Endnu en fantastisk rejse med Cathrine Yoga, hvilket bare bekræfter at her er tale om et rejsebureau med styr på tingene og med ildsjæle bag! Denne rejse gik til Færøerne med hotel, spa, yoga og vandr... Zobacz więcej
Cathrine er en nærværende, autentisk, rolig og super dygtig formidler. Hun har en blød og behagelig stemme og en stor viden, som hun generøst deler ud af. Cathrine får fem stjerner herfra. Som kursi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Det var første gang jeg har rejst med Cathrine Yoga Travel, men nok ikke den sidste. Det var en meget helstøbt oplevelse og der var styr på alle de mindste detaljer, der var med til at gøre det til en... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Alt det en underviser og rejsearrangør har indflydelse på var veltilrettelagt og professionelt udført. Hotel, mad og rejseguider fra Færøerne, også virkeligt godt. Vejret og de andre deltagere gjorde... Zobacz więcej
- Instruktor jogi
- Klub fitness
- Agencja wyjazdów sportowych
- Agencja turystyczna
- Organizator turystyki
- Centrum rekreacyjno-wypoczynkowe z jogą
Napisane przez firmę
Cathrineyoga.dk er et selvkærligt univers, som inspirerer over 100.000+ månedlige læsere. Vi er eksperter i at skabe unikke yogaoplevelser for krop, sind og sjæl. Vi arrangerer eksotiske yogarejser og yogauddannelser. Vi tilbyder online yoga for alle, og vi deler et hav af sunde opskrifter. Namasté! – Cathrine & Tommy
Hejrevej 30, 3., 2400, Købemhavn NV, Dania
- info@cathrineyoga.dk
- cathrineyoga.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Super god yoga app
Super god yoga app. Fantastiske undervisere og yoga alle kan være med til på alle niveauer. Nemt at finde rundt i og gode og inspirerende madopskrifter.

Fantastisk yoga
Jeg har fulgt Cathrineyoga via sociale medier i omkring 10 år. Jeg har altid følt mig beroliget af hendes stemme og måde at tale på. Jeg har været medlem på appen i 6 mdr for det var endelig tid for mig at komme igang med at styrke kroppen efter en masse sygdomsforløb så jeg var en ren tumling i starten og helt nybegynder. Jeg tog korte videoer i starten og har efterhånden kunnet træne op til 40 minutter. Jeg har kun ros tilovers for konceptet. Jeg træner stort set hver dag, og det er virkelig, som hun beskriver, en selvkærlig pause. Instruktionerne er forståelige for en begynder og tonen altid lys.

Jeg er fan!
Super fed app. Som børnefamilie er det så dejligt at kunne lave yoga når det passer ind i mit program og lige lave det som min krop trænger til.
Det eneste jeg kunne ønske mig, var at man kunne sortere videoer på udstyr.
Har også været på to retreats… De er simpelthen skønne. Cathrine har bare en rolig og rar personlighed som skaber ro hos en selv når man er afsted. Det er så skønt!

Fuldstændig fantastiske dage på Møn 🧘
Fuldstændig fantastiske dage på Møn 🧘
Cathrine en en vidunderlig underviser, vis og indlevende.
Et skønt sted, værelser og mad i TOP.
Kan kun anbefales🥰

Fantastisk yin yogaudannelse
Jeg har taget yin yogauddannelsen i Vejle. Smukke omgivelser, fantastisk vidensdeling og formidling af yin yoga gennem forskellige undervisere. Et trygt og kærligt rum. Jeg føler mig godt klædt på til at gå ud og undervise. Uddannelsen får mine varmeste anbefalinger.

Odpowiedź od Cathrine Yoga
Autentiske undervisere med en stærk baggrund
Tak for en god og bred uddannelse, hvor I som et stærkt team af undervisere er dygtige til at dele jeres viden med eleverne.

Kæmpe anbefaling
Det er tydeligt at mærke, hvordan Cathrine og hendes team virkelig er engagerede og passionerede omkring yoga. Med erfaring fra hele verden, føler jeg at teorierne er brede og opdaterede.
Det har været tryllebindende at være på denne yoga rejse, hvor der har været en enorm tryghed omkring rammerne og undervisere. Cathrine og teamet har været mega imødekommende og respektfulde over for forskellighed. Der har været plads til alle og det har haft betydning for et fantastisk, inkluderende fællesskab, med plads til alle nuancer og forskellighed.
Jeg er så taknemmelig for, at have været en del af Cathrineyoga uddannelsen og føler mig sikker og kompetent ift. at skulle undervise på egen hånd.
Namasté 🌿

Odpowiedź od Cathrine Yoga
En gennemgående super tilrettelagt…
En gennemgående super tilrettelagt yin-uddannelse. 9 dage med masser af fantastisk indhold og en rigtig god sammensætning af de forskellige moduler/emner.
Fagligt dygtige instruktører med super god energi og overskud.
Tak for rejsen - den var alle pengene værd 🤩

Min varmeste anbefaling
Autentisk, professionel og hjertevarm undervisning. Min varmeste anbefaling.

Odpowiedź od Cathrine Yoga
Helt igennem højt fagligt niveau
Helt igennem højt fagligt niveau, godt struktureret og fantastisk kompendie at få med hjem, hvor man kan tage ud og bruge. Kan kun give mine bedste anbefalinger.

Elsker dette univers🫶🏽
Elsker dette univers 🙏🏼
Hos Cathrine Yoga finder jeg altid det jeg har brug for- der er en session til et hvert behov uanset om man vil finde mental ro, træne muskulær styrke eller have pulstræning.
Det er virkeligt super godt og man får ufatteligt meget værdi pengene❤️

Odpowiedź od Cathrine Yoga
Jeg dyrker ikke Yoga men til gengæld…
Jeg dyrker ikke Yoga men til gengæld bager jeg ! Og når nu min kæreste ikke kan tåle gluten så er det perfekt med verdens bedste Chia boller <3
Luv em!
Tak for opskriften !

De varmeste anbefalinger herfra
Har benyttet både Cathrine Yoga appen til at dyrke yoga og været på retreat på Færøerne. De varmeste anbefalinger skal lyde herfra, der er både blid yin og styrkende yang klasser både i app’en og på retreatet. Føler mig meget velkommen og i gode hænder samt en del af et helt fantastisk fællesskab.

Odpowiedź od Cathrine Yoga
Super professionel, ægte omsorg og hurtige resultater
Holistisk, professionel og realistisk tilgang…til alt hvad Yoga kan og er! 🙏🏻

Odpowiedź od Cathrine Yoga
Super dejligt yoga retreat i Skagen!
Tusind tak for et super dejligt yoga retreat i Skagen fyldt med skøn yoga, inspirerende læring og nye indsigter, søde deltagere på holdet, lækkert mad og med skønne yogalærer Katrine Suhr, der er både dygtig, sød og empatisk 🧘🏻♀️☀️.

Odpowiedź od Cathrine Yoga
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.