Très bonne expérience avec ce service client. J’ai dû effectuer un échange de produit et l’équipe a été particulièrement réactive, compréhensive et arrangeante tout au long du processus. Malgré... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har købt en barnets bog. Tog en uge om at komme med posten. Modtaget beskadiget! Forsøgt at ringe og reklamere mhp at få en ny ikke beskadiget vare tilsendt, men deres reklamationsafdeling tager konse... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Die Bestellung wurde fix versendet. Laut DPD Sendungsverfolgung konnte das Paket nicht zugestellt werden (angeblich Adresse falsch). DPD konnte uns in diesem Fall nicht weiterhelfen und forderte uns... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Vores historie begyndte i 2012 – ikke bare som et brand, men som en passion. En passion for tidløst design, poetiske detaljer og de små, betydningsfulde øjeblikke, der former barndommens fortælling. Cam Cam Copenhagen blev grundlagt af arkitekt Sara Giese Camre med inspiration fra hendes eget møde med moderskabet og lysten til at skabe det, hun selv manglende dengang; smukt, økologisk babyudstyr, der både er funktionelt, holdbart og passer harmonisk ind i hjemmet. Fra vores studio i København designer vi med både hjerte og hånd. Vi forener skandinavisk enkelhed med en følelse af varme og nærvær og tror på, at de ting, vi omgiver os med, er med til at forme de minder, vi bærer med os. Fra hviskede godnathistorier og grin i badet til små hænder, der krammer noget blødt midt i hverdagens kærlige kaos. Vi skaber med omtanke, ikke i overflod. Vores kollektioner er lavet til at blive elsket og givet videre – ikke bare brugt og skiftet ud. Hvert print tegnes i hånden, og hvert design er skabt til at blive en naturlig del af familiens liv. Igen og igen, år efter år.
Nordre Fasanvej 113, 3, 2000, Frederiksberg, Dania
- +45 93 55 55 06
- customer_service@camcamcopenhagen.com
- camcamcopenhagen.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Kein Support, hohe Zollgebühren, defekte & fehlende Ware
Ausgangslage:
Wir haben mit Cam Cam Copenhagen bei der Bestellung einer Kinderbettschublade gleich mehrfach schlechte Erfahrungen gemacht. Das Drama in vier Akten:
1. Vor der Bestellung wollte ich per E-Mail beim sogenannten Support von Cam Cam in Erfahrung bringen, wie kompliziert die Montage der Schublade sei und bat um eine Montageanleitung. Auch mit "Friendly Reminder" bekam ich keine Antwort.
2. Bei der Online-Bestellung im Wert von 400 Euro wurden mir 49 Euro Gebühren für die Lieferung in die Schweiz verrechnet, was ich akzeptierte. Unverschämt finde ich hingegen, dass mir durch den von Cam Cam beauftragten Spediteur Kühne & Nagel zusätzliche 135 CHF (ca. 140 Euro) Zollgebühren belastet wurden, ohne dass mich Cam Cam zuvor bei der Bestellung darüber informiert hatte.
3. Die Verpackung der Bettschublade bzw. deren Einzelteile war derart schlecht, dass ein Holzstück (rund 2m lang) zerbrach. So musste ich dieses bei einem lokalen Schreiner in Zürich nachproduzieren lassen (Kosten 100 CHF).
4. Als ich dann endlich mit dem Aufbau der Schublade starten konnte, musste ich feststellen, dass Cam Cam nicht einmal in der Lage war, die korrekten Teile zu verpacken. Ein Teil war doppelt vorhanden, dafür fehlte das seitenverkehrte Gegenstück. Also habe ich mit Borer und Wasserwaage improvisiert und wohl nur mit viel Glück - bin ja beruflich kein Handwerker - konnte ich die Schublade fertig montieren. Der Vollständigkeit halber sei abschliessend noch erwähnt, dass die mitgelieferten Schrauben für die Befestigung der Schubladengriffe zu lange bzw. ungeeignet sind.
Fazit: Never ever Cam Cam Copenhagen!

Langsom reklamation
Købte et aktivitetsstativ som var defekt. Skrev i lang tid med kunde service om, at jeg kunne få liv til at reklamerer. Da det endeligt var muligt tog det flere uger før jeg fik mine penge retur. Jeg skulle faktisk selv skrive til dem før det skete.
Har dog ellers været glad for alt andet jeg har købt til vores dreng. Aktivitetsstaivet var dog virkelig ringe kvalitet og alt for tidskrævende i forhold til kundeservice. Kvinden jeg skrev med var rigtigt rar, men synes godt nok det hele var besværligt.

