Camoshop Recenzje 178

1,1

Podsumowanie recenzji

Utworzono przy użyciu AI na podstawie ostatnich recenzji

Oceniając 180 recenzji, większość recenzentów była rozczarowana ogólnym doświadczeniem. Klienci często skarżyli się na problemy z zamówieniami, w tym na brak dostawy zakupionych produktów. Wielu konsumentów zgłaszało również trudności z uzyskaniem zwrotu pieniędzy za niezrealizowane zamówienia. Dodatkowo, użytkownicy byli niezadowoleni z obsługi klienta, wskazując na brak odpowiedzi na maile i niemożność skontaktowania się telefonicznie. Problemy dotyczyły także produktów, a niektórzy klienci wspominali o długim czasie oczekiwania na przesyłki.

O czym najczęściej mówią ludzie

Order

Klienci mieli negatywne doświadczenia z zamówieniami. Wielu zgłaszało, że zamówienia nie zostały zrealizowane... Zobacz więcej

Refund

Klienci konsekwentnie zgłaszają negatywne doświadczenia ze zwrotami pieniędzy. Wielu konsumentów informuje o... Zobacz więcej

Customer communications

Klienci dzielą się negatywnymi opiniami na temat kontaktu. Wielu zgłasza brak możliwości skontaktowania się... Zobacz więcej

Product

Recenzenci wyrażają głębokie rozczarowanie produktami. Wielu klientów zgłasza brak otrzymania zamówionego... Zobacz więcej

Delivery service

Recenzenci podkreślają negatywne aspekty usługi dostawy. Klienci zgłaszają znaczne opóźnienia, często... Zobacz więcej

Recenzje stanowiące podstawę tego podsumowania

Czyste oszustwo, najpierw na maile odpowiadali tłumacząc się problemami technicznymi, podawali ostateczne daty realizacji zamówienia, potem zero odzewu i żadnego zwrotu środków. Po prostu ukradli ka... Zobacz więcej

W lipcu 2025r zamówiłem sobie koszulkę w sierpniu dostałem e-maila z zapewnieniem, że na dniach będzie wysłana. W ramach przeprosin miałem dostać kupon rabatowy na następne zakupy. Nie można się dodzw... Zobacz więcej

Zamówienie złożone w marcu tego roku (2025) do chwili obecnej brak realizacji, kilka razy odpisywali na maile i obiecywali wysyłkę, ale od jakiegoś czasu nawet tego nie robią. Nie wiem co się z nimi s... Zobacz więcej

1,1

Bardzo słaba

Omijać szerokim łukiem

Omijać szerokim łukiem, zamówienie złożone i opłacone w czerwcu ! Poza automatycznym emailem , zablokowaniem na messenger i na FB. Zero odzewu w postaci towaru , po odstąpieniu od umowy , zero zwrotu środków , wyłudzenie i oszustwo !!!

1 września 2025

Ta firma to jedno wielkie oszustwo

Ta firma to jedno wielkie oszustwo. Zamówienie złożone w czerwcu do tej pory nie dotarło. Brak jakiegokolwiek kontaktu poza automatycznym mailem o opóźnieniu, który i tak był bez znaczenia bo nie dotrzymali terminu. Nie odpisuja na maile ani messngera, nie odbierają telefonu. Sprawę zgłaszam do Rzecznika Praw Konsumenta/UOKiK oraz na policję.

20 sierpnia 2025

Odradzam

Odradzam. Oszuści . Czekam 4 miesiące na swoje zamówienie. Polecam oszukanym zgłaszać na policję

21 kwietnia 2025

Uwaga oszuści

Uwaga oszuści , naciągacze i złodzieje ! Ja zgłosiłem sprawę na Policję nie polecam tych szmaciarzy ! Nie chca zwrócić kasy do tego bezczelnie kłamią ! Odradzam nie kupujcie nic w tym sklepie !

27 sierpnia 2025

sklep porażka

sklep porażka. zamówienie w lipcu, czas realizacji 3-5 dni roboczych, jest końcówka sierpnia, zero odpowiedzi na maile, telefon nie jest odbierany, ciekawe czy odzyskam moje pieniądze. Zdecydowanie nie polecam. szkoda, że nie można dać zero gwiazki

27 sierpnia 2025

Oszuści

Oszuści, unikać szerokim łukiem. Najpierw niekończące się przekladanie terminu dostawy. Jak chcialem zrezygniwiac i poprosiłem o zwrot środków to trzy razy pytali się czy na pewno żeby wydłużyć ten czas. Zapraszam do kontaktu osoby oszukane. Mozemy skontaktować się i złożyć pozew zbiorowy. Zapraszam do kontaktu. Takie cwaniaki liczą na to że nikt się nie połasi.

