Banner for Carjudge

Carjudge Recenzje

3,5

Poprzednia sprawa nie została rozwiązania i w dalszym ciągu są pobierane środki z mojego konta mimo zapewnień że subskrypcja jest już anulowana, a pieniądze będą zwrócone. Pieniądze zostały pobrane ju... Zobacz więcej

Fatalne doświadczenie wykupiłem raport nie wykupiłem subskrybcji a z konta pobrało za subskrypcje, odwołałem i anulowałem subskrypcję której nie zawierałem i tak z konta pobrało mi kolejny raz pieni... Zobacz więcej

Jestem bardzo zadowolona z usług firmy Carjudge. Po ściągnięciu raportu samochodowego chciałam upewanić się, że poprawnie anulowałam subskrypcje. Napisałam w tej sprawie maila, a moją sprawą zajęła si... Zobacz więcej

1. Salon samochodowy
  2. Pośrednik sprzedaży samochodów

CarJudge is your trusted partner for buying used vehicles. Thanks to our VIN and license plate verification technology, we provide instant and comprehensive history reports. Detect mileage fraud, past accidents, theft status, and hidden defects in just one click. Buy your next car with complete peace of mind with CarJudge.

Średnia

3 tys. recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

3,5

W raporcie nie było żadnych informacji…

W raporcie nie było żadnych informacji a po 7 dniach pobrało 130 zł. Jednym slowiem oszustwo !!!!!

27 czerwca 2026

Witam,

Przykro nam, że ma Pan/Pani takie wrażenie. Nasze raporty są sporządzane na podstawie danych dostępnych w oficjalnych rejestrach, a ich treść zależy od informacji w nich zawartych. Ponieważ nie udało nam się zidentyfikować Pana/Pani na podstawie tej opinii, prosimy o kontakt pod adresem contact@carjudge.com, abyśmy mogli zbadać sytuację i pomóc w jej rozwiązaniu. Warunki subskrypcji, w tym okres próbny i automatyczne przedłużenie, są jasno określone w momencie zakupu.

Zespół CarJudge

Raport nie został pozyskany w ogóle 30…

Raport nie został pozyskany w ogóle 30 min sie ładuje i nic nie korzystajcie z tej strony

26 czerwca 2026

Dzień dobry,

Pański/Pani komentarz zwrócił naszą szczególną uwagę. Bardzo nam przykro z powodu napotkanych trudności. Prosimy o kontakt pod adresem contact@carjudge.com. Chcielibyśmy sprawdzić, dlaczego raport nie został wygenerowany, i znaleźć satysfakcjonujące rozwiązanie.

Pozdrawiamy,
Zespół CarJudge

Nie polecam! Tak jak inni użytkownicy po pierwszym zakupie została nałożona subskrypcja, która w regulaminie nie jest oczywista, polecam inne strony, które nie pobierają wgl opła! Dno

23 czerwca 2026

Witam,

Pańska opinia zwróciła naszą uwagę i przepraszamy za niejasności. Chcielibyśmy znaleźć rozwiązanie, które będzie dla Pana satysfakcjonujące. Ponieważ nie udało nam się zidentyfikować Pana, prosimy o kontakt pod adresem contact@carjudge.com z odniesieniem do tej opinii – Pańska sprawa zostanie rozpatrzona w trybie priorytetowym. Przypominamy, że warunki związane z przedłużeniem subskrypcji są jasno i przejrzyście przedstawione podczas potwierdzania płatności.

to pierwszy kontakt

to pierwszy kontakt - na razie ok

24 czerwca 2026

Witam,

Dziękujemy za opinię, cieszymy się, że wszystko poszło dobrze.
Do zobaczenia wkrótce,

Zespół Carjudge

Raport był niekompletny i zawierał…

Raport był niekompletny i zawierał nieprawidłowe informacje. Nie polecam tej strony, polityka bardzo nie przejrzysta nawet jak raport bedzie niekompletny to nie mozna ubiegać się o zwrot kosztów albo jakieś zadośćuczynienie. Raport był niekompletny, nie zawierał informacji faktycznych, nie zgadzały się rocznik auta, silnik i nie zawierał żadnej inforamcji z kategorii specyfikacja auta. Dodatkowo historia przebiegu zawierała informacje tylko do 2019 roku.

23 czerwca 2026

Witam,

Pańska uwaga zwróciła naszą uwagę i pragniemy również przeprosić za spowodowane niedogodności. Nasze dane pochodzą bezpośrednio z oficjalnych rejestrów dostępnych w momencie wyszukiwania i mogą czasami zawierać rozbieżności. W ramach rekompensaty postanowiliśmy zwrócić Państwu pełną kwotę. Prosimy o kontakt pod adresem contact@carjudge.com, powołując się na tę opinię, abyśmy mogli przelać zwrot środków na Państwa konto.