Odpowiedź od Cam Cam Copenhagen
Rücksendung ist eine Katastrophe!!!
Ich möchte Teile der Bestellung zurückschicken. Laut der Internetseite kann man nach Nachfrage ein Return Label bekommen. Ich habe diverse Email Adressen probiert. Keine Email geht durch. Bei der angegebenen Telefonnummer geht keiner ran. Auf der Internetseite werben sie mit einfachem Rückversand. Das ich nicht lache! Ich will umgehend mein Return Label erhalten! Order Nummer: 69342

Odpowiedź od Cam Cam Copenhagen
Hurtig levering og god kvalitet
Hurtig levering og god kvalitet. Her handler jeg gerne igen :-) Jeg bestilte onsdag, de forsøgte at levere på min hjemmeadresse fredag uden held også hentede jeg den i nærmeste pakkeshop lørdag. Nem webshop og dejligt med god kvalitet.

Absolut ignorant unmöglich, Betrug
Ein Artikel hat in meiner Bestellung gefehlt, 35 Emails später immer noch keine Lösung, kein Geld zurück - nichts. Absolut unmöglich.

Odpowiedź od Cam Cam Copenhagen
Dreadful customer service, product now unuseable
I contacted Cam Cam Copenhagen regarding obtaining a misplaced part for our harlequin changing table. Customer service agents kept ending the chat as I was replying stating I hadn't replied. Then, they told me to email as their product/warehouse team would be able to help. But I never received a response via email. Ended up chasing up via Instagram and received a response but then they wanted the invoice. The item was purchased as a gift for my first born so I didn't have it. They then told me to contact the retailer purchased from, Harrods, who couldn't help as item was purchased over a year ago and they don't offer replacement parts. For a high quality brand, shocked at the poor level of customer service and now left with a changing table that isn't useable in the way it's intended.
Update: my emails are now coming back as undelivered to the customer services team.

Odpowiedź od Cam Cam Copenhagen
Venter stadig på mine varer
Venter stadig på mine varer fra den 22. december. Får ikke svar på mine henvendelser. Har fået mail om, at pakken er afsendt, men ingen opdateringer siden den 30. december
Meget utryg og nervøs for, jeg ikke får mine varer eller pengene retur.

Odpowiedź od Cam Cam Copenhagen
Går i stykker, når det samles
Jeg havde glædet mig til at skulle samle deres hylde til min kommende søns børneværelse. Havde lige forinden samlet deres bogkasse, som blev samlet uden problemer. Jeg forsøgte at samle den nænsomt men alligevel var den så svær og bøvlet at samle, at på trods af jeg forsigtigt skruede sømmene i, at træet alligevel flækkede og bulede ud. Jeg er virkelig ærgerlig over det, da jeg har købt en masse andre produkter for camcam, som ikke er blevet samlet endnu, men som jeg næsten ikke tør samle af frygt for at de lige så nemt går i stykker. Virkelig ærgerlig oplevelse.

Aktivitetstæppe ikke bedste kvalitet
Jeg har netop modtaget et aktivitetstæppe og en masse udstyr hertil. Generelt er jeg tilfreds med produkterne, men stængerne til aktivitetstæppet holder det ikke udstrakt, så det folder hele tiden sammen. Det er ikke lige den kvalitet, jeg havde forventet af at aktivitetstæppe med stativ til DKK 700.
Indtil videre har jeg lagt det med tunge bøger i alle 4 hjørner i håb om, at det på sigt retter sig ud, men det burde ikke være nødvendigt.

