Calmenta Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Keurig pakket. Aan deur gezet wat goed uitpakte. Goede info verstrekking rondom (vertraging van) levering. Product: overzichtelijk. In gebruik - mijn moeder van 92 - even uitvinden of de afstandsbedie... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Trilplaat met chiatsu nu 4 maanden in gebruik en geeft mijn benen meer rust. Heb zeer harde en pijnlijke benen waardoor mijn doorbloeding en lymfegestel moeilijk op gang komt, met alle gevolgen v... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Alles oppie toppie. Service. Uitleg. Afleveren stoel zeer snel. Men is geduldig. Niet te beroerd iets op te zoeken. Totaalbeeld: 24 karaats. Was vergeten te zeggen dat de massagestoel pico chapeau is... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Het product is heel fijn maar onprettig dat de vervoerder dpd het pakket naar een ver parcelafhaalpunt bracht terwijl er op 700 meter van mijn woning een dpd parcellocker beschikbaar is. Helaas kon ik... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z produktami dla zdrowia i urody

Napisane przez firmę

Calmenta, voor fysieke gezondheid en mentale balans. Alles wat jij nodig hebt voor jouw optimale selfcare momenten. Ontspan met de producten van Calmenta, terwijl jij je lichaam aan het werk zet. Boost jouw vitaliteit!

Waarom kiezen voor Calmenta?

Gratis levering - 30 dagen uitproberen - Voor 17:00 uur besteld, vandaag verstuurd - 24/7 klantenservice

Dane kontaktowe

Promotion box for Calmenta

Tot wel 30% korting!

Nu tot wel 30% korting op het gehele assortiment!

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

136 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 20

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Een super apparaat met een prima klantenservice

Door een super snelle oplossing van een probleem.

4 kwietnia 2023
Opinia niezależna

Beste Marlene,

Wat een positieve review!

Bedankt voor het delen van jouw ervaring met ons apparaat en onze klantenservice. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met het product en onze diensten.

Bij Calmenta doen we er alles aan om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. We zijn dan ook blij om te horen dat onze klantenservice een snelle en efficiënte oplossing kon bieden voor het probleem dat je hebt ervaren.

We streven ernaar om onze klanten zo snel en goed mogelijk van dienst te zijn en eventuele problemen op te lossen. Jouw tevredenheid is onze prioriteit en we zijn blij om te horen dat we daarin zijn geslaagd.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je verder te helpen.

Team Calmenta

Oceniono na 3 z 5

Er zaten nog rijmresten op het…

Er zaten nog rijmresten op het voetenbad. Wel gehouden maar toch zonde. Daarnaast werd het verzonden in de doos zelf waar ik persoonlijk n beetje moeite mee had. Niemand heeft te maken wat ik online bestel.

19 lutego 2023

Beste Fiona,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring met het Calmenta voetenbad!

We vinden het spijtig om te horen je rijmresten hebt aangetroffen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en we bieden onze excuses hiervoor aan. Wij zullen dit dan ook direct oppakken met de fabrikant om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen. Desondanks zijn wij blij te horen dat je wel tevreden bent met het product zelf. Anders had je het product hoogstwaarschijnlijk wel teruggestuurd. Hier gaan wij dan in dit geval even vanuit.

Wat betreft de verpakking, bij Calmenta doen we er alles aan om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden en we nemen jouw feedback dan ook zeer serieus. We zouden dan ook graag meer details willen weten over jouw mening over de verpakking van het Calmenta XXL voetenbad, zodat we wellicht aanpassingen kunnen doen op basis de wensen van onze klanten.

Als je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar om je te helpen en een oplossing te bieden.

Hopelijk horen wij nog even van je. Jouw toelichting mag je sturen naar info@calmenta.nl.

Team Calmenta

Goed product

Of het produkt ook echt de bloedcirculatie zal verbeteren - zoals in de beschrijving wordt aangegeven - zal de tijd moeten uitmaken.We maken er elke dag gebruik van en het is zeker niet onaangenaam. Wat betreft de bestelling zelf: we hadden de pech dat het ordersysteem niet goed werkte waardoor geen bevestiging van de bestelling kon worden gegeven. In een telefonisch contact werd een toelichting gegeven en is alles rechtgezet en kwam het pakket daags er na aan.

30 listopada 2022

Top service

Top service. Ze doen wat beloofd.

7 listopada 2022

Odpowiedź od Calmenta

Bedankt voor de fijne Review Karin! Als er nog vragen zijn hoor ik het graag. Groet Michael

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej