Keurig pakket. Aan deur gezet wat goed uitpakte. Goede info verstrekking rondom (vertraging van) levering. Product: overzichtelijk. In gebruik - mijn moeder van 92 - even uitvinden of de afstandsbedie... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Trilplaat met chiatsu nu 4 maanden in gebruik en geeft mijn benen meer rust. Heb zeer harde en pijnlijke benen waardoor mijn doorbloeding en lymfegestel moeilijk op gang komt, met alle gevolgen v... Zobacz więcej
Alles oppie toppie. Service. Uitleg. Afleveren stoel zeer snel. Men is geduldig. Niet te beroerd iets op te zoeken. Totaalbeeld: 24 karaats. Was vergeten te zeggen dat de massagestoel pico chapeau is... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Calmenta, voor fysieke gezondheid en mentale balans. Alles wat jij nodig hebt voor jouw optimale selfcare momenten. Ontspan met de producten van Calmenta, terwijl jij je lichaam aan het werk zet. Boost jouw vitaliteit!

Het hazeland 21-3, 6931KA, westervoort, Holandia

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
I ordered an EliteFootPro foot massager from them, but they sent me a different one. I've been emailing them for three days now, and they haven't responded yet. So, be careful.
Het bestellen was een lastige keuze want ik wist niet hoe de ervaring was met dit apparaat. Het bevalt me uiteindelijk prima en minder rugklachten nu
Snelle levering, gemakkelijk om te bestellen en geen schade, top.
Prijs correct.
Op 16 januari iets besteld.Op de site staat volgende werkdag bezorgd.Nog steeds niks ontvangen.Heb een mail gestuurd, geen reactie.Net gebeld geen gehoor.Vindt dit niet netjes.Ik bestel hier nooit meer.
Heb vanochtend gebeld, was niet in gesprek.Pakket is alleen maar aangemeld, dus nog niet onderweg.En klopt vrijdag besteld, morgen is het al woensdag.Dit is belachelijk.Binnen een dag verzonden.Jullie hebben nog niks verzonden.Misleiding is dit

Odpowiedź od Calmenta
Zeer snelle levering en zeer toegankelijke service na verkoop.

Odpowiedź od Calmenta
Snel gelevert en voldoet aan alle verwachtingen de eerste dagen

Odpowiedź od Calmenta
Het apparaat is geen topper veel te hard, maar houd hem wel omdat ik artrose heb en mijn vingers niet kan gebruiken om de pijn te verminderen.
Wat ik wel slecht vind ik koop hem voor 183.00 euro en Black Friday 235.00 euro

Odpowiedź od Calmenta
Wat een heerlijke massagestoel! Ik ging vaak naar een salon, maar dat is niet meer nodig. De stoel werkt perfect en je kunt alles naar wens instellen. Een heerlijk moment van ontspanning.
Je kunt hem makkelijk opbergen, ik schuif hem zo onder de bank. Het hoofdgedeelte kan eraf geritst worden, zodat je dit kunt wassen. Het helpt me echt om meer te ontspanning tijdens drukke weken. Ik ga ook de voetmassage bestellen, lijkt me ook heerlijk!

Odpowiedź od Calmenta
Ik ben zelf fysiotherapeut dit is een topapparaat voor dit geld de beste prijs kwaliteit verhouding die er bestaat!

Odpowiedź od Calmenta
Ik was op zoek naar een verjaardagscadeau voor mijn vriendin en omdat ze veel last heeft van haar rug en haar spieren wegens medische reden op zoek gegaan naar een massagestoel.
Na veel zoeken en lezen uitgekomen bij Calmenta en hier dan ook voor hun stoel de sprong gewaagd.
Stoel kwam op tijd en stevig verpakt geleverd aan mijn deur aan ook de communicatie omtrent de levering van Calmenta was correct en duidelijk.
Hij is aan de zwaardere kant om te verhuizen iedere keer maar dat is op zich geen groot probleem, er zit ook een grote opbergtas bij.
De stoel is ook absoluut niet het goedkoopste wat je op de markt kan vinden maar mijn vriendin is er zeer tevreden over en dat is het belangrijkste.

Odpowiedź od Calmenta
Ik had het snel, en goed verpakt. Moet het nog in de de praktijk brengen.

Snelle levering !
Product netjes verpakt !
Product is zonder schade & helemaal heel bij mij aangekomen !

Odpowiedź od Calmenta
Graag had ik een factuur ontvangen van mijn aankoop.

Odpowiedź od Calmenta
Het product is heel fijn maar onprettig dat de vervoerder dpd het pakket naar een ver parcelafhaalpunt bracht terwijl er op 700 meter van mijn woning een dpd parcellocker beschikbaar is. Helaas kon ik niet voor de locker kiezen als optie bij bezorging.

Odpowiedź od Calmenta
Tot mijn spijt heb ik het toestel moeten terugsturen, ik kon de shaitsu massage niet verdragen, deed pijn, kon mijn voeten niet op het toestel houden.