Fuldstændig vild ventetid…..
Jeg faldt med det samme for deres produkter - de har et godt udvalg, med en masse af de ting som man har brug for til sin baby/barn. Desværre kan jeg kun give denne virksomhed 1 stjerne, eftersom jeg kun har oplevet enormt lang vente tid, og et standart svar “vi afventer svar fra vores lager” og derefter sker der ingenting - jeg har selv måtte ringe op til deres hotline (op til flere gange) for at sikre mig at de tog hånd om min sag. Jeg købte en puslepude som aldrig ankom med posten (1,5 måned siden) hvor det viste sig at den var gået retur til forretningen, herefter var der heller ikke gået penge retur (det er der stadigvæk ikke) - vel og mærke, har jeg kun den her information, grundet at jeg selv har kontaktet firmaet.. Jeg har endnu en gang taget kontakt for at få mine 500kr retur, og guess what? Der afventes svar fra deres lager… 🧐 Det skal også siges at da jeg efter gennemførelsen af min bestilling, aldrig har kunne tracke min pakke, hvilket allerede der gav et dårlig indtryk… Jeg blev, og er stadigvæk meget skuffet, da min opfattelse af denne forretning var helt helt anderledes.

Absolutely appalling customer service
Absolutely appalling customer service.
Tried to cancel very quickly and ignored me. Then I returned (at a cost of £18!) to Poland. Hasn’t arrived there as nobody was in when it was due for delivery (unprofessional) and received patronising, slow replies and nonsense instructions saying you need to ship business (after it’s already sent) and send the parcel somewhere (after it’s already sent) and generally treating a heavily pregnant woman with contempt. Will not be stopping until I receive a refund as this is grossly unfair.

Customer service disaster
We made an order over a month ago, which the courier returned to their warehouse in Poland in error on the 9th August. The subsequent dealings with their customer service team to either get a refund or redelivery has been an absolute nightmare.
For the past few weeks every time their customer service team responds with a very generic answer apologising and stating that they need to check with their warehouse. Simple questions are ignored. We’re starting to wonder if they have a chat bot answering questions.
I have shared the courier details with them so they should have every they need to resolve this problem by refunding us or redelivering the order.
Not sure what they need to check with the warehouse, nor why it would take them weeks to get a response from their own warehouse.
All in all, I’ve paid for my order and I don’t have it.
They have my money and seem to be doing a very bad job resolving this simple issue.

Odpowiedź od Cam Cam Copenhagen
Manglende varer og intet svar
Jeg har d 14/08/24 langt en bestilling på jeres hjemmeside, jeg modtager så d 20/08/24 en ud af de varer jeg har bestilt (en bidestang til 40kr).
Jeg har siden prøvet at komme i kontakt med jer for at få jer til at sende resten af mine varer da pengene er blevet trukket.
Når jeg skriver til jer på mail svarer i at i kontakter lageret med det samme, men jeg hører aldrig noget tilbage.
Jeg har også prøvet at ringe hvortil jeres svar var at jeg skulle sende en mail.
Jeg kan desværre ikke anbefale nogen at handle hos Camcam.
Jeg håber snart i har fået kontakt til lageret eller kan refundere pengene tilbage. Mit ordrenummer er: 58008 (hvis i vil tjekke op på det)

Ich bin sehr enttäuscht
Ich bin sehr enttäuscht. Ich habe zwei Wickelauflagen gekauft. Beim ersten Mal benutzen hat sich gezeigt, dass die Auflage selbst keinen Zweck hat, da alles direkt durchsickert und somit das Innenleben komplett eingesaut ist. Außerdem lässt es sich nicht gut abwischen, sondern verreibt sich nur großflächig. Für diesen Preis eine Unverschämtheit!

Odpowiedź od Cam Cam Copenhagen
Super fin service og levering - og super kvalitet
Super fin service og levering til tiden. Og varerne er i meget fin kvalitet...

Odpowiedź od Cam Cam Copenhagen
Super fin service og lækre produkter
Super fin service og lækre produkter! Altid en fornøjelse når der købes hos CamCam :-)

Penge trukket - ingen varer
Fredag den 5/4 bestilte jeg ordre 42117. I dag - en uge senere - er pengene trukket, men PostNord har ikke fået varerne endnu. Skal blive spændende at se om jeg nogensinde får noget leveret!

Super oplevelse med Cam Cam
Vi har i dag modtaget en stor pakke fra Cam Cam, baby dyne, pude, sengetøj, amme pude og taske og flere ting. Alt er super lækker kvalitet. Vi er så glade!
Dejlig bekvemt hjemmeside og super hurtig levering. 5-stjerner herfra

Ingen vare
10 dage siden jeg bestilt min vare, men har intet set og kun modtaget min ordrebekræftelse.

Odpowiedź od Cam Cam Copenhagen
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.