Central Cykler

Oceniono na 1 z 5

Det er da godt man købte 2 cykler i Central cykler og efter en masse ballade omkring levering og nu problemer med begge cykler, også har de lukket biksen😡

Oceniono na 5 z 5

Jeg kontaktede dem igennem instagram, hvor jeg havde en del spørgsmål, og de var så søde at svare på alle spørgsmålene og hjælpe mig igennem min ordre, da jeg havde svært ved at finde ud af hvilken cy... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

God service og vejledning Har været i kontakt med kundeservice i løbet af dagen for at finde ud af hvilken cykel jeg skulle købe. De kam med gode anbefalinger og svarede alle mine spørgsmål ret hu... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg så en af deres reklamer over insta og tænke skal ind og se deres hjem side waoww blev chokeret over sårn en god og nem hjem side. Købte 2 cykler og fik dem på under 4dage. Anbefaler CENTRALCYKLER... Zobacz więcej

1. Sklep rowerowy

Napisane przez firmę

CentralCykler – Din Betroede Partner til Elcykler i Danmark Hos CentralCykler er vi dedikerede til at give dig den bedste cykeloplevelse i Danmark. Vi forstår, at valget af en elcykel er meget mere end blot et valg af transportmiddel – det er et valg om at gøre hverdagen lettere, sundere og mere miljøvenlig. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af elcykler, der passer til enhver smag og ethvert behov, og vi arbejder hårdt for at kunne give dig de bedste priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har indgået et eksklusivt partnerskab med Engwe, en af de førende producenter af elcykler. Engwe er kendt for deres innovative tilgang til cykeldesign, som kombinerer høj ydeevne, smart design og overkommelig pris. Dette betyder, at vi hos CentralCykler kan tilbyde dig nogle af de mest populære elcykler på markedet, fra sporty og hurtige modeller til mere praktiske og robuste valg. "Tak for din interesse i CentralCykler, vi ses på vejene"

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Dårlig service, dårlig levering og dårligt komunikation

Jeg købte min cykel for omkring 3 uger siden og har ikke fået den endnu. Jeg har skrevet til dem over mail og over deres chatbot. De svare voldsomt langsomt. Jeg skrev kl. 9 i morges og kl. er nu 21:00 og har ikke fået noget svar endnu. 7000 kr. er virkelig mange penge at miste. Jeg har også prøvet at ringe over det tlf. nummer der står inde på hjemmesiden men det går på tlf. svare og siger at nummeret ikke eksistere.

Så Centralcykler hvis du ser denne anmeldelse så skriv et svar til dette og hvornår min cykel kommer. Jeg er virkelig træt af det og har ventet på den i så mega lang tid. Så en fra Centralcykler please skriv til mig jeg er træt af det

19 maja 2025
Oceniono na 1 z 5

Hvis du vil have en cykel hurtigt

Hvis du vil have en cykel hurtigt, så køb den i butikken.
Central cykler har lange leveringstider og dårlig service.
Nu står jeg uden cykel til min søn fødselsdag i weekenden.
Jeg arbejder selv i detail og det her er hvad mand kalder dårlig kundeservice.
Central cykler har lukrative priser, men jeg ville ønske jeg havde handlet et andet sted, da jeg nu skal se min søn blive skuffet om et par dage.

Jeg håber i vil tage det til jer. Fordi det her er ikke vejen til succes

16 maja 2025

Svar til Central cykler

Dette er det svar, jeg har sendt til virksomheden privat, da de skrev og bad mig fjerne min anmeldelse. Jeg har valgt at lade anmeldelsen blive, fordi jeg mener, at min oplevelse er reel og bør deles. De anklager mig for at have brugt bots, og beskylder mig for alt muligt, og her er mit svar.

Hej Centralcykler,

Tak for jeres svar. Jeg vil gerne præcisere et par ting i forhold til jeres vurdering:
1. Videoen blev gjort skjult, fordi jeg ikke ønskede, at en video lavet til jeres kampagne skulle ligge offentligt længere, når samarbejdet tydeligvis ikke blev som forventet – ikke fordi der var noget at skjule.
2. Den video, jeg slettede for nylig, var en video med en anden, som jeg fjernede efter ønske fra en manager – ikke på grund af kommentarer om bots. Jeg synes det er ærgerligt, at det bliver brugt som argument imod mig.

3. I nævner, at en video havde mange gemte – men det er ikke noget, jeg har kontrol over, og jeg undrer mig over, at det bliver brugt som tegn på snyd. Det virker ærligt talt som en stråmand.
4. Jeg er en seriøs content creator, og jeg bruger meget tid på mine videoer. Jeg kunne aldrig finde på at snyde – og det er sårende at blive beskyldt for det uden reel dokumentation. Jeg har endda tidligere sendt jer dokumentation for, hvordan TikTok selv har begrænset kommentarer på mine videoer, hvilket I også ignorerer.
5. Hvis I mener, at jeg skulle have brugt bots, burde like-tallet ikke være uændret i over to måneder. Det giver ingen mening, og det burde I som professionelle vide.
6. At I truer med at få lukket min profil for at jeg har skrevet en ærlig anmeldelse, synes jeg er dybt problematisk. Jeg har ikke skrevet noget, der ikke stemmer med min oplevelse, og jeg har set, at andre content creators har oplevet lignende med jer.

