Cam Cam Copenhagen Recenzje

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Très bonne expérience avec ce service client. J’ai dû effectuer un échange de produit et l’équipe a été particulièrement réactive, compréhensive et arrangeante tout au long du processus. Malgré... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ich möchte Teile der Bestellung zurückschicken. Laut der Internetseite kann man nach Nachfrage ein Return Label bekommen. Ich habe diverse Email Adressen probiert. Keine Email geht durch. Bei der ange... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Har købt en barnets bog. Tog en uge om at komme med posten. Modtaget beskadiget! Forsøgt at ringe og reklamere mhp at få en ny ikke beskadiget vare tilsendt, men deres reklamationsafdeling tager konse... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Die Bestellung wurde fix versendet. Laut DPD Sendungsverfolgung konnte das Paket nicht zugestellt werden (angeblich Adresse falsch). DPD konnte uns in diesem Fall nicht weiterhelfen und forderte uns... Zobacz więcej

1. Sklep z artykułami dla niemowląt

Napisane przez firmę

Vores historie begyndte i 2012 – ikke bare som et brand, men som en passion. En passion for tidløst design, poetiske detaljer og de små, betydningsfulde øjeblikke, der former barndommens fortælling. Cam Cam Copenhagen blev grundlagt af arkitekt Sara Giese Camre med inspiration fra hendes eget møde med moderskabet og lysten til at skabe det, hun selv manglende dengang; smukt, økologisk babyudstyr, der både er funktionelt, holdbart og passer harmonisk ind i hjemmet. Fra vores studio i København designer vi med både hjerte og hånd. Vi forener skandinavisk enkelhed med en følelse af varme og nærvær og tror på, at de ting, vi omgiver os med, er med til at forme de minder, vi bærer med os. Fra hviskede godnathistorier og grin i badet til små hænder, der krammer noget blødt midt i hverdagens kærlige kaos. Vi skaber med omtanke, ikke i overflod. Vores kollektioner er lavet til at blive elsket og givet videre – ikke bare brugt og skiftet ud. Hvert print tegnes i hånden, og hvert design er skabt til at blive en naturlig del af familiens liv. Igen og igen, år efter år.

Słaba

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

256 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 12

Napisz recenzję

Highly recommend

My experience with Cam Cam was easy, quick and I love love love the duvet and bedding that I purchased! I highly recommend.

Dear Marianne.

Thank you - so pleased to hear that you love the duvet and bedding:)

Tolle einzigartige Produkte!

Unkomplizierte und schnelle Lieferung innerhalb von drei Tagen. Die Produkte sind sehr hochwertig verarbeitet. Das Design sehr schlicht, ganz nach unserem Geschmack. Passt in jedes Kinderzimmer.

Dear Jessica.

Thank you the lovely review - we are happy to hear that you received your order swiftly and that you are happy with the products.

Oceniono na 5 z 5

Best quality and cutest baby products

I would totally recommend Cam Cam Copenhagen, especially their textile products as they are very resistant, enduring multiple wash without loosing softness, and they come in the cutest prints.
Their furniture, particularly the baby bed and the changing table, are highly practical without compromising on design - totally worth the extra buck.

Dear Gloria.

Thank you for your review.
We are very pleased to hear that you are happy with the textile producs.

Wishing you a lovely day.

Super quality

The quality of the fabric is really good and totally worth it. Me and my girlfriend are super happy for all our CamCam products and i would definitely recommend them even though cheaper alternatives exist.

Hi there.

Thank you for your review. We are so happy to hear this:).

Sehr schöne Produkte

Sehr schöne Produkte und reibungslose Lieferung! Werde gerne immer wieder bestellen!

Liebe Laura.

Thank you so much for the lovely words.
Wishing you a lovely day.

Oceniono na 5 z 5

Vi var lidt i tvivl om hvilken en af…

Vi var lidt i tvivl om hvilken en af deres senge vi skulle vælge, men fik rigtig god hjælp.
Kan helt klart abefale det.

13 czerwca 2020

Kære Rochinante.

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at I fik god hjælp til valg af sengen.

Oceniono na 5 z 5

Tusind tak for rigtig god service og…

Tusind tak for rigtig god service og nok verdens blødeste sengetøj.

12 czerwca 2020

Hej Niels.

Mange tak for din anmeldelse.
Ja, sengetøjet er virkelig blødt - os her på kontoret er også vilde med det;).

Oceniono na 5 z 5

God service, hurtig levering og fantastiske produkter

Tak for altid god service, hurtig levering og nogle fantastiske produkter af høj kvalitet. Jeg købte mig fattig sidst jeg handlede hos jer :)

12 czerwca 2020

Hej Chinett.

Tusind tak for det:)
Super dejlig at høre.

Kæmpe anbefaling herfra

CamCam er klart værd at anbefale. Jeg oplever altid høj services og et produkt, som er af høj standard og god kvalitet.

10 czerwca 2020

Hej Cecilie.

Mange tak for din anmeldelse. Det er vi rigtige glade for at høre.
Du må have en dejlig dag.

De har de lækreste ting

De har de lækreste ting, og god og hurtig service!

9 czerwca 2020

Hej Line.

Tusind tak for din anmeldelse - det er vi glade for at høre.

Love this company

Love this company! Beautiful products and fast delivery.

9 czerwca 2020

Hi Mette.

Thank you for the nice review. It is much appreciated.

Cam Cam Copenhagen

Oceniono na 5 z 5

Great products and good service

Great products, good quality, and really good customer service!

5 czerwca 2020

Dear Unna.

Thank you for the lovely review. We are very happy to hear this.
Wishing you a great weekend.

Fin rangle

Har fået en flot rangle som baby er vild med samtidig med at designet er pænt at kigge på for voksne ;)

2 czerwca 2020

Hej Julie.

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at I alle har glæde af ranglen:)

Oceniono na 5 z 5

Kvalitet og service helt i top

Skøn kvalitet og smukke farver. Har lige modtaget den fineste skuldertaske fra Cam Cam Copenhagen. God og hurtig service.

31 maja 2020

Hejsa.

Mange tak for den fine anmeldelse. Vi håber at du får stor glæde af tasken.

Oceniono na 5 z 5

Jeg har været yderst tilfreds med de…

Jeg har været yderst tilfreds med de produkter jeg har købt fra Cam Cam, særligt pusletaske og nogle lækre tæpper har jeg været super glad for. Levering og service var også i top

30 maja 2020

Kære Marianne.

Mange tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du er særligt glad for taske og tæpper:).

Cam Cam Copenhagen.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej