
Alles was top geregeld. De jongens stonden er al toen we eraan kwamen met onze auto. Vriendelijk ontvangst en alles was duidelijk. Toen we geland waren gebeld dat we de auto weer komen halen. Toen we aan kwamen lopen stond de auto er alweer en werden we weer vriendelijk ontvangen. De auto zag eruit zoals we hem ook achter hebben gelaten dus alles bij alles is het voor ons een hele fijne ervaring geweest. Na al die negatieve ervaringen die te lezen zijn wil ik er toch wat positiefs tussen gooien.
Frauduleuze organisatie
Helaas mijn auto met schade teruggekregen. Eerst doen ze moeilijk over het beeldmateriaal, dit maken ze zelf maar doen net of ze niks hebben. Dan lever je het bewijs van de foto’s op Schiphol bij ontvangst en inname aan en hoor je ze niet meer. Je kunt niet bellen, alleen mailen. Ronduit een frauduleuze en criminele organisatie.
Gereserveerd bij central parking via…
Gereserveerd bij central parking via een voucher van social deal a €62,50. Tot mijn verbazing was de betaling niet bij hun bekend. Ik moest alsnog €75 betalen. Dit ga je dan ook doen, omdat je geen keuze op dat moment hebt. Ondertussen heb ik alle bewijzen van betaling al naar central parking gemaild er vanuit gaande dat ze de €75 wel terug zouden boeken. Maar helaas, ze reageren nergens op. Antwoorden geen enkele mail. Social deal zegt ermee bezig te zijn, maar ook dat hoor heb ik nog geen positieve reactie gehad
Waardeloos. Laatste keer en nooit meer
Waardeloos. 1 ster is al teveel. Niet doen. Was eerder betrouwbaar maar nu na vakantie en uur op koffer wachten nog eens uur en kwartier op auto wachten. Is nog niet eens hoogseizoen. Laatste keer en nooit meer. Je kunt nog beter naar huis lopen.
Catastrofe
Catastrofe. zeer onvriendelijke medewerkers, we moesten 45 minuten wachten op een retourtransport, de auto stond ook geparkeerd en daarna hadden we ook lakschade aan de achterkant. Dit werd per e-mail gemeld, maar noch de medewerker op de site, noch op de foto's kan enige schade aan mijn witte nieuwe auto zien. Zijn duidelijk blind. En niemand wil voor deze schade betalen. Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.