Czyste oszustwo, najpierw na maile odpowiadali tłumacząc się problemami technicznymi, podawali ostateczne daty realizacji zamówienia, potem zero odzewu i żadnego zwrotu środków. Po prostu ukradli ka... Zobacz więcej
Podsumowanie recenzji
Utworzono przy użyciu AI na podstawie ostatnich recenzji
O czym najczęściej mówią ludzie
Recenzje stanowiące podstawę tego podsumowania
OSZUŚCI NA WIELKA SKALE PRZESTRZEGAM…
OSZUŚCI NA WIELKA SKALE PRZESTRZEGAM PRZED ZAKUPEM NIE WYSYŁAJĄ TOWARU PISZA O BONACH RABATOWYCH ZE PRZESYŁKA SIĘ OPÓZNIA DRAMAT PROSZĘ POCZYTAĆ INNE OPINIE
Jedno wielkie zero
Jedno wielkie zero, dno. Zlozylem zamowienie 26/04 - mamy 1/07 i nie otrzymalem ani towaru ani pieniedzy. Zostalem oszukany przez te firme i tych ludzi (wysylka miala nastapic w ciagu kilku dni roboczych). Kolejny termin wysylki jest na 15/07 - co do ktorego nie mam wiary w jego dotrzymanie. Czujecie - 3 miesiace czekania na 3 T-shirty? ODRADZAM kazdemu.
W camoshop.pl bez zmian
W dobie błyskawicznej realizacji zamówień i przesyłek ta firma to jakaś porażka. Ja rozumiem, że można mieć przejściowe problemy, ale wygląda na to, że te jakieś przejściowe nie są, bo widzę posty z listopada zeszłego roku, kiedy opóźnienia i brak komunikacji już występowały. W moim przypadku jest dokładnie ten sam scenariusz - zamówienie złożone 26 maja, do dzisiaj dwa maile z informacją o opóźnieniu, obietnicą rabatów i prośbą o cierpliwość. Jako, że koszulki miały być prezentem, sprawa jest dla mnie mocno nieaktualna i poinformowałem sklep, że w takim razie rezygnuję z zamówienia i proszę o zwrot pieniędzy (koszulki nie były indywidualizowane - całe szczęście!). Oczywiście sklep nie raczył się odnieść do mojej rezygnacji, pieniędzy również nie zobaczyłem. ODRADZAM ZAKUPY!
Brak szacunku dla klientów
Brak szacunku dla klientów, niestety zamówienia są wysyłane z ogromnym opóźnieniem (kilku miesięcy) lub wcale nie są wysyłane jak w moim przypadku, kontakt ze sklepem jest bardzo trudny (ignorowanie moich wiadomości) :( Oczywiście brak zwrotu pieniędzy za złożone zamówienie, które od kilku miesięcy nie dotarło do mnie do dnia dzisiejszego.
Nie polecam - oszustwo
Nie polecam, oszustwo. Zamówienie złożone 24 kwietnia nie zostało dotychczas zrealizowane. Brak koszulek, brak zwrotu wpłaconych pieniędzy. Ciągłe przekładanie terminu realizacji. Beznadziejny kontakt – odpisują na maile sporadycznie.
NIE POLECAM
NIE POLECAM, towar zamówiony 29 kwietnia, do tej pory dalej nie wiem co z moim zamówieniem, ostatnia wiadomość była, że najpóźniej do 12 czerwca towar zostanie wysłany. Sprawa zgłoszona do UOKIK. Przestrzegam, infolinia nie działa, tylko kontakt mailowy, na maile albo nie odpisują albo odpowiadają po 2 tygodniach... Porażka
Idealny kontakt za opóźnienie wysoki…
Idealny kontakt za opóźnienie wysoki rabat.
Zdecydowanie odradzam
Zdecydowanie odradzam. Towar zamówiony ponad 1,5 miesiąca temu za prawie 300 zł do dnia dzisiejszego nie został wysłany. Kontakt praktycznie zerowy, żadnego wyjaśnienia, żadnych przeprosin, wskazania terminu dostawy. Po prostu wysłałem pieniądze i na tym koniec. Telefonów nie odbierają wcale. Sprawę zgłosiłem do UOKiK i czekam na obrót sytuacji - prawdopodobnie skończy się zgłoszeniem na Policję jako oszustwo.
Drugi raz zamawiam artykuły z tego sklepu i poraz drugi występują jakieś trudności po ich stronie. Tym razem opóźnienie zamówienia o dwa tygodnie.