Snelle levering. Er bleek iets uitverkocht te zijn, per omgaande werd het te veel betaalde bedrag terug gestort.Prima producten!!
Altijd vlotte en rap geleverd en als er iets tekort is wordt geld teruggestort van de die tekort zijn , heel tevreden
Enveloppen waren niet naar smaak. Mailtje gestuurd en dezelfde dag nog reactie. Retourlabel direct ontvangen. Daarna heeft een medewerker prettig meegedacht over het alternatief waar ik naar op zoek... Zobacz więcej
Bestelling geplaatst in de maand mei en betaald tot op heden nog niets ontvangen. Contact opgenomen maar geen gehoor. Bij PostNL gevraagd, weten van niets.
Wetering 6B, 7641LG, Wierden, Holandia
- info@cardscrafts.nl
- cardscrafts.nl
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Helemaal goed
Een bedrijf om bij te bestellen
Nou ja het bestelde product was niet zoals verwacht , maar uw tegemoetkoming deed de misser snel vergeten
Ruime sortering.
Ruime sortering.
Snelle levering
Goede kwaliteit.
Gewoon leuke kaarten.
De bestelling en de vlotte ontvangst is…
De bestelling en de vlotte ontvangst is prima verlopen.

Odpowiedź od Cards & Crafts
Bestelling gedaan die toch niet helemaal paste bij mijn kleur
Super makkelijk om te bestellen en als het toch niet helemaal je smaak is kan je het gemakkelijk terug sturen. Ze zijn erg vriendelijk!

Fijne klantenservice ervaring
Mijn bestelling was door PostNL niet geleverd. Zonder problemen kreeg ik een nieuw pakketje toegestuurd. Super klantenservice dus!

netjes en op tijd
Tijdig geleverd, en goede kwaliteit enveloppen voor ons bedrijf.

Odpowiedź od Cards & Crafts
Ik kreeg niet het product wat ik…
Ik kreeg niet het product wat ik besteld had. Ze zouden het juiste opsturen, vervolgens gaat het weer mis en de 3e poging ging ook mis ... dus voor mij geen bestelling meer bij dit bedrijf.
Mooi dat jullie het proces nu aan gaan passen. Dat helpt anderen hopelijk een volgende keer. Het zou netjes zijn geweest als u me ergens tegemoet was gekomen. Dat zou wellicht geholpen hebben om mij als klant een volgende keer te behouden ipv kwijt te raken.