Interfejs przejrzysty lecz brak jednoznacznych informacji o zablokowaniu kaucji w przypadku wykupienia ubezpieczenia, tej informacji nie widać i pojawia się po sfinalizowaniu transakcji w wiadomości p... Zobacz więcej
Prosta wyszukiwarka, łatwość wyboru skrzyni biegów, to jest bardzo pomocne. Znacznie trudniej było zamówić pełne ubezpieczenie, i warunki przy tym podstawowym wariancie są bardzo mylące dla mnie. I c... Zobacz więcej
Informacje na stronie są konkretne, proces rezerwacyjny idzie prosto. Brakuje tylko informacji (obok numeru referencyjnego) co i jak dalej - czy mamy oczekiwać na jakieś potwierdzenie i od kogo. To... Zobacz więcej
Do tej pory tylko zarezerwowałem samochód ale mogę powiedzieć że rezerwacja przebiegła sprawnie. Nawet musiałem uzupełnić nr lotu i to również było sprawne i jasna. Resztę mogę ocenić dopiero po url... Zobacz więcej

5⭐ Customer Service

Szybka mila obsluga bez ukrytych oplat i zbednych procedur-wynajmuje auto tylko tutaj jak jestem w Polsce i polecam kazdemu!Cena bardzo przystepna!Rezerwacja zajmuje 5 min.

Odpowiedź od CarJet.com
Nie poleam . Po wykupieniu pelnego pakietu nagle dostaje wiadomosc ze ba miejscu musze wplacic depozyt 2100e . I ubezpieczenie rowniez bede musial wykupic !!!!!!Naciagacze

Odpowiedź od CarJet.com
Szybko można przejść do płatności ale do końca nie wiesz za co płacisz. Dostajesz później wiadomości na email i co innego czytasz niż wcześniej. Płatności utrudnione dlatego zapłaciłem dwa razy. Sprzeczne informacje przy płatności.

Odpowiedź od CarJet.com
Brak gwarancji wybranego auta! Brak e-maila do kontaktu!
To niepoważne, wybieram auto i nie mam gwarancji, że je otrzymam. To psuje mój urlop! Na co dzień jeżdżę Tucsonem, podróżujemy w 5-osobowej grupie i musimy mieć duży bagażnik. Tucson ma największy z oferowanych przez was.

Odpowiedź od CarJet.com
Firma Car Jet nie weryfikuje dostawców. Brak zamówienia w systemie wynajmującego. Nie wiem z czyjej winy. 2h w wypożyczalni. Próba naciągnięcia na dodatkowe ubezpieczenie z szantażem, że będę tam czekał nie wiadomo ile, aż zlecenie wyląduje w systemie cokolowiek miało by to oznaczać. Finalnie otrzymałem 10 letni samochód, który wcześniej był taksówką i był totalnym wrakiem. Opony w stanie, które zagrażały życiu zwłaszcza w górach Albanii. Samochód brudny, papiery, paczki po papierosach, butelki. Byłem zmuszony wziąć ten samochód bo rodzina czekała w hotelu i trzeba było go opuścić. Kontrakt dostałem dopiero przy oddawaniu samochodu więc generalnie cały tydzień jeździłem w stresie. Rozumiem, że to Albania ale wszystkie granice zostały przekroczone.

Odpowiedź od CarJet.com
Proces rezerwacji przebiegł bardzo sprawnie, bardzo dobra cena wynajmu samochodu oraz okresu pełnego ubezpieczenia.
Pozdrawiam

Odpowiedź od CarJet.com
Podobało mi się to że nie musiałem czekać na lotnisku bo byłem szybko odebrany a to było wszystko co jest pozytywne a pòźniej zaczęła się pułapka a wszystko dlatego że nie posiadałem karty kredytowej VISA albo inaczej miałem kartę VISA DIBI ktòra nie jest akceptowana no i musiałem zapłacić podwójną cenę zamiast 70€ to zapłaciłem 140€ i to jest bardzo smutne bo tak sie wykorzystuje klienta który nie ma karty kredytowej VISA. Klient już więcej nie przejdzie i co jeszcze leży mi na sercu to to ze muszę najpierw przetłumaczyć opis warunki umowy na język polski bo nie wszyscy mają znajomość języka angielskiego tyle dobrze że obsługa znana język polski bo inaczej to by była katastrofa no to tyle smutne ale prawdziwe a szkoda

Odpowiedź od CarJet.com
Nie polecam wynajmowania samochodu przez tą firmę ponieważ przy odbiorze samochodu cena jest x2 Wciskają ubezpiecznie którym można sobie tyłek wytrzeć ponieważ wypożyczalnie nie akceptują tego ubezpieczenia i trzeba nowe wykupić żeby można było odebrać samochód z pełnym ubezpieczeniem Najlepiej wynająć samochód bezpośrednio od firm które wynajmują

Odpowiedź od CarJet.com
CarJet to pośrednik a nie wypożyczalnia. Przez ich stronę trafiłem do Green Motion na lotnisku w Edynburgu, Szkocja. Green Motion jakimś magicznym trafem nie działała moja karta kredytowa a w innej wypożyczalni i punktach usługowych karta działała bez problemu. Green Motion zaproponował mi w związku z brakiem możliwości zablokowania środków, opłatę blisko 5 krotnie wyzszą za wynajem samochodu a sam depozyt chcieli mi pobrać z karty platniczej. W efekcie zapłaciłbym za samochód około 8 razy więcej. !!! W Green Motion przekonywali mnie że to dobra oferta. Poszedłem do konkurencji obok i wynajem samochodu odbył się bez najmniejszego problemu w podobnej pierwotnej cenie Green Motion. To że moja karta nie działała w Green Motion a w innych punktach bez problemu, zgłosiłem do CarJet o zwrot środków za rezerwację. Najgorsze w tym, że CarJet zupełnie umywa ręce od tej transakcji. Sciemniają, oszukują, kręcą. PRZESTROGA. Omijajcie tych oszustów CarJet i Green Motion jak najdalej. Karma wraca.

Odpowiedź od CarJet.com
Z auta byliśmy zadowoleni, kontakt z dostawcą trudny, mimo translatora, wpłaciliśmy kaucję zwrotną 150 Euro za brak przy sobie karty kredytowej na męża, którego wskazałam rezerwując jako kierowca. Opłaciłam najwyższe ubezpieczenie a i tak przy odbiorze pracownik próbował naciągnąć nas na koszty mycia auta, które stało prawie cały pobyt pod hotelem. Dopiero interwencja posiadania ubezpieczenia doprowadziła do ustąpienia przez pracownika car jet - AVIA ZADAR. Następnym razem, jeśli nie otrzymam zwrotu kaucji 150Euro nie będziemy polecać z przyjaciółmi tej firmy, wręcz przeciwnie.

Odpowiedź od CarJet.com
Łatwość w rezerwacji, wmiare dobre ceny, ogulnie zrozumiałe informacje,a więcej opinion dopiero po wynajmie.