Camtura Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

De camera's werden snel geleverd en in eerste instantie was ik zeer tevreden over de producten. Helaas herkende 1 van de camera's na een tijdje de geheugenkaart niet meer. Diverse keren contact gezoch... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

1,5 jaar geleden een camera aangeschaft, die werd vlot geleverd en ook op inhoudelijke vragen werd snel gereageerd. Recent geconstateerd dat de camera defect is, maar nu wordt er niet meer gereageerd... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Ik heb met veel plezier twee aankopen bij dit bedrijf gedaan. Twee keer dezelfde wildcamera (met zonnepaneeltje) De tweede keer was het pakket even zoek bij Post Nl. Camtura beloofde mij een onderzoek... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Alle camera's werken prima, heel vlug en simpel in te stellen. Perfecte beelden/filmpjes. Wifi werkt hier tot wel 25 meter afstand. De ene keer sneller dan de andere keer, maar prima in orde! Vroeger... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep RTV
  2. Sklep fotograficzny
  3. Producent elektroniki

Napisane przez firmę

Bij Camtura draait alles om het vastleggen van de natuur in haar puurste vorm. Wij ontwikkelen betrouwbare wildcamera’s die kwaliteit, gebruiksgemak en innovatie combineren, zodat jij moeiteloos elk detail kunt vastleggen, van het stille bos tot je eigen tuin. Met passie voor techniek en oog voor service zorgen we ervoor dat elke ontdekking een beleving wordt.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 58% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 34

Napisz recenzję

Een zeer goede wildcamera

Een zeer goede wildcamera. Beter dan menig duurdere camera's. Is zijn geld echt waard en doet precies wat er wordt beloofd. Goede NL handleiding en batterijduur is prima. Kortom, goede aankoop voor dat geld.

21 kwietnia 2025

Miskoop

2 van de meegeleverde batterijen zijn de eerste dag al leeg. Ook de nieuwe eigen batterijen zijn een dag later bijna leeg. We hebben er nog opname uit kunnen krijgen. De handleiding helpt ona niet. Ik heb nu al zeer grote spijt van mijn aankoop

17 kwietnia 2025

Beste Jan,

Wat ontzettend jammer om te lezen dat u zo'n negatieve ervaring hebt gehad met uw aankoop. Dat is natuurlijk niet wat wij willen, en we begrijpen heel goed dat u teleurgesteld bent als de batterijen al na één dag leeg zijn.

De batterijduur hangt sterk af van gebruik, instellingen en hoeveel de camera opneemt (vooral 's nachts met infrarood). In zulke gevallen adviseren we een adapter voor stabiel gebruik. Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.

Elk detail telt,

Theo
Camtura Specialist

Oceniono na 5 z 5

Goede camera met snelle verzending

Tijdens het bestellen kreeg ik goede antwoorden en snelle reactie
De camera had ik snel in huis ondanks dat hij naar het buitenland gestuurd moest worden
Camera werkt goed en is makkelijk in gebruik. Ben er alleen nog niet uit of de camera alleen maar werkt in een wifi zone…
Maakt goede beelden!

25 lutego 2025

Beste klant,

Wat leuk om te horen dat je tevreden bent met de camera en onze service! Fijn dat de verzending naar het buitenland ook snel is verlopen.

De wildcamera heeft geen constante wifi verbinding nodig, alleen bij het verbinden met je telefoon voor instellingen en het bekijken van beelden. Mocht je daar vragen over hebben, laat het ons gerust weten!

Veel plezier met je wildcamera!

Oceniono na 4 z 5

Ik ben niet tevreden over de vorige camera , niet waterdicht !

Dat kan véél beter nochtans

21 lutego 2025

Hi Andre,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met je nieuwe camera. Onze modellen zijn inderdaad ontworpen om goed bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden.

Veel plezier met je wildcamera! Mocht je nog vragen hebben, laat het ons weten, we helpen je graag.

Oceniono na 3 z 5

De oplaadbare wildcamera valt mij tegen

Ik vind de oplaadbare wildcamera tegenvallen. Verbinden duurt lang en de verbinding wordt verbroken zodra je een andere app opent. Jammer.

20 lutego 2025

Hi Els,

Bedankt voor je review! We snappen dat een stabiele verbinding belangrijk is. De camera verbreekt de verbinding automatisch om te voorkomen dat de batterij onnodig snel leegloopt. Dit zorgt ervoor dat je de camera langer kunt gebruiken zonder vaak op te laden.

We waarderen je feedback en nemen dit mee! Mocht je nog vragen hebben, laat het ons weten. We helpen je graag.

Oceniono na 5 z 5

We zijn er norm tevreden

Onze ervaring met Camtura is uitstekend. De klantenservice reageert snel en denkt goed mee. De camera voelt robuust aan en maakt echt leuke filmpjes. We zijn er norm tevreden!

14 lutego 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej