Det er da godt man købte 2 cykler i Central cykler og efter en masse ballade omkring levering og nu problemer med begge cykler, også har de lukket biksen😡
Central Cykler
Reakcja na opinię
God service og vejledning Har været i kontakt med kundeservice i løbet af dagen for at finde ud af hvilken cykel jeg skulle købe. De kam med gode anbefalinger og svarede alle mine spørgsmål ret hu... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg så en af deres reklamer over insta og tænke skal ind og se deres hjem side waoww blev chokeret over sårn en god og nem hjem side. Købte 2 cykler og fik dem på under 4dage. Anbefaler CENTRALCYKLER... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
CentralCykler – Din Betroede Partner til Elcykler i Danmark Hos CentralCykler er vi dedikerede til at give dig den bedste cykeloplevelse i Danmark. Vi forstår, at valget af en elcykel er meget mere end blot et valg af transportmiddel – det er et valg om at gøre hverdagen lettere, sundere og mere miljøvenlig. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af elcykler, der passer til enhver smag og ethvert behov, og vi arbejder hårdt for at kunne give dig de bedste priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har indgået et eksklusivt partnerskab med Engwe, en af de førende producenter af elcykler. Engwe er kendt for deres innovative tilgang til cykeldesign, som kombinerer høj ydeevne, smart design og overkommelig pris. Dette betyder, at vi hos CentralCykler kan tilbyde dig nogle af de mest populære elcykler på markedet, fra sporty og hurtige modeller til mere praktiske og robuste valg. "Tak for din interesse i CentralCykler, vi ses på vejene"
Inni użytkownicy przeglądali również
God oplevelse
Syntes det har været en god oplevelse at hanlde hos central cykler. Når det så er sagt havde jeg dog lidt problemer med leveringen. Hvilket også gør at jeg kun giver 4 stjerner. Selve cyklen køre som en drøm og jeg er skide glad for den. Den tager lidt tid og lære at kende men alt i alt er jeg glad og tilfreds med mit køb. Og har du nogen problemer med noget som helst er kundeservice heldigvis nemme at komme i kontakt med og super effektive.

Odpowiedź od Central Cykler
Jeg så en af deres reklamer over insta…
Jeg så en af deres reklamer over insta og tænke skal ind og se deres hjem side waoww blev chokeret over sårn en god og nem hjem side. Købte 2 cykler og fik dem på under 4dage. Anbefaler CENTRALCYKLER rigtig meget😃😃

Odpowiedź od Central Cykler
Jeg kontaktede dem igennem instagram
Jeg kontaktede dem igennem instagram, hvor jeg havde en del spørgsmål, og de var så søde at svare på alle spørgsmålene og hjælpe mig igennem min ordre, da jeg havde svært ved at finde ud af hvilken cykel jeg skulke vælge. Men jeg kom frem til en konklusion til sidst, og modtog min pakke igår formiddag. Simpelthen lækker service, top klasse.

Odpowiedź od Central Cykler
Fik min cykel efter 4 dage som…
Fik min cykel efter 4 dage som forventet. Virkelig fed oplevelse, og supporten var meget sød, da jeg spurgte om nogle spørgsmål. Men som sagt meget god oplevelse, det bliver ikke sidste gang jeg handler her, især når jeg har 3 børn som snart er klar til at ønske sig nogle cykler😂

Odpowiedź od Central Cykler
Excellent customer service and faster…
Excellent customer service and faster delivery than expected.
I ordered an e-bike from Centralcykler's website, which was very user-friendly.
I sent an email beforehand to inquire about delivery and payment methods. I received a very quick and detailed response. I decided to pay by invoice, which required sending money to a foreign account. At first, it seemed a bit suspicious, but after exchanging several emails with the friendly guy from Centralcykler, I felt ‘somewhat’ reassured and made the transfer.
The same day, I received an email saying it would take 1-2 days for the banks to process the payment, and I’d be given a tracking number. Two days later, I sent another email, and shortly after, I was called and informed that my e-bike was ready for pickup at their warehouse.
Overall, a great experience, and I think this is the best service I’ve ever had online!
I highly recommend shopping with Centralcykler, despite the foreign bank transfer seeming a bit odd at first. I was later informed that other payment options are available.
Many thanks for the great service and an awesome product!
-Very satisfied

Fed service
Fed service, virkelig hjælpsom og hurtig levering. Jeg fik cyklen i kasse og skul kun montere småting . God kvalitet og alle penge værd.

Odpowiedź od Central Cykler
Jeg fik bestilt en cykel her den anden dag, og jeg må sige at det er lige til. Fik cyklen inden for 1 uge hvilket virkelig var en hurtig levering, hvis jeg selv skulle vudere🤩

Odpowiedź od Central Cykler
De var rigtig gode til at hjælpe med…
De var rigtig gode til at hjælpe med kundeservice (svarede hurtig og var rigtig flinke) cyklen var perfekt og kørte godt, alt i alt var det hele som det skulle være
Rigtig god levering og hurtig

Service…. TOP
Fantastisk oplevelse, og service fik lov til at afhente cyklen til min søn. Tusind tak

Super service.
Billig og hurtigt levering.
Meget glad for min El cykel💪💪💪👍👍👍👍

Odpowiedź od Central Cykler
Hjemmesiden er meget nem at navigere…
Hjemmesiden er meget nem at navigere rundt. Service er altid hurtig og meget hjælpsom der er altid styr på det 👍

Odpowiedź od Central Cykler
waowww meget meget hurtig levering og…
waowww meget meget hurtig levering og god PRIS :)

Fantastisk oplevelse med Central cykler
Jeg har for fornyelig købt en Engwe el cykel fra Central Cykler, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med mit køb for at være ærlig. Oplevelsen været en sand fornøjelse.
Først og fremmest vil jeg fremhæve den imponerende leveringstid. Cyklen ankom hurtigt og i perfekt stand, hvilket virkelig viser de tager det seriøst at tilfredsstil deres kunder. Selve cyklen lever op til alle forventninger – den kører som en drøm og er præcis, som jeg ønskede mig.
Kundeservicen hos Central Cykler er også i en klasse for sig. Jeg fik hurtig og venlig hjælp, da jeg havde spørgsmål til cyklen, og de var bare klar til at assistere. Det er tydeligt, at de værdsætter deres kunder og ønsker at sikre, at man får den bedst mulige oplevelse.
Prisen på cyklen var i den grad konkurrencedygtig for at sige det lige ud, hvilket gjorde købet endnu mere tilfredsstillende. Jeg føler, at jeg har fået god værdi for pengene, og jeg vil varmt anbefale Central Cykler til alle, der overvejer at købe en el cykel.
Jeg vil helt sikkert handle her igen i fremtiden. Tak, Central Cykler, for en fremragende service og et fantastisk produkt