Czekamy na Państwa wiadomość,

Zostałem oszukany

Zostałem oszukany. Po pierwsze, w niezauważony przeze mnie sposób, wybierając na stronie OtoMoto kontakt z CarVertical finalnie zostałem obsłużony przez Carjudge. Pomyślałem, że jest to, po prostu,zmiana nazwy firmy. I teraz następuje sedno sprawy, przechodząc przez poszczególne etapy procedury, zobaczyłem kwotę trochę ponad 12 zł za pozyskanie raportu dotyczącego Smarta ForTwo. Raport, który pozyskałem, nie miał żadnej wartości dla mnie jako kupującego. Tylko dane techniczne, które są ogólnodostępne. Ale wszedłem dzisiaj na konto i zobaczyłem, że zeszła mi z konta, za ten ,,cudowny" raport kwota 129,95zł. Oszuści

14 czerwca 2026

Witam,

Przykro nam z powodu sytuacji, z jaką się Pan/Pani spotkał/a. Dane zawarte w naszych raportach pochodzą wyłącznie z oficjalnych rejestrów i są przedstawiane w takiej postaci, w jakiej są dostępne w momencie wyszukiwania. Skontaktowaliśmy się już z Państwem i zwróciliśmy Państwu opłatę za subskrypcję w ramach rekompensaty. Pragniemy również przypomnieć, że warunki subskrypcji, w tym okres próbny i automatyczne przedłużenie, są podane podczas procesu płatności.

Oszuści

Oszuści
Złodziejski proceder naciąganie przez Apple Pay
Portal carjudge.com to ordynarni oszuści. Oferują raporty rzekomo za jednorazową opłatą (13 zł). Mimo że nie podawałem danych karty i płaciłem bezpiecznie przez Apple Pay, system bezczelnie przemycił w kodzie zgodę na cykliczne pobieranie opłat. Po dwóch tygodniach ukradli mi z konta 130 zł za subskrypcję, której intencjonalnie nie zamawiałem. To celowe wprowadzanie klienta w błąd i żerowanie na zaufaniu do szybkich płatności. Omijajcie ten syf

13 czerwca 2026

Witam,

Wysłuchaliśmy Państwa uwag i rozumiemy Państwa punkt widzenia. Ponieważ Państwa zadowolenie jest dla nas priorytetem, dokonaliśmy zwrotu kosztów Państwa subskrypcji. Warunki dotyczące subskrypcji i jej przedłużenia są jednak wyraźnie wskazane podczas potwierdzania płatności i można się z nimi zapoznać na naszej stronie internetowej w dowolnym momencie.

Subskrypcja

Chciałem sprawdzić jedno auto, zakupiłem więc pakiet za 13zł. Po kilku dniach zostało mi z konta zdjęte 130zł. Bardzo słabe oznaczenie subskrypcji dla klienta, czuję się wręcz oszukany ponieważ nigdzie nie było napisane czytelnym drukiem o jakiejkolwiek subskrypcji. Zawidołem się

22 czerwca 2026

Drogi Adrian,

Szczerze ubolewamy nad Twoim doświadczeniem – nie tego życzymy naszym klientom. Chcielibyśmy znaleźć rozwiązanie korzystne dla Ciebie, ale nie możemy Cię zidentyfikować. Prosimy zatem o kontakt pod adresem contact@carjudge.com, powołując się na tę opinię. Twoja prośba zostanie rozpatrzona w trybie priorytetowym. Przypominamy, że warunki dotyczące subskrypcji i jej przedłużenia są dostępne na naszej stronie internetowej w dowolnym momencie.

Czekamy na Twoją wiadomość,

Mało zdjęć

Szybki dostęp, mało danych z uszkodzeń

19 czerwca 2026

Witam,

Dziękujemy za opinię. Zdjęcia i informacje dotyczące uszkodzeń zawarte w raportach opierają się na danych dostępnych w oficjalnych źródłach w momencie przeprowadzania wyszukiwania. Czasami mogą one być niekompletne i pragniemy przeprosić za związane z tym niedogodności. Jeśli potrzebują Państwo pomocy, prosimy o kontakt pod adresem contact@carjudge.com.

Uwaga oszuści!!!

Uwaga, niewiadomo kiedy stajesz się okradany przez nałożenie subskrypcji do swojego konta w baku. Nie wyrażałem żadnej zogdy na pobieranie dodatkowych pieniędzy z konta. Proszę o zwrot dwóch płatności samowolnie pobranych mi z konta 2x po 129,59zł

17 czerwca 2026

Witam,

Rozumiemy Państwa odczucia i przepraszamy za zamieszanie. Nasz zespół rozpatrzył już Państwa wniosek i dokonał zwrotu środków. Warunki dotyczące przedłużenia umowy można jednak w każdej chwili sprawdzić na naszej stronie internetowej.

Zespół Carjudge

cwaniaczki wciskaja potajmnie odnawialna subskrypcje

cwaniaczki. znalazlem szkode ale w porzadnym raporcie a nie waszym. powinienem domagac sie zwrotu poniesionych kosztow. do tego jeszcze ukryta informacja o odnawialnej subskrypcji...

3 czerwca 2026

Witam,

Państwa wniosek o zwrot kosztów został przyjęty. Szczerze przepraszamy za tę nieprzyjemną sytuację. Wyświetlane informacje pochodzą wyłącznie z danych dostępnych w oficjalnych rejestrach w momencie sprawdzania. Prosimy o kontakt pod adresem contact@carjudge.com z odniesieniem do niniejszej informacji – Państwa wniosek zostanie rozpatrzony w trybie priorytetowym. Warunki związane z przedłużeniem są oczywiście podane również podczas potwierdzania płatności.

Czekamy na wiadomość od Państwa,

Anulowanie subskrypcji

Mój problem potraktowano bardzo poważnie i profesjonalnie! Jestem wdzięczny za tak szybkie załatwienie sprawy. Dziękuję wszystkim, którzy mi pomogli. Szczególne podziękowania dla p. Cynthii, która jest bardzo miłą i empatyczną osobą. Życzę wszystkiego dobrego i pozdrawiam.

9 czerwca 2026