30 czerwca 2025

Tyle złych opinii i sam dałem się…

Tyle złych opinii i sam dałem się nabrać. Zamówienie złożone 10.06.2025 i do dziś nie mam kompletu,-kompletu ponieważ po interwencjach mailowych wysłali połowę i do tygodnia mieli dosłać resztę ale .... do dziś ani towaru ani odpowiedzi. Firma zawiodła na całej linii, teraz rozumiem że nie podają nr telefonu i lepiej maila bo nie trzeba sie tłumaczyć. PORAŻKA, NIE POLECAM

25 sierpnia 2025

oszukani camo shop

Cześć
Też zostałem naciągnięty przez SYLWIA PIĄTEK właścicielkę Camoshop , myślę ze może czas się przejechać do niej do domku ul. Rzeczycka, nr 16 w warszawie .
I z nią szczerze porozmawiać bo tak nie może być żeby sobie robiła co chciała .
Jest jeszcze niby sklep na ul. Bysławska, nr 84 w warszawie

Zgłaszajcie się do uokik online , można bez wychodzenia z domu napisać zawiadomienie , ja jeszcze mam zamiar iść na policję a jak nie pomoże to trzeba się zgrać i przejechać się do wawy , daleko nie ma .

1 lipca 2025

Nie polecam, koszulka zamówiona w maju towar dostarczony pod koniec sierpnia. Co chwilę maile przesuwające termin wysyłki, a na koniec zapominają o zamówieniu.

20 sierpnia 2025

Również mam z nimi problem ,.ciągle to…

Również mam z nimi problem ,.ciągle to samo .... Żonglowanie terminami z rzekomo nie ich winy, to już 3-4 miesiąc rozumiem wszystko ale są jakieś granice dobrego smaku ... Gdzie ich zgłosić ? bo moja granica cierpliwości właśnie przekroczyła wszelkie normy

15 czerwca 2025

Tragedia

Zamówienie złożone pod koniec maja. Do dnia dzisiejszego(19.08.2025) zakupiony towar nie doszedł. Wcześniej jeszcze cokolwiek odpisywali, przesuwając terminy dostawy. Teraz już w ogóle nie odpisują. Pieniądze pobrane, a towaru nie ma. Proponuję pokrzywdzonym wejście na ścieżkę prawna, zgłoszenie do cert oraz Rzecznika Praw Konsumenta, a także zgłoszenie do UOKiK. Ja rozważam, jak nie dostanę w najbliższym czasie odpowiedzi na moje wysłane wiadomości.

19 sierpnia 2025

PROSZE O KONTAKT OSOBY POSZKODOWANE

bardzo proszę o kontakt osoby które zostały oszukane w podobny sposób, zamawia się towar którego nie mają na stanie, rzeczywistość mija się z obiecankami, produkty są wysyłane po miesięcznym a czasami 1,5 miesjęcznym oczekiwaniu, prosze osoby poszkodowane w podobny sposób o kontakt, złożymy pozew do UOKiK jako nieuczciwe praktyki konsumenckie, pokazemy tym oszustom od czego jest prawo. Obiecali 50 zł rabatu na kolejne zamówienie a finalnie po kilkunastu emailach uzyskałem 25zł, oszustwo w biały dzień

19 sierpnia 2025

Miesiące czekania

Zdecydowana porażka. Zamówienie złożone w kwietniu (04.04), kilkukrotnie zmieniany "ostateczny" termin dostawy. (Wysłane 14.08). Brak odpowiedzi na wiadomości. Jeśli odpowiadają to tłumaczą, że są problemy, naprawa serwera itp. Poważnie? Problemy są już z tamtego roku, bez zmian. Po co przyjmować nowe zamówienia skoro nie jest się w stanie ich realizować?
Zdecydowanie nie polecam, jedyny plus to taki, że materiał jest fajny, ale nie opłaca się czekać kilka miesięcy.

14 sierpnia 2025

Firma z statusem upadłościowym

Od 2 miesięcy nie zrealizowane zamówienie, brak kontaktu poza jedna wiadomością:
"Najmocniej przepraszamy za przedłużającą się realizację zamówienia oraz brak odpowiedzi na poprzedni e-mail.
Wysłaliśmy już powiadomienie z naszego systemu z realizacją zamówienia i wysyłką do 15.08.2025
Będziemy ogromnie zobowiązani za akceptację terminu i oczekiwanie na zamówienie"

Firma jest wpisana w rejestr firm upadłościowych.
Na stronie piszą, że zaprzeczają jakoby byli w upadłości, a są wpisani. Wciąż zbierają pieniądze, sklep pozwala na zamówienia. Zbierają, by jak najwięcej spłacić długów, a kiedy taka firma ma status firmy w restrukturyzacji/upadłości to nic im się nie da zrobić. Szansa na to, że oddadzą pieniąze jest praktycznie zerowa. Oszuści.

1 lipca 2025

Omijajcie ten sklep, nie warto

Zamówienie z 1.07 do dziś niezrealizowane... Kolejne maile o "awarii" i "opóźnieniu zamówienia". Zero propozycji alternatywnej np. zwrot zapłaconych pieniędzy, inny towar jeśli tego nie ma... Biorą kasę nie mając towaru i nie wiem - teraz czekamy na transport morski z ChRL?
Omijać szerokim łukiem, ali czy temu są rzetelniejsze...

8 sierpnia 2025

Oszuści

Oszuści. Towar zamówiony w maju, do dzisiaj brak dostawy. Na początku maile z wyjaśnieniami "mamy awarię, no już prawie prawie wysyłamy", po żądaniu zwrotu środków brak kontaktu. Złodzieje, nie polecam.

15 maja 2025

Czy to Twoja firma?