Jeg håber, I vil tage ansvar og reflektere over, hvordan I kommunikerer med samarbejdspartnere. At love noget og derefter beskylde folk for snyd, fordi det ikke gik som forventet, skader jeres troværdighed langt mere end en ærlig anmeldelse.

Bedste hilsner
Ismael

5 maja 2025
Oceniono na 3 z 5

De skal være hurtige til at svare deres kunder

Det var god service men det tog langt tid for dem at svare via mail og det tog 14 dage for at min pakke kom

16 kwietnia 2025

Odpowiedź od Central Cykler

Tak for din feedback! Vi er glade for, at du oplevede god service, men vi beklager den lange svartid og forsinkelsen med din pakke. Vi arbejder løbende på at forbedre vores responstid og levering, så din oplevelse bliver bedre næste gang.

-Louise

Oceniono na 5 z 5

Super god service og hurtig levering

Super god service og hurtig levering.
Klar anbefaling herfra.

11 marca 2025

Hej Lindsey,

Vi sætter stort pris på din søde anmeldelse, vi er glad for at du har haft en god oplevelse hos os :-)

Alt var som perfekt.

Alt var som perfekt.
Kunde service var mega gode til og hjælpe med alt.
Var lidt skeptisk men ingen grund til og være det.
5 stjerner herfra

4 marca 2025

Hej Julian,

Tusind tak for den fine anmeldelse. Håber du er glad for dit køb hos os!

-Centralcykler

Oceniono na 4 z 5

Den var i perfect jeg elsker den men…

Den var i perfect jeg elsker den men tog lidt lang tid for levering men ellers perfekt cykel

1 marca 2025

Hej Tobias,

Tak for de søde ord. Vi kan se at der blev forsøgt at levere, men ingen var hjemme så de leverede dagen efter.

-Centralcykler

Engine X👌

Engine X👌

Har modtaget min cykel og alt var som det skulle være. Jeg var lidt skeptisk i starten, men fik snakket med support via. Tlf og vi fik en god samtale osv.

11 lutego 2025

Hej René,

Tak for anmeldelsen, vi er glad for at kunne gøre dig tilfreds ;-)

Nice👌🏽👌🏽👌🏽

Nice👌🏽👌🏽👌🏽

Fik min el-løbehjul efter 4 dage og er glad for den.

God hurtig handel. Tak skal i have

3 lutego 2025

Hej Emir,

Tusind tak. Vi håber du er glad for din el løbehjul. :-)

Oceniono na 1 z 5

Dårlig service- Manglende information..

Dårlig service- Manglende information..
Skulle bruge en cykel til min søns fødselsdag 8. Jan.
På både Instagram og hjemmeside står der “Hurtig og gratis levering” og “afhentning mulig”..
Jeg forklarer at jeg gerne vil afhente d. 6. El. 7. Men får at vide det ikke kan lade sig gøre, grundet travlhed. Kan heller ikke besøge deres showrrom, det er lukket pga. travlhed.
Skriver via dba med Tino M. Som repræsenterer Central cykler.
Jeg får at vide at hvis jeg skal bruge cyklen d. 8., skal cyklen bestilles på hjemmesiden, og vælges med Ekspress levering(mod betaling), senest d. 7. Kl. 12.00, for at kunne nå frem.
Jeg aflægger ordren som aftalt- modtager ordrebekræftelse- og herefter dør service og kommunikation. Jeg hører intet ang. lev., hverken fra central cykler eller fragtfirma.
Det sidste jeg fik at vide at cyklen var på vej- men de manglede et tlf nr til fragtmanden.
De svarer ikke på den oplyste e-mail adresse, og det tilknyttede tlf nr går direkte på tlf. svarer- og profilen på dba har ligeledes stoppet med at svare.
Det er nu d. 9. Sidst på dagen- cyklen er ikke kommet- men pengene er blevet trukket på kontoen- det er kundeservice på et uhørt lavt niveau, og jeg kan ikke anbefale at handle her.

9 stycznia 2025

Hej Kasper,

Beklager virkelig forsinkelsen med cyklen, vi kan dog se, vi fik den sendt som aftalt inden d. 8 Januar, og alt gik efter planen, indtil vores fragtfirma, sjuskede lidt i det hele, derfor beder vi venligst at fjerne anmeldelsen, og anmelde FEDEX, for deres service da det ikke er vores skyld :-(

Beklager endnu engang.

Rikke fra Centralcykler

Oceniono na 3 z 5

Gik 14 dage før jeg fik cyklen og meget…

Gik 14 dage før jeg fik cyklen og meget svært at få kontakt med dem køber nok ikke der igen den kom også fra Polen

9 stycznia 2025

Hej Sigurd,

Tak for din bestilling! Først og fremmest undskylder vi for den sene levering, der var forsinkelser med fragtfirmaet. Vi håber ellers du er glad for din cykel, og du er velkommen til at skrive til os, hvis du har nogle spørgsmål :-)

Benjamin fra Centralcykler

Oceniono na 5 z 5

Hurtige svar og god hjælp fra kundeservice. Cyklen kom hurtigt, god overlevering med gennemgang af cyklen.

25 listopada 2024

Hej Karina,

Vi takker stort for din feedback, og vi håber at du er glad for din cykel, ellers er du altid velkommen til at skrive til os.

CENTRALCYKLER

God service og vejledning

God service og vejledning

Har været i kontakt med kundeservice i løbet af dagen for at finde ud af hvilken cykel jeg skulle købe. De kam med gode anbefalinger og svarede alle mine spørgsmål ret hurtigt. Har ikke modtaget cyklen endnu, men regner med at den kommer til den aftalte tid.

12 grudnia 2024

Hej Aimee,

Tak for din feedback og de rosende ord. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig. Din cykel bliver leveret i løbet af dagen i dag, glæd dig

CENTRALCYKLER

God oplevelse

Fin oplevelse. Jeg købte cyklen før black-friday, og det viste sig at cyklen faldte i pris efterfølgende. Men jeg fik snakket med dem omkring prisen, og vi fik det løst. Kan godt anbefale de her til andre som er efter engwe
👍 👍 👍

25 listopada 2024

Hej Julius,

Vi er glade for, at du er tilfreds med dit køb og takker mange gange for din anbefaling.

Oceniono na 2 z 5

Fin cykel/dårlig information/dårlig levering

Fin cykel, men dårlig levering, der står ingen steder at cyklen skulle komme
Fra Polen af, på selve dagen hvor cyklen skulle komme, var vi hjemme hele dagen, og blev ved med at ringe og den kom aldrig.. Den kom først dagen efter hvor vi ikke havde fri.

Der står ingen telefon nummer eller adresse, så hjemmesiden virker mistroisk, også fordi, pengene bliver trukket (hvilket man først må når varen er sendt, ihvertfald hvis det er en dansk virksomhed) og du får ingen kvittering, så er 7100kr mange penge at miste.. så vi spærret mit kort, da det hele virkede forkert.

Jeg viste ikke at det var ulovlig at køre på en 750w cykel i dk (også når det er Danmarks billigste cykelforhandler) og det var det vi bestilte, plus hvis den kommer op og kan køre 50 km mister man også 1 års garanti.

De første dage svarede kundeservice ikke også derfor vi troede siden var falsk og varen aldrig kom, kan desværre kun give 2 stjerne

Da cyklen får 4 stjerner (vi kunne have sparet lidt ved bare at købe en 250w)
Levering får 0 stjerner
(Manglede oplysninger 1 stjerner

13 listopada 2024

Odpowiedź od Central Cykler

Tak for din feedback. Vi beklager de problemer, du oplevede med leveringen og kommunikationen. Vi tager din oplevelse alvorligt og vil arbejde på at forbedre informationen omkring leveringstider og oprindelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du altid velkommen til at kontakte os direkte.

Louise T fra Centralcykler

Fup hjemmeside

Fup hjemmeside, bestil ikke der fra.

6 listopada 2024

Hej Helle,

Kan du infomere dit ordrenummer eller andet relevant? Det ligner nemlig en falsk anmeldelse.

Oceniono na 4 z 5

Det var en god købs oplevelse

Det var en god købs oplevelse, og deres kundeservice svarer hurtigt, så det er et kæmpe plus især pga jeg havde lidt bøvl med hvilken cykel jeg skulle have, så de var meget hjælpsomme. Grunden til de får 4 stjerner og ikke 5 er kun på baggrund af at det firma som leverer pakken lavede en fejl og den kom 1 dag senere end forventet, dog er det ikke deres skyld, men det er stadig en del af oplevelsen.

1 listopada 2024

Hej Denis,

Tusind tak for de pæne ord, beklager ellers at fragtfiramaet har bøvlet lidt med din pakke, vi er fuld gang med at få alt sat på plads :-)

Rigtig god aften

Oceniono na 5 z 5

Det er en super fed cykel

Det er en super fed cykel, 9/10,
Den er meget hurtig den er fkn sjov og køre på, det helt vildt, men
Det tog også så lidt tid for pakke. Kom den var også lidt for senget, men det gøre ikke så meget,

3 listopada 2024

Odpowiedź od Central Cykler

Tusind tak for din feedback! Det er virkelig skønt at høre, at du er så begejstret for cyklen – vi er glade for, at den lever op til forventningerne og bringer glæde på turene!

Vi beklager, at leveringen tog lidt længere tid end forventet, og vi arbejder på at gøre processen hurtigere. Tak, fordi du deler din oplevelse, og vi håber, du får masser af sjove ture på cyklen fremover!

-Benjamin fra Centralcykler

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej