Endnu en fantastisk rejse med Cathrine Yoga, hvilket bare bekræfter at her er tale om et rejsebureau med styr på tingene og med ildsjæle bag! Denne rejse gik til Færøerne med hotel, spa, yoga og vandr... Zobacz więcej
Cathrine er en nærværende, autentisk, rolig og super dygtig formidler. Hun har en blød og behagelig stemme og en stor viden, som hun generøst deler ud af. Cathrine får fem stjerner herfra. Som kursi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Det var første gang jeg har rejst med Cathrine Yoga Travel, men nok ikke den sidste. Det var en meget helstøbt oplevelse og der var styr på alle de mindste detaljer, der var med til at gøre det til en... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Alt det en underviser og rejsearrangør har indflydelse på var veltilrettelagt og professionelt udført. Hotel, mad og rejseguider fra Færøerne, også virkeligt godt. Vejret og de andre deltagere gjorde... Zobacz więcej
- Instruktor jogi
- Klub fitness
- Agencja wyjazdów sportowych
- Agencja turystyczna
- Organizator turystyki
- Centrum rekreacyjno-wypoczynkowe z jogą
Napisane przez firmę
Cathrineyoga.dk er et selvkærligt univers, som inspirerer over 100.000+ månedlige læsere. Vi er eksperter i at skabe unikke yogaoplevelser for krop, sind og sjæl. Vi arrangerer eksotiske yogarejser og yogauddannelser. Vi tilbyder online yoga for alle, og vi deler et hav af sunde opskrifter. Namasté! – Cathrine & Tommy
Hejrevej 30, 3., 2400, Købemhavn NV, Dania
- info@cathrineyoga.dk
- cathrineyoga.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Fantastisk yoga retreat på Bali med…
Fantastisk yoga retreat på Bali med skønne mennesker og ikke mindst fantastisk instruktør 🧘♀️🙏
Fly/transport og hotel/mad var ligeledes fantastisk.

Magisk yogarejse til Bali
Fantastisk yogarejse til Bali med Cathrine som yogalærer. Jeg var afsted sammen med min kæreste. Stemningen var helt igennem magisk fra start til slut. Jeg savner at vågne til lyden af alle dyrene fra junglen, starte dagen med yoga - efterfulgt af skøn morgenmad og senere eftermiddagsyoga. Det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv længe. Masser af tid til også selv at tage på ture rundt på Bali og udforske 🤩. Vi var blandt andet til lyd healing og i monkey forest - udover Cathrines program. Varmeste anbefalinger herfra! 💫

En virkelig dejlig oplevelse
En virkelig dejlig oplevelse, smukke omgivelser og tid til ro og afslapning.

Vidunderlig Bali yoga retreat
Vidunderlig sammensat program.
Professional og nærværende deltagelse i opholdet.
Der er blevet kræset om at finde det bedste for at få de bedst mulige betingelser for retreatet. Det blev indfriet og resten er op til en selv.

Yoga retreat Bali 2025
Et fantastisk yoga retreat på Bali med Cathrine Yoga Travel i februar 2025 🧘♀️🏝🌞.
Jannata Resort & Spa som Cathrine Yoga Travel har valgt til at danne rammen om yoga retreatet er en klasse for sig - luksuriøse omgivelser med jungleudsigt og en dyb ro samt sund og varieret kost og ikke mindst Jannata Family som er utroligt professionelle, venlige og imødekommende 💚🌸🧚♀️🙏.
Det var Cathrine Koefoed selv som var instruktør på retreatet 🫶🥰. Hun er utrolig dygtig inden for sit felt og udlever gennem sin undervisningsform sin mission om, at det skal føles godt at være dig. Det er både inspirerede og motiverende 🧘♀️💚🌸🧚♀️.
En stor tak for en fantastisk oplevelse 🙏❤️.

Yoga retreat på Bali🙏🏼🌴☀️
Netop hjemvendt fra et fantastisk yoga retreat på Bali med Cathrine. Med base på det skønne Jannanta resort, som ligger lige unden for Ubud, har jeg haft den dejligste yoga oplevelse med plads fordybelse og ro. Cathrine har faciliteret selve rejsen og yoga undervisningen på bedste vis, og har skabt rum og plads til bevægelse, fordybelse og reflektion.
En magisk oplevelse for krop og sin!🙏🏼🥰
De bedste anbefalinger herfra!

Helt fantastisk retreat på Bali
Helt fantastisk retreat på Bali. Yogaen, stemningen og omgivelserne var en drøm. Det bedste jeg har gjort for mig selv i lang tid. Jeg mærkede virkelig yogaens og Balis healende kræfter

Odpowiedź od Cathrine Yoga
Carhrine yoga. Den perfekte app. Yoga døgnet rundt.
Carhrine yoga appen er genial. Skønne yoga klasser med dygtige instruktører. Jeg kan let og overskueligt finde lige præcis den yogaklasse jeg og min krop har brug for hele døgnet rundt. Jeg benytter også de lækre opskrifter, som er lette og overskuelige at lave. Kan kun anbefales.

Less is more
Rigtig god yoga rejse med Stine tilpasset alle - både begynder og øvede og som også har taget hensyn til, at deltagerne havde været i gang med ayurvediske behandlinger. Tak 🙏

Fantastisk yin-yogauddannelse
Jeg har netop afsluttet Cathrines yin yogauddannelse - og den får mine varmeste anbefalinger❤️ Forløbet har hele vejen igennem været godt tilrettelagt og super lærerigt. Både Cathrine selv og de to andre undervisere er super dygtige og søde.

Odpowiedź od Cathrine Yoga
Rigtig dejlig ferie på Sri Lanka med…
Rigtig dejlig ferie på Sri Lanka med yoga og også introduktion til Ayurveda med lækre behandlinger og interessant læring.
Vi havde et super hold og en skøn yoga lærer i Stinna

Fantastisk undervisningsforløb
Deltog i yin yoga uddannelse og kan varmt anbefale det. Cathrine og de øvrige underviser er kompetente og super søde og det var på alle måder et dejligt forløb.

Af hjertet tak
Det har været en fantastisk oplevelse, at være på uddannelse ved Cathrine og de to andre dygtige yoga lærere, Stinna og Kirstine, der var med til at undervise os🙏🏻 varmeste anbefalinger🙏🏻

Stor ros herfra!
Nemt køb og adgang med det samme. Virkelig fin og brugervenlig app. Er meget positivt overrasket over den høje kvalitet af indholdet i app’en.

Glimrende App med Catrines dejlige yoga
Glimrende App med Catrines dejlige YOGA. Der er gode muligheder for at finde lige det man har brug for på dagen.

Fantastisk tur til Sri Lanka
Fantastisk tur til Sri Lanka. Kan kun anbefales. Du kommer hjem som et nyt menneske - i zen og med power.

Tak til jer:)
Jeg dyrker yoga med Cathrine yoga ca. 1-2 gang om ugen og har gjort det siden 2020. Det er med til at gøre svære dage en smule nemmere. Det er uundværligt i min hverdag. Tak:)

My favorite place
My favorite place. Special thanks to Catherine, she is professional. Highly recommend!

Odpowiedź od Cathrine Yoga
Cathrine er en fantastik yogainstruktør…
Cathrine er en fantastik yogainstruktør med en blid og behagelig stemme. Hun guider blidt gennem alle stillinger.

Odpowiedź od Cathrine Yoga
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.