hvorfor kan der ikke lukkes et svindelfirma som "calis københavn" de er nogle store svindlere og bedragere, min oplevelse er at de får 1600,- kr men vi kunder får ALDRIG varerne jeg kan forstå de... Zobacz więcej
Calis
Lidt sen levering, men ellers alt ok
Desværre røg jeg også i med begge ben , desværre , jeg burde ha læst på trustpilot først , jeg vil gerne advarer mod dette svindel firma , jeg får ingen svar når jeg skriver til dem ……….
Købte 2 par hurtigtørrende bukser, faldt for at de havde 2 baglommer og lynlås lommer ser godt ud på video. Lang leveringstid og noget tyndt kineser fusk meget lille størrelseM bruger normalt small. D... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
Retur koster mere end det købte
Retur koster mere end det købte. Retur kan kun ske til Kina. Oplyses ikke i annoncering. I øvrigt tager levering mere end fire uger
Har endnu ikke modtaget min vare
Har endnu ikke modtaget min vare - en lille printer der kan printe fra mobilen - og får ikke svar når jeg spørger - hvor er i placeret - så godt at læse her at det som jeg frygtede er varer fra kina - men håber stadig at modtage den lille printer - Calis bruger nu min Facebook site til at sende reklamer
Svindel
Svindel - har aldrig fået min vare!
Købe ikke fra denne webshop.
Køb ikke noget fra denne netbutik
Køb ikke noget fra denne netbutik. Det er det rene svindel. Hvis man har fortrudt sit køb, kan man iflg. købeloven for nethandel returnere varen indenfor 14 dage. Man skal selv betale for retur fragt. Nu er det sådan, at de har kun kontor i København, men varen kommer fra Kina, 3 uger inden du får varen. Varen skal sendes retur til Kina, og koster mere i fragt end varen koster, desuden en ringe Kina kvalitet. Det er ikke pengene værd. Alene kontakten til dem tog 14 dage, men så er fristen overskredet, og de skal ikke tilbagbetale noget, som er et smart trick. ADVARSEL, køb ikke noget, medmindre du vil snydes.😖
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.