1. Pracownia złotnicza

Goudsmid en sieraden merk.

4,4

Doskonała

Prachtige hanger!

Na een behoorlijke zoektocht naar een geschikte hanger/talisman, kwam ik erachter dat ik nergens dat kon vinden wat tot zijn recht kwam.
Via bokt kwam ik bij Hedi terecht. Ik volgde haar topic waar zij prachtige dingen liet zien.
Een bericht eraan gewaagd om te kijken wat ze kon betekenen en niet geheel onbelangrijk; het prijskaartje. Aan de hand van mijn omschrijving kwam ze al gelijk met mooie passende ideeën en voorbeelden.
Vol vertrouwen de opdracht gegeven. En het leuke was dat ik het hele proces van het maken kon volgen!
Ik kreeg hem opgestuurd met een mooie ketting erbij. In het echt nog veel mooier dan op de foto's.
Ik draag de hanger met trots.
Bedankt Hedi, voor het fijne contact, het meedenken en het prachtige eindresultaat!

12 grudnia 2025

Opknappen oude ring

Hedi heeft een ring die ik ooit gevonden heb voor mij beoordeeld, omdat ik niet wist van welk materiaal het was en ik hem graag wilde gaan dragen. Omdat hij mij niet goed paste wilde ik hem op maat laten maken. Hedi heeft geconstateerd dat het een gouden ring met diamantjes was en hem voor mij op maat gemaakt. Toen hij af was, was hij niet meer te herkennen: hij was ZO mooi geworden! Precies op maat voor mijn vinger, het goud mooi opgepoetst en de diamanten schoongemaakt. Het is nu een juweel om met trots te dragen ♥️

10 kwietnia 2025

Uniek en persoonlijk cadeau

Een hele mooie hanger voor mijn moeder besteld. Fijn overleg over hoe ik het voor me zag en ze dacht goed mee. Kreeg tussendoor updates. Hedi heeft het precies gemaakt zoals ik graag wilde. Mijn moeder is er erg blij mee. Draagt hem regelmatig

28 marca 2025

Oud goud omgesmolten in trouwringen

Van een aantal oude ringen stenen en goud hergebruikt om prachtige nieuwe trouwringen te maken.
Heel speciaal om zo de ringen van onze grootouders zelf verder te dragen.
Hedi was gastvrij en dacht met ons mee over de mogelijkheden. Ringen waren ook snel klaar.
Prijzig, maar een heel stuk minder duur door het omsmelten van het 'oude goud' en in vergelijking met gewone juweliers helemaal niet duur!

6 stycznia 2026