Jeg fikk varen som avtalt, men problemet kom da jeg skulle retursende varen. Jeg returnerte med helthjem da jeg fikk beskjed om at det var ok. De hentet aldri pakken og den ble sendt tilbake til meg.... Zobacz więcej
Jeg kjøpte Hay puter og valgte a bestille dem fra Cahetu Pga utvalget og at de var en del billigere enn hos andre nettsteder.. Varene ble sendt veldig kjapt og tok ca 5 dager (inkl helg) fra bestill... Zobacz więcej
Lagde forkert ordre og betaling etc var gennmført da jeg opdagede det.. sendte en mail og mindre end 5 min senere, var ordren annuleret og jeg kunne bestille påny.. Varen kom dagen efter, indpakket ti... Zobacz więcej
Jeg havde ledt længe efter en Hay Gym Hook i grå, og fandt det tilsyneladende ellers udgåede produkt på Cahetu. Jeg bestilte den torsdag aften, og den blev sendt fredag formiddag. Modtog den mandagen... Zobacz więcej
Skovparken 9C, 3060, Espergærde, Dania
- cahetu@cahetu.com
- cahetu.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Tusind tak for super og hurtig service, som altid :)
Tusind tak for super og hurtig service, som altid :)
Paia lysene gør altid lykke som gave, er virkelig skønne og et super alternativ som værtindegave, og de holder længere tid end blomster.
I er en af de webbutikker, jeg gerne anbefaler til mine veninder :)
Skøn oplevelse - venligt og hjælpsomt personale
Jeg var forbi Cahetus butik i Espergærde i dag og fik den skønneste hjælp og service. Kan varmt anbefale lokale at støtte denne fine butik. Personalet er kompetent og imødekommende og sortimentet er anderledes. Jeg er vild med deres fokus på bæredygtighed og økologi. Bestemt ikke sidste gang jeg kigger forbi.
VINK FARVEL TIL DINE PENGE
Handl kun gennem Cahetu hvis du er 100 % sikker på dit køb! De tager nemlig meget nødig imod returneringer! Så du kan altså vinke farvel til dine penge SAMT bruge lidt ekstra på returomkostninger!
(Kvittering haves)

Odpowiedź od Cahetu
Købte søndag eftermiddag den fineste…
Købte søndag eftermiddag den fineste velourpude på nettet- mandag morgen var den allerede kommet- fantastisk hurtig levering :)
Fantastisk butik
Fantastisk butik! Har handlet der mange gange over nettet, men må altså også snart se butikken.
Kun roser herfra.
God service og hurtig levering
Jeg bestilte en blå Aiayu taske på cahetu.dk. Næste dag ankom den til afhentning. Super hurtig levering. Og der lå et kort med en personlig hilsen til mig.
De få gange jeg har handlet på cahetu, har det altid været en rigtig god oplevelse.
Stor anbefaling ....
fantastisk butik at handle med. Sød personlig (telefon) betjening, skønne varer og hurtig levering. Jeg vil jævnligt tjekke, hvad I har og får at skønne sager på jeres hjemmeside. Kh. Maria/Korsør
super webshop!
Har fået den fineste service i webshoppen og har haft god kommunikation omkring en vare, der ikke var på lager.
Nice customer service.
I buy lots of clothes from here…
I buy lots of clothes from here wonderful product fast delivery
Kundeservice - en by i Rusland
Havde bestilt et tæppe på deres hjemmeside og det blev leveret meget hurtigt. Tæppet så meget anderledes ud i virkeligheden i forhold til de billeder på deres hjemmeside, og jeg ville derfor returnere det og bytte til noget andet i deres butik i Espergærde. Det var en mærkelig oplevelse: Jeg kunne ikke bytte til noget andet, jeg skulle sende varen retur til deres webshop, og blev spurgt om jeg da ikke havde læst deres handelsbetingelser - nej det tror jeg ikke mange gør, men jeg havde kørt 25 km for at komme til deres butik! Jeg havde til hensigt at bytte tæppet, måske endda til noget dyrere. Men måtte tage tæppet med retur og nu så sende til deres webshop. Jeg kommer aldrig igen, det er stensikkert. Hvis ikke I små fysiske butikker kan overleve, så forstår jeg det godt - I SKAL overleve på eminent kundeservice og det fik jeg ikke her. Jeg skal nok ulejlige mig selv over på posthuset og sende retur, fordi billedet ikke svarede til virkeligheden og jeg såmænd nok også betale returportoen - det står sikkert i handelsbetingelserne.

Odpowiedź od Cahetu
Super gode tilbud og lynhurtig levering …
Super gode tilbud og lynhurtig levering :)
Fantastisk service
Fantastisk service!
Jeg bestilte en julegave på cahetu i fredags på Black Friday og jeg hentede den i pakkeshop lørdag formiddag - forsvarligt pakket ind. Det er rigtig god service og bestemt ikke sidste gang, jeg handler hér :)
Perfekt oplevelse
Jeg købte to badekåber fra Liewood hos jer. Fantastisk pris i tilbød, gratis fragt og hurtig levering - det er lige sådan jeg godt kan lide det. Jeg kommer tilbage :-)
Bestilte mandag kl 08.39 og modtog …
Bestilte mandag kl 08.39 og modtog pakken dagen efter kl 08.20!!!!
Alle bestillinger der kommer på under 24 timer kan IKKE give under 5 stjerner!
De var ligeledes bedst på prisen!
Køber helt sikkert derfra igen!
Lækre varer og hurtig levering!
Lækre varer og både gratis og hurtig levering!
Jeg har handlet to gange på Cahetus hjemmeside. Begge gange er varerne kommet 2 dage efter bestilling. Det er desuden super god service at fragten er gratis. Dejligt stort udvalg af lækre sager.
Urimelig lang levering og dårlig håndtering af afsendelse
Bestilte et møbel fra cahetu.dk i slutningen af november. Modtog samme dag en melding om, at møblet var i restordre, trods en leveringstid på 2-3 dage ifølge hjemmesiden. Jeg fik derpå at vide, at bordet kunne leveres uge 8, 13 uger senere end bestilt. Undervejs er jeg inde og kigge på hjemmesiden, hvor møblet stadig står til levering 2-3 hverdage, så flere må nok væbne sig med tålmodighed. Jeg orienterer Cahetu om deres status på siden, fordi jeg undrer mig over det stadig ikke er leveret med den status, og de synes det er en god ide at ændre det til 'restordre', men gør det dog ikke alligevel. Torsdag uge 8 får jeg en mail om, at møblet vil blive leveret dagen efter, og at jeg skal være hjemme. Jeg får ikke tilsendt hverken pakkenummer eller info om, hvem der bringer pakken ud. Det skal også siges, at møblet er bestilt med levering til GLS Pakkeshop, så jeg undrer mig over jeg pludselig skal være hjemme for at vente på en fragtmand. Jeg har ikke mulighed for at være hjemme med så kort varsel, grundet ferie, men orienterer i stedet Cahetu herom. Der går tre dage, før jeg får respons på dette, med at de forgæves har forsøgt at ændre levering til senere. Hvorfor ikke bare sende ordren afsted med en mail med pakkenummer, så jeg selv kan tage mig af leveringen?
Alt i alt en bøvlet oplevelse, der gør jeg ikke gider handle der igen.

Fuld tilfredshed
Bestilte et billigt kähler fad om fredagen, mandag var det i pakkeshoppen. Fuldt ud tilfreds med prisen på varen, og hastighed af levering. Vigtigst var at mit fad var pakket forsvarligt ind.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.